2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Canım yasin-i şerif her gün kişi başı bir tane okunacak adetli olanlar ve kuran-ı kerim okumasını bilmeyenler tesbih çekecekler
Canım şimdi bugün bir kişi için yasin okuyup buraya yazacağız değil mi? Birde kimin için okunacağını da yazalım karışmasın daha güzel olur, Yasini okuduktan sonra kişinin adıyla kendimizde dua ederiz

Canım yasin-i şerif her gün kişi başı bir tane okunacak adetli olanlar ve kuran-ı kerim okumasını bilmeyenler tesbih çekecekler
tamam akşam saat 9 10 gibi okuyup buraya kimin için okunduysa etiketleyip bağışlarım Allahım bu mübarek günlerde kabul etsin inşallah :)

Ben de okuldayim ogretmenim eve gecince aksam okurum insallah.

Simdi haftalik mi okuyoruz gunluk mu,her gun bir tane mi okuyacaz

wagen türkan kızı şeyma için tesbihatları cektim rabbim üç ayların yüzü suyu hurmetine dualarını kabul etsin saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Günaydın arkadaşlar her gün okuyalım ben Yasin'i ezbereyim müsait oldukça okurum inşallah ama böyle olmuyor 41 Yasin'i biran önce toplamamız için kaç kişi katılacak kişi başı kaç tane okuyacak yazıp hesaplamamız lazım 1 tane okumakla 41 i tamamlayamayız işi olanlar bir tane okusun müsait olanlar daha çok okuyabilir ben bugün 10 tane okuyayım yarın adet tarihim

Allah razı olsun canım kabul ettim
Canım senin için El cebbar _ El vekil_ El mucib_es semi_ el Halik_ el Latif_el hâkim_el Kadir bu tesbihatlari çektim Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..5 gün sonra da güzel haberlerini alırız ins ..

Canım senin için El cebbar _ El vekil_ El mucib_es semi_ el Halik_ el Latif_el hâkim_el Kadir bu tesbihatlari çektim Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..5 gün sonra da güzel haberlerini alırız ins ..
inşallah canım benim inşallah Allah binlerce kere razı olsun

benide eklermisin unuttun sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…