- 29 Ocak 2017
- 433
- 243
- 53
- 33
3.gün embriyosu canım bugün 12.günüm haber bekliyorummkaçıncı gün embriyosu canım senin,
ben de sabah verdm işe geldm öğleden sonra çıkacak benmki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.gün embriyosu canım bugün 12.günüm haber bekliyorummkaçıncı gün embriyosu canım senin,
ben de sabah verdm işe geldm öğleden sonra çıkacak benmki
inş. herşey güzel olur benm de aynı ama 13. günüm baklaım kaç çıkacak3.gün embriyosu canım bugün 12.günüm haber bekliyorumm
Öğlene cıkar dediler ama aramalarını bekliyorumminş. herşey güzel olur benm de aynı ama 13. günüm baklaım kaç çıkacak
ne zmana çıkarmış sonuç
hadi bakalımmmmmmÖğlene cıkar dediler ama aramalarını bekliyorumm
Hayırlı haber alalımm inşallahh cok heyecanlıyımm yüreğim agzımda atıyorr resmenhadi bakalımmmmmm
ben de salı verdiğimde öyleydim ,değerim düşüktü biraz, 25 çıktı,Hayırlı haber alalımm inşallahh cok heyecanlıyımm yüreğim agzımda atıyorr resmen
yok bakıyorum ben sürekli netten ama daha bir saat falan varhanımlar haber varmı aklım sizde
Ayy bende arAdımda 3 te dediler saat simdi 3 olmak bilmezz ya
allah razı olsun arkadaşım sende yavrunu sağlıkla kucağına al inşallahheyecanınıza ortak oldum sanki kendi sonucumu beklediğim zamana döndüm.. dua ediyorum sizin için . benimde tüp bebekle oldu 2,5 yılın sonunda . sebepsiz infertiliteydi . . hep buraya bakar olumlu sonuçlarla umutlanırdım. inşallah sizlerde olumlu sonuçlar alır başkalarına umut olursunuz.
Amin inşallah canım dua et bizim içinnheyecanınıza ortak oldum sanki kendi sonucumu beklediğim zamana döndüm.. dua ediyorum sizin için . benimde tüp bebekle oldu 2,5 yılın sonunda . sebepsiz infertiliteydi . . hep buraya bakar olumlu sonuçlarla umutlanırdım. inşallah sizlerde olumlu sonuçlar alır başkalarına umut olursunuz.
Arkadaslar hamileyiiiimmmm dpktorum aradı 139 cıkmışş
Amin canım Allah razı olsun sizlerede göstersin inşallah ağlamaktan hiçbişey yapamAdım :) deger nasıl birazdan hastaneye gidicem ordada soraraımda merak ettimHAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM RABBİM DEĞERİNİN KATLANARAK ARTMASINI NASİP ETSİN
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
Ayyyy hadi hayırlısı canımmm allah tamamına erdirsin İnan çok sevindim :) dua et bana yarın sabah 8de kan vereceğim... bu gece sabah olmaz artık banaArkadaslar hamileyiiiimmmm dpktorum aradı 139 cıkmışş
Amin canım Allah razı olsun sizlerede göstersin inşallah ağlamaktan hiçbişey yapamAdım :) deger nasıl birazdan hastaneye gidicem ordada soraraımda merak ettim