- 29 Ocak 2017
- 433
- 243
- 53
- 33
Sanırım bugün yok test yaptırıcak olan.ozaman yarını iple cekelim biz cok heyecanlıyım ben ya sen nasılsınben de yarını bekliyorum. test günü 18 ekim olan var mıydı aramızda acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım bugün yok test yaptırıcak olan.ozaman yarını iple cekelim biz cok heyecanlıyım ben ya sen nasılsınben de yarını bekliyorum. test günü 18 ekim olan var mıydı aramızda acaba?
bugün tekrar mı test yapsaydım acaba diye düşünüyorum. Evde bırakıp işe geldim pişman oldum. Çok heyecanlıyım ben de uyku hali vardı iki gündür gözümü açamıyordum. Bugün hiçbir şeyim yokSanırım bugün yok test yaptırıcak olan.ozaman yarını iple cekelim biz cok heyecanlıyım ben ya sen nasılsın
benm test günüm bugün ama dün verdm kan,ben de yarını bekliyorum. test günü 18 ekim olan var mıydı aramızda acaba?
Ben her sabah yapıyorummm test çizgiler gittikçe beliriyor ilkini yapmak zor oldu ama kocam çok gülüyor bana ama ne yapayım duramıyorum :) yarın büyük gün erkenden gidin kanınızı verin ve hemen yazın merak ediyorum sizi...bugün tekrar mı test yapsaydım acaba diye düşünüyorum. Evde bırakıp işe geldim pişman oldum. Çok heyecanlıyım ben de uyku hali vardı iki gündür gözümü açamıyordum. Bugün hiçbir şeyim yok
Hadi hayırlısı inşşh güzel haberler duyalım yarın benim ki cuma ....benm test günüm bugün ama dün verdm kan,
25 çıktı
yarın da vereceğim ben de yarın heyecan yaşayacak olanlardanım
Günaydınnnn :) A anneveoglusu ne ameliyatı ? Kötü birşey Yok inşlhGünaydın kızlar P PrensescannMsgus hayırlı haber alırız inşallah. A anneveoglusu canım geçmiş olsun şimdiden. İnşallah çok güzel geçer ameliyat
[/QUOTE]hayırlı olsun canım sabah uyanınca aklıma ilk siz geldiniz :) hayır canım ben hiç iğne kullanmıyorum progestan 200 mg fitil olarak alttan birde estrofem ve folik asit kullanıyorum. progestan iğnesi mi proluton ?
[/QUOTE]hayırlı olsun canım sabah uyanınca aklıma ilk siz geldiniz :) hayır canım ben hiç iğne kullanmıyorum progestan 200 mg fitil olarak alttan birde estrofem ve folik asit kullanıyorum. progestan iğnesi mi proluton ?
Günaydınnnn :) A anneveoglusu ne ameliyatı ? Kötü birşey Yok inşlh
Evet daha önce söylemiştimcanım bende miyon var gebeliği etkileyecek tutanacağı noktada dr taransfer öncesi onu alacak kapalı operasyon ile
sonra iki ay dinlenme öngörüyor drum bakalım nasip nasıl gelişecek süreç merak ediyorum
İnşşhhh ya ama bunlar dün akşam ve önceki güm bu sabah yaptım çıkmadı acaba yanlış mı yaptım çok fazla damlattım ondan olabilir mi? Düzenli olarak yapıyorum çıkıyordu hep sabah çıkmayınca kafam karıştıgünaydın hanımlar güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Ymrv gebe görünüyorsun testlerde inşallah sonuç güzel olur
Canım ben hepsinde cizgi görüyorum ama var yani hamilesinKızlar birşey soracağım akşam ucuZ 5tllik testlerden aldım erken çıkanlardan yapmayayım dedim aşkım 2.çizgi çıktı fotoğrafını koyuyorum sabah tekrar yapayım dedim testi mi yanlış yaptım bilmiyorum hiç birşey çıkmadı çok fazla damlattım sanırım panik oldum
kaçıncı gün embriyosu canım senin,Kanı verdim geldimm artık sonuc gelinceye kadar nasıl durucam bilmiyorum:)Ymrv sen proluton iğne oluyormusun?