2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Araya bayram girince yaptıramadım daha zamanım var die. Bu hafta yaptıracaktım zaten. Telaşlandım ama şükür doktora msj attım yarın yaptr perşembe gel dedi. Bende yarın halledicem nasipse..bana da uygunsa başlarız dedi zaten inş. Bi sıkıntı çıkmaz tam kendimizi hazırlamışken başlarız tedaviye . Seninde hakkında hayırlısı olsun cnm haberleşelim bu süreçte mutlaka
Insallah allah gonlumuzdekileri nasip eylesin. Iyi bari regl kende oluyormus sevindim. Gozum kulagim burda sizlerde. Cok tsk ederim

Bir anda lekeyi görünce gece baya telaş yaptım . Panik oldum cnm doktora msj attım testlerini regli de olsa yaptırabilirsin dedi. Perşembe de muayene gel uygunsa başlarız tedaviye dedi.. hakkımızda hayırlısı olsun inş. Bn bir hafta sonra herşeye başlanır diye düşünmüştüm boşa stres yaptım açıkcası teşekkür ederim cnm benm . Benden istediği testler tam kan sayımı, tsh, hıv testi fln var bugün iki hastaneye sordum biri 360tl istedi diğeri 220 dedi yarın yaptırıncam aç karnına yaptırmam gerekiyormuş. Sen ne aşamadasın şimdi ? Bende çok öpüyorum
Canim devlette yaptirsana neden o kadar para veriyorsun. Benimde yarin belli olacak. Ya devam ya tamam diyecekler

Canim devlette yaptirsana neden o kadar para veriyorsun. Benimde yarin belli olacak. Ya devam ya tamam diyecekler

Canım acil yaptırmam lazım randevu bulamam falan bide eşim İzin alamam yarın için dedi ondan yarın erken saatte gidicez ordan işe geçicez..

ama devlette acil bölümünde yaparlar mı ki acaba hiç bilmiyorum ??hayırlısı olsun cnm güzel haberlerle gel inş.

Canım puregon ve orgalutran ilaçlarının ne ilacı olduğunu bilmiyorum :KK43: . Ben menopur kullanıyorum. Bu iğne bittikten sonra eğer yumurtalarımın sayısı ve büyüklüğü istenen büyüklüğe ulaşmışsa hemen gece vurcakmıyım çatlatma iğnesini? Ona göre ben ve eşim izin alacaz toplama işlemi için

Menopuru bilmiyorum. Puregon yumurtayi büyüten ilac, orgalutran vaktinden once catlamasini engelleyen ilac. Senin yumurtalarinin şu an ki durumuna göre tahmini bir tarih soyleyebilir doktorun

E canim ozel hastanelerdee de yaptirrabilirsin dr girisi yapmadan. Aksam cikista yaptir

aç karnına yaptırmamı söyledi tsh ye bakılacağı için özelde yaptırdık gitti canım:)
bu arada vücudum benimle oyun oynuyor pazar gecesi leke geldi o kadar panik oldum, şimdi dünden beri leke flnda gelmiyo perşembe gel dedi ama hiç kanama olmazsa gidemicem bu gidişle

sen nptın cnm gittin mi doktora?

İğnelerim bitti kontrole gittim bugün. Lh ve e2 ölçüldü. Lh 10. E2 180 çıktı. Doktor sağ tarafta 2 yumurtan görünüyor ama arkalarda da olabilir yeni gelişen dedi. Adetim bugün bitti 7. Günü. Minicik de bi nurtopu gibi çikolata kistim oluşmuş. 1 kutu daha menopur kullan dedi doktor. Bundan sonra hergün görüşecez dedi

Bende bu aya kaldım gecen ay olmadı doktorum 1 ay erteledi yumrtalarım orantısız olmus bu ayki adette baslıyoruz inşallah bu topikk önümüzdeki ay bebek haberleriylee dolup taşarr kuzularr :) hadi hakkımızda hayırlısı olsun dua edelimm birbirimizee canlarrr :)

:anneadayı::anneadayı:Merhaba arkadaşlar:anneadayı::anneadayı:
Bende geçen ay başlayacaktım ama kistim çıktı Doğum kontrol ilacı verdi dr. İlacı bitirdim ama 4 gündür regl olmadım sinir bozucu bir durum bu ilaç gecikme yaparmı acaba bilgisi olan varmı ? Regl olunca 3. gün başlıcam İnşAllah. Hepimize mutlu haberler:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Kizlar sonucumu yeni aldim suanda dr.u bekliyorum 20.gun degerimi asagiya yazdim karsilastirin diye hepsini yazdim degerlerim sizce nasil? Cok merak ediyorum boyle olan var mi?
9.gun 32.25
11gun 40.64
13.gun 53.13
15.gun 83.03
20.gun 313.13

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi öncesinde yapılan testlerde troide ilişkin testlerde sorun olan varmı

benim TSH ve troide ilişkin testlerim yüksek çıktı daha dr göstermedim buna ilişkin ilaç kullanan varmı

Kizlar sonucumu yeni aldim suanda dr.u bekliyorum 20.gun degerimi asagiya yazdim karsilastirin diye hepsini yazdim degerlerim sizce nasil? Cok merak ediyorum boyle olan var mi?
9.gun 32.25
11gun 40.64
13.gun 53.13
15.gun 83.03
20.gun 313.13
canım bunlar gebelik testi sonuçlarınmı öyle ise sorun görünmüyor canım hayırlı olsun gebeliğin allah tamamına erdirsin sağlıkla

İğnelerimin 5.günü. Her gün gidip LH ve E2 baktırıyorum. Ultrasonla da bakılıyor. 5 yumurtam oluşmuş. E2 değerim 250. E2 nin kaça kadar çıkmasını bekleyeceğiz çatlatma için

Tedavim dun basladi kizlar ilk ignemi oldum 5 gun boyunca aksam 7 de yapcam bu surecte nelere dikkat etmem gerek biraz halsizlik var yuruyus yaptik bugun belim kalcam agridi

Merhaba kızlar Bu süreçte ben de varım temmuz ayı yumurta toplama işlemi oldu ohss olduğum için doktorum iki adet dönemi sonrası transfer uygun gördü 15 yumurta toplanmıştı 5 i döllendi ama 2 si 1. Kalite embriyo olmuş 3. Gün donduruldu. Şimdi bugün 2. Adet dönemim ilk günü yarın kontrol var herşey yolunda giderse sanırım 5 günlük bi ilaç kullanımı sonrası rahim duvarı kalınlık en uygun seviyede transfer olacak inşallah . Yani eylül ayı anne aday adayıyım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

Back
X