Aminn kuzummmm aminnnn
Aminn canimm.inşallah beklediğin mucize haberini bu ay alırsın :)
inşallah canım ağzına yüreğine sağlıkCanım senin niyetine bir yasin okudum Rabbim kabul etsin inşallah
inşallah cuma songün benim için ya olcam yada9 ay sonra bebişimi doğurucamAminn canimm.inşallah beklediğin mucize haberini bu ay alırsın :)
Canım sen yarın kan tahlili yaptır hamile olabilirsinKızlar çok özür dilerim bu akşam hiç bir şey okuyamadım çok ağrım var ikiye kvrilms şekilde yatıyorum kaşıkların ortası pişiyor ve ağrıyor çok sert olduğunu hissediyorum ve belim çok ağrıyor
Eşimi ve kayın babamı bekliyorum hastaneye gitmek icinCanım sen yarın kan tahlili yaptır hamile olabilirsin
İnşallah öyledir bugün test yaptım 2 çizgi çok silik ciktiEşimi ve kayın babamı bekliyorum hastaneye gitmek icin
İnşallah vardır canım, bende testini gördüm umutlandırmak istemem ama var gibi duruyo sanki :) umarım kan sonucunda pozitif çıkar :)İnşallah öyledir bugün test yaptım 2 çizgi çok silik cikti
İnşallah cnm Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin :) annelik babalık duygusunuİnşallah vardır canım, bende testini gördüm umutlandırmak istemem ama var gibi duruyo sanki :) umarım kan sonucunda pozitif çıkar :)
Aminnn canım inşallah, burada dua okurken belkide hamilelik haberi yazacağız gün gelecek :)İnşallah cnm Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin :) annelik babalık duygusunu
İnşallah canım yarından erkeze yasin okumaya bsliyacagim inşallah ben bu akşam güzel haberler alırım alamazsam da inşallah kötü birşey im yokturAminnn canım inşallah, burada dua okurken belkide hamilelik haberi yazacağız gün gelecek :)
inşallah bişiy yoktur hamişsindir ya hastaneden gelince durumu bizede bildir merak ederizİnşallah canım yarından erkeze yasin okumaya bsliyacagim inşallah ben bu akşam güzel haberler alırım alamazsam da inşallah kötü birşey im yoktur
Ayy hadi inşalalh cnim umut ol.bizeinşallah cuma songün benim için ya olcam yada9 ay sonra bebişimi doğurucam
Bildiririm cnminşallah bişiy yoktur hamişsindir ya hastaneden gelince durumu bizede bildir merak ederiz
İnşallah sende hamilesin dir cnm belirti var miinşallah bişiy yoktur hamişsindir ya hastaneden gelince durumu bizede bildir merak ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?