2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

canım okuya bilen okusa iyi olur ama herkesin öyle zamanı varmıdır bide 1 kili 1 kişi için sadece 1 yasin okuya biliyo diye biliyom aslı şöyle 500 kişinin okumasılazım ama toplayamayacağımıza göre onu yapamayız ama herkes onaylarsa ben 3 yasine varım çümkü sonuçta 7 günnümüz var bitire biliriz yani
Kizlar bisey dicem suanda sayi olarak yanlarinda gercek isimleri yazanlari sayarsak eger 13 kisi felan oluyoruz . Aslinda 41 yasine tamamlamak icin 2 gun verilse de herkes 3 er tane okusa nasil olur

500 u burda yapamayiz canim o yuzden 41 41 devam edelim sonrasinda ztn toplami doner 1 hafta sure veriliyorsa hayli hayli okunur bence yine herkes fikrini beyan etsin ama . Birde kimseden ses cikmiyor bir seyler yapmaya calisiyoruz sonuc da varim.diyenler bi yazsinlar lutfen

Kızlar ben Türkçe okusam sorun olur mu ?

Canım kişi başı bir hafta süre verilse liste büyüdükçe kimseye sıra gelmez biz her güne bir kişiye dua okuyup tesbih çekicez ki çok zaman geçmeden liste başa dönsün devamlı herkese sıra gelsin diye ewet niyetimiz 41 yasini şerif ama listeye katılım çok az ismini yazdırıp sonra gelmeyenler var her güne iki yasin okusakta yetmiyor hadi sıkalım kendimizi 3 okuyalım ama gene eksik kalıyor ya listeye katılım gününü uzatıp okumayı ileri güne ertelicez ya da 12-13 yetinip 3 ayların kıymetini ihya edicez karar sizin
Kizlar bisey dicem suanda sayi olarak yanlarinda gercek isimleri yazanlari sayarsak eger 13 kisi felan oluyoruz . Aslinda 41 yasine tamamlamak icin 2 gun verilse de herkes 3 er tane okusa nasil olur

Turkan kizi Şeyma için ben basliyorum bugün kizlar.Allah kabul etsin inşallah.

Başlamazsak bi türlü toplanamayacagiz.Sayi önemli değil bence.Ameller niyet içindir.Ben busgu yasini okuyacagim inşallah.Yalniz aksam üstü okuyabilirim.Öğretmenim dersim bitince inşallah okurum. Yasinle birlikte tespihleri de cekecek miyiz?Bu arada Kurandan okuyorum ben.

Hayır canım yasin-i şerifi tek okuyoruz tesbihatları kuran okumayı bilmeyenler ve adetli olanlar için yazdık Rabbim kabul etsin

wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
S Sarisinmelekk Gyuldenis Dimitrova
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
ASSOSyal Halim kızı Elif
sher33 Hasan kızı Seher
Bejan19
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
@Mrrrrve
Y yagmur_20
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
mavi-hayal
masal3487 Hanife kızı Özgün
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
PempeeMavii Vedat kızı Safiye
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
Adetli olan ve kuran-ı kerim okumayı bilmiyorum diyen hanımlar çekeceğiniz tesbihatlar lütfen hangi tesbihatları çekeceğinizi sayısı ile bildirin

wagen canım senin niyetine yasin-i şerif okudum sana hediye ettim (sen de aldım kabul ettim dersen iyi olur ) inşallah Rabbim niyetlerimizi de dualarımızı da makbul ve kabul eder

Kızlar beni listeden kaldırın.ben başka bi topikte daha önceden başlamıştım baktım ki ikisini bir arada götürmem mümkün değil.çalıştığım için çok zor oluyor kusura bakmayın.allah hemipize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

wagen Türkan kızı Şeyma
ASSOSyal Halim kızı Elif
sher33 Hasan kızı Seher
Bejan19
@Mrrrrve
Y yagmur_20
mavi-hayal
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz

Arkadaşlar lütfen kaç defadır etiketledim sizleri cevap yazmadınız okuyup okumayacağınızı bildirin ona göre listeden çıkartayım sizleri

Canım ben tesbih çekmeye başladım bugün bitince haber veririm

kaç tane okunması gerekirse okurum pek anlaşılmıyo topiğin ilk sayfasına son kararları yazarsanız çok iyi olur :)

wagen Türkan kızı Şeyma
ASSOSyal Halim kızı Elif
sher33 Hasan kızı Seher
Bejan19
@Mrrrrve
Y yagmur_20
mavi-hayal
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
B busra_brt Salih kızı Büşra

Arkadaşlar lütfen kaç defadır etiketledim sizleri cevap yazmadınız okuyup okumayacağınızı bildirin ona göre listeden çıkartayım sizleri[/QUOTE]

kaç tane okunması gerekirse okurum pek anlaşılmıyo topiğin ilk sayfasına son kararları yazarsanız çok iyi olur :)
Canım yasin-i şerif her gün kişi başı bir tane okunacak adetli olanlar ve kuran-ı kerim okumasını bilmeyenler tesbih çekecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…