- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 30
Amin inşallah cnmRabbim makbul ve kabul etsin canım inşallah
Hoş geldin canım Rabbim dualarını makbul ve kabul etsin inşallahbenide yaz yasin okurum salih kızı büşra Allahım kabul etsin inşallah.
Canım şimdi bugün bir kişi için yasin okuyup buraya yazacağız değil mi? Birde kimin için okunacağını da yazalım karışmasın daha güzel olur, Yasini okuduktan sonra kişinin adıyla kendimizde dua ederizCanım yasin-i şerif her gün kişi başı bir tane okunacak adetli olanlar ve kuran-ı kerim okumasını bilmeyenler tesbih çekecekler
tamam akşam saat 9 10 gibi okuyup buraya kimin için okunduysa etiketleyip bağışlarım Allahım bu mübarek günlerde kabul etsin inşallah :)Canım yasin-i şerif her gün kişi başı bir tane okunacak adetli olanlar ve kuran-ı kerim okumasını bilmeyenler tesbih çekecekler
Aldım kabul ettim canım Allah razı olsunwagen canım senin niyetine yasin-i şerif okudum sana hediye ettim (sen de aldım kabul ettim dersen iyi olur ) inşallah Rabbim niyetlerimizi de dualarımızı da makbul ve kabul eder
Günlük canım her gün bir tane listeyi her gün paylaşacam benBen de okuldayim ogretmenim eve gecince aksam okurum insallah.
Simdi haftalik mi okuyoruz gunluk mu,her gun bir tane mi okuyacaz
Allah kabul etsinn canım aldım kabul ettim canın ağzına sağlıkOkudummm benwagen
Bskıyorum hemen canım bir kişi çıkardım ya silinmiş olabilir yazıyorum hemen
Allah razı olsun canım kabul ettimwagen türkan kızı şeyma için tesbihatları cektim rabbim üç ayların yüzü suyu hurmetine dualarını kabul etsin saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Canım senin için El cebbar _ El vekil_ El mucib_es semi_ el Halik_ el Latif_el hâkim_el Kadir bu tesbihatlari çektim Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..5 gün sonra da güzel haberlerini alırız ins ..Allah razı olsun canım kabul ettim
inşallah canım benim inşallah Allah binlerce kere razı olsunCanım senin için El cebbar _ El vekil_ El mucib_es semi_ el Halik_ el Latif_el hâkim_el Kadir bu tesbihatlari çektim Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..5 gün sonra da güzel haberlerini alırız ins ..
benide eklermisin unuttun sanırım :)wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
Murabbaa
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
ASSOSyal Halim kızı Elif
sher33 Hasan kızı Seher
Bejan19
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
@Mrrrrve
Y yagmur_20
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
mavi-hayal
masal3487 Hanife kızı Özgün
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?