İnş canım benim insçok sağolcanım Allah 5 gün kaldı bata inşallah olmam ve hamişimdir
Kizlar bisey dicem suanda sayi olarak yanlarinda gercek isimleri yazanlari sayarsak eger 13 kisi felan oluyoruz . Aslinda 41 yasine tamamlamak icin 2 gun verilse de herkes 3 er tane okusa nasil olur
500 u burda yapamayiz canim o yuzden 41 41 devam edelim sonrasinda ztn toplami doner 1 hafta sure veriliyorsa hayli hayli okunur bence yine herkes fikrini beyan etsin ama . Birde kimseden ses cikmiyor bir seyler yapmaya calisiyoruz sonuc da varim.diyenler bi yazsinlar lutfencanım okuya bilen okusa iyi olur ama herkesin öyle zamanı varmıdır bide 1 kili 1 kişi için sadece 1 yasin okuya biliyo diye biliyom aslı şöyle 500 kişinin okumasılazım ama toplayamayacağımıza göre onu yapamayız ama herkes onaylarsa ben 3 yasine varım çümkü sonuçta 7 günnümüz var bitire biliriz yani
Kızlar ben Türkçe okusam sorun olur mu ?500 u burda yapamayiz canim o yuzden 41 41 devam edelim sonrasinda ztn toplami doner 1 hafta sure veriliyorsa hayli hayli okunur bence yine herkes fikrini beyan etsin ama . Birde kimseden ses cikmiyor bir seyler yapmaya calisiyoruz sonuc da varim.diyenler bi yazsinlar lutfen
Kizlar bisey dicem suanda sayi olarak yanlarinda gercek isimleri yazanlari sayarsak eger 13 kisi felan oluyoruz . Aslinda 41 yasine tamamlamak icin 2 gun verilse de herkes 3 er tane okusa nasil olur
500 u burda yapamayiz canim o yuzden 41 41 devam edelim sonrasinda ztn toplami doner 1 hafta sure veriliyorsa hayli hayli okunur bence yine herkes fikrini beyan etsin ama . Birde kimseden ses cikmiyor bir seyler yapmaya calisiyoruz sonuc da varim.diyenler bi yazsinlar lutfen
Hayır canım yasin-i şerifi tek okuyoruz tesbihatları kuran okumayı bilmeyenler ve adetli olanlar için yazdık Rabbim kabul etsinBaşlamazsak bi türlü toplanamayacagiz.Sayi önemli değil bence.Ameller niyet içindir.Ben busgu yasini okuyacagim inşallah.Yalniz aksam üstü okuyabilirim.Öğretmenim dersim bitince inşallah okurum. Yasinle birlikte tespihleri de cekecek miyiz?Bu arada Kurandan okuyorum ben.
Rabbim makbul ve kabul etsin canım inşallahCanım ben tesbih çekmeye başladım bugün bitince haber veririm
Rabbim makbul ve kabul etsin canım inşallahBende şimdi başlıyorum allahın izniyle tesbihatlara
Canım yasin-i şerif her gün kişi başı bir tane okunacak adetli olanlar ve kuran-ı kerim okumasını bilmeyenler tesbih çekeceklerkaç tane okunması gerekirse okurum pek anlaşılmıyo topiğin ilk sayfasına son kararları yazarsanız çok iyi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?