2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim gönlünden geçeni kucağında göstersin inşallah
Sizinde mi ilk dnemeniz tedavi nerde oluyor tedavinin basladimi
Benim ilk denemem olcak canım adet olmayı bekliyorum daha birşeye baslanmadı

Arkadaşlar proloktin progesteron ve TSH tahlilleri reglin kaçıncı günü yaptırdınız sizden de tedavi başlarken testler isteilermi benden tam kan sayımı Rubella testi gibi testleri de istediler. Merkezleri denmiş hastanede mı yaptirdiniz
Dr hemsiresinu aramadım çarşamba arayıp soracağım
Rubella testlerini ben özel laboratuvarda yaptırdım ahenk labaratuvarda

Evet bizimki sebepsiz infertilite. Sorunumuz yok ancak gebelik olusmuyor. Olsun onu problem etme ilacla yukseltiyorlar herseye bi cozum buluyorlar. Moralimizi yuksek tutalim. Ona bakarsan bir suru sorunu olanlarin cocuklari oldu tanidiklarim var. Bizim sorun yok gebelik yok :KK43:
İnsallah olusur gebeligimiz. Allah bize ve butun bebek ozlemi ceken herkesi evladina kavustursun

Kızlar iğne programınız nasıl var mı iğnelere başlayan. Kaç gün kaç doz vuruluyosunuz

Henuz eylul basiyiz herkez regl bekliyor dort gozle :KK72::KK69: hepimizin ust uste gelecek belliki. Insallah topigimiz bebek haberleriyle dolsun.

Aynı durumsayiz bende adeti bekliyorum 13 Eylül
Benim şuan baya gecti söktürücü alıcaktım.bayramdan önce bayramda ader olurum diye almadım doktor bayramdan sonra gel dedi 4 günlük izni varmış. Yarın söktürücü alıcam bakalım ne zaman adet olursam . İçimde hiç bitmeyen bir heves var neden bilmiyorum ama herşey güzel olacakmış gibi geliyor Allah ın izniyle

Benim şuan baya gecti söktürücü alıcaktım.bayramdan önce bayramda ader olurum diye almadım doktor bayramdan sonra gel dedi 4 günlük izni varmış. Yarın söktürücü alıcam bakalım ne zaman adet olursam . İçimde hiç bitmeyen bir heves var neden bilmiyorum ama herşey güzel olacakmış gibi geliyor Allah ın izniyle
Canım söktürücü almadan önce bir test yap derim. Bende güzel duygular hissediyorum

Kızlar merhabalar geçen ay 15nde regli olmuştum . Regli olmama bir haftadan fazla süre var ama biraz önce leke geldiğini gördüm neden bu kadar erken oldum bilmiyorum. Daha doğrusu tam regli mi oldum onu da anlamadım.. doktor leke gelince haber ver demişti.. tedaviye başlamadan önce tam kan sayımı gibi tahliller istedi bayram diye onları da yaptıramadım ee ben hastalandıysam tedaviye erken başlamış olucam ama henüz hiç bir kan tahlilini yaptıramadım moralim çok bozuk neden bu kadar erken regli oldum nerdeyse 10 gün sonra olmam lazım ben napıcam şimdi .. bu arada geçen ayda çok erken regli olmuştum normalde hiç böle olmaz acaba kist fln mı var dicem DHA Yen'i muayene oldum hiç birşey yok, temiz demişti..

İstenilen tahlilleri yapamadım tedaviye başlar mı ki bu ay ?? Ne dersiniz

Bide ben fitil kullandım dün bitti o da biraz iltihap var demişti acaba ondan mı regli bu kadar erken geldi?

Bide ben fitil kullandım dün bitti o da biraz iltihap var demişti acaba ondan mı regli bu kadar erken geldi?
Olabilir canim uzulme neden uzuluyorsun ki ozel hastaneye git bugun. Kan ver doktorun istedikleeini yada sali yani yarin gjt butun kan tahlillerini verirsin. Stresten bazen erken adet gorulebilinir. Bende adet oldum muayene olmadan ozel hastaneye 10 tl verip testlerimi yaptirdim. Opuyorum seni lutfen uzulme.

Bencede canim bugun gidip hemen ver tahlillerini. Regl koyulasmadan zaten cagirmiyorlar. Zaman kaybetme cunki ben tahlilleri gecen ay vermeme ragmen, dr reglim geldiginde tedaviye baslamadi. dogum kontrol hapi verdi bu ayki reglimde baslayacagimizi soyledi. Iyice uzayip gitmesin

Ben gündüz puregon ve orgalutran, gece 1de catlatma vurdum. 1 gun bos gecti, diger gün toplandi
Canım puregon ve orgalutran ilaçlarının ne ilacı olduğunu bilmiyorum :( . Ben menopur kullanıyorum. Bu iğne bittikten sonra eğer yumurtalarımın sayısı ve büyüklüğü istenen büyüklüğe ulaşmışsa hemen gece vurcakmıyım çatlatma iğnesini? Ona göre ben ve eşim izin alacaz toplama işlemi için

Olabilir canim uzulme neden uzuluyorsun ki ozel hastaneye git bugun. Kan ver doktorun istedikleeini yada sali yani yarin gjt butun kan tahlillerini verirsin. Stresten bazen erken adet gorulebilinir. Bende adet oldum muayene olmadan ozel hastaneye 10 tl verip testlerimi yaptirdim. Opuyorum seni lutfen uzulme.

Bir anda lekeyi görünce gece baya telaş yaptım . Panik oldum cnm doktora msj attım testlerini regli de olsa yaptırabilirsin dedi. Perşembe de muayene gel uygunsa başlarız tedaviye dedi.. hakkımızda hayırlısı olsun inş. Bn bir hafta sonra herşeye başlanır diye düşünmüştüm boşa stres yaptım açıkcası teşekkür ederim cnm benm . Benden istediği testler tam kan sayımı, tsh, hıv testi fln var bugün iki hastaneye sordum biri 360tl istedi diğeri 220 dedi yarın yaptırıncam aç karnına yaptırmam gerekiyormuş. Sen ne aşamadasın şimdi ? Bende çok öpüyorum

Bencede canim bugun gidip hemen ver tahlillerini. Regl koyulasmadan zaten cagirmiyorlar. Zaman kaybetme cunki ben tahlilleri gecen ay vermeme ragmen, dr reglim geldiginde tedaviye baslamadi. dogum kontrol hapi verdi bu ayki reglimde baslayacagimizi soyledi. Iyice uzayip gitmesin

Araya bayram girince yaptıramadım daha zamanım var die. Bu hafta yaptıracaktım zaten. Telaşlandım ama şükür doktora msj attım yarın yaptr perşembe gel dedi. Bende yarın halledicem nasipse..bana da uygunsa başlarız dedi zaten inş. Bi sıkıntı çıkmaz tam kendimizi hazırlamışken başlarız tedaviye . Seninde hakkında hayırlısı olsun cnm haberleşelim bu süreçte mutlaka

Back
X