Benim ilk denemem olcak canım adet olmayı bekliyorum daha birşeye baslanmadıÇok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim gönlünden geçeni kucağında göstersin inşallah
Sizinde mi ilk dnemeniz tedavi nerde oluyor tedavinin basladimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk denemem olcak canım adet olmayı bekliyorum daha birşeye baslanmadıÇok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim gönlünden geçeni kucağında göstersin inşallah
Sizinde mi ilk dnemeniz tedavi nerde oluyor tedavinin basladimi
Rubella testlerini ben özel laboratuvarda yaptırdım ahenk labaratuvardaArkadaşlar proloktin progesteron ve TSH tahlilleri reglin kaçıncı günü yaptırdınız sizden de tedavi başlarken testler isteilermi benden tam kan sayımı Rubella testi gibi testleri de istediler. Merkezleri denmiş hastanede mı yaptirdiniz
Dr hemsiresinu aramadım çarşamba arayıp soracağım
İnsallah olusur gebeligimiz. Allah bize ve butun bebek ozlemi ceken herkesi evladina kavustursunEvet bizimki sebepsiz infertilite. Sorunumuz yok ancak gebelik olusmuyor. Olsun onu problem etme ilacla yukseltiyorlar herseye bi cozum buluyorlar. Moralimizi yuksek tutalim. Ona bakarsan bir suru sorunu olanlarin cocuklari oldu tanidiklarim var. Bizim sorun yok gebelik yok![]()
Ins canim buda bizim sinavimizİnsallah olusur gebeligimiz. Allah bize ve butun bebek ozlemi ceken herkesi evladina kavustursun
Aynı durumsayiz bende adeti bekliyorum 13 EylülBenim ilk denemem olcak canım adet olmayı bekliyorum daha birşeye baslanmadı
İnsallah canım benimHenuz eylul basiyiz herkez regl bekliyor dort gozlehepimizin ust uste gelecek belliki. Insallah topigimiz bebek haberleriyle dolsun.
Benim şuan baya gecti söktürücü alıcaktım.bayramdan önce bayramda ader olurum diye almadım doktor bayramdan sonra gel dedi 4 günlük izni varmış. Yarın söktürücü alıcam bakalım ne zaman adet olursam . İçimde hiç bitmeyen bir heves var neden bilmiyorum ama herşey güzel olacakmış gibi geliyor Allah ın izniyleAynı durumsayiz bende adeti bekliyorum 13 Eylül
Canım söktürücü almadan önce bir test yap derim. Bende güzel duygular hissediyorumBenim şuan baya gecti söktürücü alıcaktım.bayramdan önce bayramda ader olurum diye almadım doktor bayramdan sonra gel dedi 4 günlük izni varmış. Yarın söktürücü alıcam bakalım ne zaman adet olursam . İçimde hiç bitmeyen bir heves var neden bilmiyorum ama herşey güzel olacakmış gibi geliyor Allah ın izniyle
Olabilir canim uzulme neden uzuluyorsun ki ozel hastaneye git bugun. Kan ver doktorun istedikleeini yada sali yani yarin gjt butun kan tahlillerini verirsin. Stresten bazen erken adet gorulebilinir. Bende adet oldum muayene olmadan ozel hastaneye 10 tl verip testlerimi yaptirdim. Opuyorum seni lutfen uzulme.Bide ben fitil kullandım dün bitti o da biraz iltihap var demişti acaba ondan mı regli bu kadar erken geldi?
Ben adet oldum yarin gidscegim doktora bakalimIns canim buda bizim sinavimiz
Bencede canim bugun gidip hemen ver tahlillerini. Regl koyulasmadan zaten cagirmiyorlar. Zaman kaybetme cunki ben tahlilleri gecen ay vermeme ragmen, dr reglim geldiginde tedaviye baslamadi. dogum kontrol hapi verdi bu ayki reglimde baslayacagimizi soyledi. Iyice uzayip gitmesinBide ben fitil kullandım dün bitti o da biraz iltihap var demişti acaba ondan mı regli bu kadar erken geldi?
Ben gündüz puregon ve orgalutran, gece 1de catlatma vurdum. 1 gun bos gecti, diger gün toplandiKızlar iğneler bittikten kaç gün sonra çatlatma iğnesi vuruyoruz?
Canım puregon ve orgalutran ilaçlarının ne ilacı olduğunu bilmiyorumBen gündüz puregon ve orgalutran, gece 1de catlatma vurdum. 1 gun bos gecti, diger gün toplandi
Olabilir canim uzulme neden uzuluyorsun ki ozel hastaneye git bugun. Kan ver doktorun istedikleeini yada sali yani yarin gjt butun kan tahlillerini verirsin. Stresten bazen erken adet gorulebilinir. Bende adet oldum muayene olmadan ozel hastaneye 10 tl verip testlerimi yaptirdim. Opuyorum seni lutfen uzulme.
Bencede canim bugun gidip hemen ver tahlillerini. Regl koyulasmadan zaten cagirmiyorlar. Zaman kaybetme cunki ben tahlilleri gecen ay vermeme ragmen, dr reglim geldiginde tedaviye baslamadi. dogum kontrol hapi verdi bu ayki reglimde baslayacagimizi soyledi. Iyice uzayip gitmesin