2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Zeytin_yesili canım başlıyalım artık inşallah sen listeyi sun okunucak kişiyide yaz bide şöyle bi kural olsun bence tabi sizcede uygun sa herkese sırayla okunucak ya sonradan katılanlar en başta ki arkadaştan başlasın okumayaki haksızlık olmasın

tabi yazarız senyeterki iste hoşgeldin inşallah yarın başlarız
Hoşbuldum.hidayet kizi deniz diye yazabilirsiniz.Rabbim inşallah kabul etsin dualarimizi.ben yarin listedeki ilk arkadaşımız için tesbihleri ve yasini okuyorum inşallah.

wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
ASSOSyal Halim kızı Elif
sher33 Hasan kızı Seher
Bejan19
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
@Mrrrrve
Y yagmur_20
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
mavi-hayal
masal3487 Hanife kızı Özgün
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
@assmnm Vedat kızı Safiye
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif

Hanımlar pazartesi günü okumaya başlıyoruz inşallah haberiniz olsun okuyanlar okuduk hediye ettik yazarlarsa topluca bağışlanıp ismen dua edilmesi için seviniriz

Hanımlar yarından itibaren okumaya başlıyoruz ilk önce topiğin sahibesi Şeyma'nın hayrlısı ile sağlıklı sorunsuz bi şekilde hamile kalması ve hayrlı sağlıklı ahlaklı imanlı evladı olması niyeti ile okuyoruz lütfen okuyanlar ne okuduklarını çektiklerini bildirsinler
wagen Türkan kızı Şeyma
ASSOSyal Halim kızı Elif
sher33 Hasan kızı Seher
Bejan19
@Mrrrrve
Y yagmur_20
mavi-hayal
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz

canım benim Allah bin kere razı olsunya ne güzel dua etmiş başlık yazmıssın okur ken gözlerim doldu çok güzel olmuş Allah o ğüzel kalbine göre versin inşallah ne hacetin varsa gidersin

canım benim Allah bin kere razı olsunya ne güzel dua etmiş başlık yazmıssın okur ken gözlerim doldu çok güzel olmuş Allah o ğüzel kalbine göre versin inşallah ne hacetin varsa gidersin
Amin canım cümlemizden razı olsun Mevlam cümlemizin hayr muratlarını versin inşallah ♥

Kuzular kimseden ses çıkmıyor iki gündür hevesli olanlar bile yazmıyo üç dört kişi okuyacaz her halde eğer öyle olursa dağılmayalım üç dört kişi birbirimize okuyalım bir hafta yasin-i şerif okuruz bir hafta tesbihat çekeriz bütün hepsinden yararlanırız olur mu

aynenya kimse cikler yok bendağılmam valla hadi kızlar ne çabuk yoruldunuz bebişler gelmek için dualarımızı bekliyo

kızlar ben kandilde ilk defa hep ağladığım neden olmuyo dediğim şeye hamişsizliğime şükür ettim nedenmi şöyle anlatayım ben bekarken hep hayırlı bi evlilik isterdim hergenç kız gibi çok şükür Allah verdi neyse namaz kılar kuran okurdum sohbetlere bile fırsatım oldukça giderdim sonra düğünüm oldu saldım namaz yok kuran yok tabi düzenli adet görüyomya bide yaşta 21 hemen olcak sanıyom ama olmadı 1 ay 2 3 4 derken baktım olmuyo eşim bana dediki sen herşeyi bıraktın Allah senden töbe ve dua bekliyo namaza tekrar başladım kurana sohbetlere hatta bu sefer daha çok bağlandım Allah elimden tesbih dilimden zikir düşmez oldu ve çok şükürki Allah ın sevdiği kullarındanmışım ki ALLAH tekrarbeni engüzel yola çevirdi kandilgecesi dua edip düşündümde belki hemen olsaymış ben buğün bukadar namaz sevap kazanamazdım benim yavrum şimdiden hayırlı çıktı annesine hayır işletip geliyo canım yavrum ben inanıyom isteyen herkes anne olcak unutmayalım kızlar herşerde bi hayır var ALLAH NE OLUR İSTİYEN HİÇ KİMSEYİ EVLATSIZ BIRAKMA OLANLARIDA EVLAT ACISIYLA SINAMA ne olur gel artık melegim annen her şekilde artık hazır senin olmaya gel ne olur gel seni hiç görmeden çok ama çok seviyorum ve çok ama çok özledim gel cennet kokulum cenetin kokusunu sende içime çekeyim

wagen Türkan kızı Şeyma
ASSOSyal Halim kızı Elif
sher33 Hasan kızı Seher
Bejan19
@Mrrrrve
Y yagmur_20
mavi-hayal
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
Dıalarımıza icabet etmek isteyen hanımlar lütfen kendi isimlerinizi yazarsnız sevinirim

Çok güzel yazmışsın cnm bizde kaç yıldır istiyoruz ama olmuyor Rabbim in vardır bir bildiği bende namaza başladım elimden geldiğince turkcesinden kuran okuyorum namaza başladıktan sonra içime bir huzur geldi inanıyorum Rabbim bir gün bize nasip edecek cennet kokulu yavrularimizi.. adetime son 8 gün kaldı heyecanla bekliyorum güzel hayırlı haberler almayi..Yarın ben turkcesinden yasin mı okuyayim yoksa tesbih mı çekim cnm

çok sağol canım inşallah hepimiz anne olcaz birgün Allah vermiyceği şeyi kuluna dua ettirip hayel kurdurtmazmış inşallah bizim hayellerimiz gerçegimiz olcak kuzum istersen türkçe sinden yasin oku istersen tesbihte yapa bilirsin ben vakit buldyk ça hem tesbih hem yasin okumayı düşünüyom herkese ama sen bilirsin gönlünden hangisi geçiyosa nekadar güzelbi toplumuz ya birbirimizi tanımadığımız halde nekadar içten ve artniyetsiz çıkarsız dua edebilitoz birbirimize çok şükür yarabbi müslümanım diyene

Çok şükür canım.. Rabbim sendende razı olsun bizi bir araya topladin.. ben senin için şimdi başlıyorum cnm tesbih çekmeye rabbim kabul etsin inşallah..Bitirince mesaj atarım

Çok şükür canım.. Rabbim sendende razı olsun bizi bir araya topladin.. ben senin için şimdi başlıyorum cnm tesbih çekmeye rabbim kabul etsin inşallah..Bitirince mesaj atarım
çok sağolcanım Allah 5 gün kaldı bata inşallah olmam ve hamişimdir

Kizlar bisey dicem suanda sayi olarak yanlarinda gercek isimleri yazanlari sayarsak eger 13 kisi felan oluyoruz . Aslinda 41 yasine tamamlamak icin 2 gun verilse de herkes 3 er tane okusa nasil olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…