Tabi ki sen elinden geleni yapacaksın sonra Allah a emanet diceksin.Ne kadar var 12.guneHahahha ah bu vantilatör vallahi direk hasta etti dgru allah nasip edecekse hersy bahane ama insan hani merak edıo ona göre davranmak ıstıo ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki sen elinden geleni yapacaksın sonra Allah a emanet diceksin.Ne kadar var 12.guneHahahha ah bu vantilatör vallahi direk hasta etti dgru allah nasip edecekse hersy bahane ama insan hani merak edıo ona göre davranmak ıstıo ama
Ben 16 agustosta transfeer oldm 25 agustosta cuma gün sonuc alcaksın dedi doktorum 4 eylülde kese muaynesi varmsTabi ki sen elinden geleni yapacaksın sonra Allah a emanet diceksin.Ne kadar var 12.gune
Ya sizce yapmalımym blmyrm o test hep olmsz ckıo pskoljımı bozuo denemedm hc ama. Peki bu embriyo kac günde tutunuo blıomsnz blginz varmı 12. Günde testte ckıosa bu cock kac gunlk oluo merk edyrm12 gün sonra beta hgc istemişlerdi bende ben dayanamayıp 10. Gün prodector le kendim test yapmıştım silik 2. çizgiyi görmüş tüm
Hmm anladm smdı tecrube olunca ınsan blıo dimi yapmıyayım ozmn dgru suan mesela bnde tık yok ama kasıklarıma ilaclardanda mi nedir blmyrm hani adet yaklasırken oluo ya hafif agrı gbi o oluo birde su gbi akıntı varSon adet tarihine göre hesaplayacaksin normal gebelik gibi zaten dr ün seni 10. güne çağırmış test yapma bence bekle derim çünkü testlerde belli bir oranın altında çıkmıyor.Benim 12. Gün de bile beta hgc 76 di
Bazı insanların adet olacakmış gibi ağrıları oluyormuş onu duymuştum hepimiz farklıyız birbirimizden yasanilanlarda farklı oluyor o yüzden onda böyle olmuş bende yok yada var diye kendine eziyet etme bebisinin sana sımsıkı tutulduğunu düşün öyle hissetmeye çalış gulumse ki bol bol mutluluk hormonu sağolasın vücudun sonra inşallah mutlu haberi de al canım seni çok iyi anlıyorum bunu yaşayan bilir...Hmm anladm smdı tecrube olunca ınsan blıo dimi yapmıyayım ozmn dgru suan mesela bnde tık yok ama kasıklarıma ilaclardanda mi nedir blmyrm hani adet yaklasırken oluo ya hafif agrı gbi o oluo birde su gbi akıntı var
Aynen canım bunyeler farklı ama sn Ne guzel yaptrmıssın tutmus emegini almıssın o tarafı cok guzel bence hayrlısı baklm burdan verirm haberimiBazı insanların adet olacakmış gibi ağrıları oluyormuş onu duymuştum hepimiz farklıyız birbirimizden yasanilanlarda farklı oluyor o yüzden onda böyle olmuş bende yok yada var diye kendine eziyet etme bebisinin sana sımsıkı tutulduğunu düşün öyle hissetmeye çalış gulumse ki bol bol mutluluk hormonu sağolasın vücudun sonra inşallah mutlu haberi de al canım seni çok iyi anlıyorum bunu yaşayan bilir...
Heyecanla belki cem güzel haberini...Aynen canım bunyeler farklı ama sn Ne guzel yaptrmıssın tutmus emegini almıssın o tarafı cok guzel bence hayrlısı baklm burdan verirm haberimi
Sonuc ne oldu canimBen 16 agustosta transfeer oldm 25 agustosta cuma gün sonuc alcaksın dedi doktorum 4 eylülde kese muaynesi varms
Sonuc 126 cıktı salı gun tekrar kan testi vericem bayram sonu ınsallh kese gorcz Rabbim izin verrse mucize gbi bsy bu hala inanamyrumSonuc ne oldu canim
Cok sevindim canim allah tamamina erdirsinSonuc 126 cıktı salı gun tekrar kan testi vericem bayram sonu ınsallh kese gorcz Rabbim izin verrse mucize gbi bsy bu hala inanamyrum
Canim cok uzulerek kimyasal gebelik geciriyorsun galibaS.a arkadaşlar bi şey soracaktım. 8 ve 9. Gün hafif kanamyla başlayıp 13. Güne geldim tabi şiddeti arttı kanamanın. Bhcg 5.4 ckti kanama olduğu için doktor ilaçları bırak ddi bıraktım. Böyle bi durum yaşayan var mı aranızda?
Doktor kanama olunca zaten bi daha değer istemedi. Bnde düşük yaptığımı anladım zaten. En azından bi değer çıktı diye sevindim. 0 bekliyordum 5.4 te bi degerCanim cok uzulerek kimyasal gebelik geciriyorsun galiba
Tabiki canim hayirlisi olsun. Silkelen kendine gel ve yeniden dene insallahDoktor kanama olunca zaten bi daha değer istemedi. Bnde düşük yaptığımı anladım zaten. En azından bi değer çıktı diye sevindim. 0 bekliyordum 5.4 te bi deger
Rabbim tamamına erdirsin insallah darısıda basımıza artıkSonuc 126 cıktı salı gun tekrar kan testi vericem bayram sonu ınsallh kese gorcz Rabbim izin verrse mucize gbi bsy bu hala inanamyrum