inşallah canım herkez güzel güzel hayeller kuruyo sabahtandır bu sefer herkez çok umutlu inşallah umutlar boşa çıkmaz durun kurmayın hayal felandiyom hepsinw ama nafile ben kurmuyom dahası kurmamaya çalışıyom çümkü yıkımı çok zor oluyo ya Allah hiçkimseyi bu aınavla sınamasın çok ama çok zor bi aüreç wlimizdwn gelwn tekşey dua ve sabırAyy hadi inşalalh cnim umut ol.bize
valla varla yok arası göğüslerim şiş ve ağrıyo uçları acayip çıkmış adet sivilcelerim çıkım söndü bide kabızlık inşallah vardırya bide karnım çok sert ama o heralde kabızlıktan olsa gerek hayırlısı ama içimden sen hamişsin gibi geliyo bide resimdeki senmisin okul arkadaşıma çok benziyondaİnşallah sende hamilesin dir cnm belirti var mi
Evet benim ama 2 sene ki halim :) inşallah canım hamiş iz dir Allah'ım umudumuz boşa çıkarma bizimvalla varla yok arası göğüslerim şiş ve ağrıyo uçları acayip çıkmış adet sivilcelerim çıkım söndü bide kabızlık inşallah vardırya bide karnım çok sert ama o heralde kabızlıktan olsa gerek hayırlısı ama içimden sen hamişsin gibi geliyo bide resimdeki senmisin okul arkadaşıma çok benziyonda
amin ozaman benzettim heralde arkadaşıma çok sancın varmıEvet benim ama 2 sene ki halim :) inşallah canım hamiş iz dir Allah'ım umudumuz boşa çıkarma bizim
Hemde çok zor duruyorum ağrıdan belim kasiklarmin ortası fena saplanıyor pişiyor sertleşiyoramin ozaman benzettim heralde arkadaşıma çok sancın varmı
Dış gebelik se o doğmaz ki öyle biliyorum ?Allah korusunda acaba dışgebemi oldum ya inşallah yerleşiyodur ondandır
yengem olmuştu ordan biliyom ama inşallah sende öyle bişiy yoktur ama kesin doktora gitDış gebelik se o doğmaz ki öyle biliyorum ?
Ha şimdi epten piskolojim bozuldu ben nasıl dayanıcam hastaneye gidene kadardoğmazda şimdi felakettelalı gibi korkutmayayımda seni inşallah öyle bişiy yokturda sehirleme riski var anneyi canım
Nasıl belirtilerdir onar ki ?yengem olmuştu ordan biliyom ama inşallah sende öyle bişiy yoktur ama kesin doktora git
yaaa canım ya amacım korkutmak degildi bitanem ya sen doktoruna herşeyi anlat bilgin olsun diye söyledim şimdi öyle diyince çok üzüldüm ya keşke demeseydim offf ne yaptım benHa şimdi epten piskolojim bozuldu ben nasıl dayanıcam hastaneye gidene kadar
Yok cnm kendini suçlama insanın aklına herşey geliyor ben zaten korkuyorum hamile değilsem bu ağrılarının sebebi iyi değil diryaaa canım ya amacım korkutmak degildi bitanem ya sen doktoruna herşeyi anlat bilgin olsun diye söyledim şimdi öyle diyince çok üzüldüm ya keşke demeseydim offf ne yaptım ben
Bende dış gebelik gecirdim bende iç kanama fln olmadı erken teşhis konuldu hamile oldugumu öğrendim 2 gün sonra teshis konuşdu şükür ki korkulacak birşey olmadı içini ferah tut cnm benim cok koyu siyaha yakın akıntı gelmişti dış gebeliktenmiş cevremde bu durumda olanlar var onlardan biliyorum inşallah normal bir gebeliğin olur allah ın izniyleNasıl belirtilerdir onar ki ?
Canım hemen yaz bize :) topigin ilk hamilesi sen ol sonra arkandan gelsin herkes inş :)İnşallah canım yarından erkeze yasin okumaya bsliyacagim inşallah ben bu akşam güzel haberler alırım alamazsam da inşallah kötü birşey im yoktur
İnşallah cnm hamileyim dirBende dış gebelik gecirdim bende iç kanama fln olmadı erken teşhis konuldu hamile oldugumu öğrendim 2 gün sonra teshis konuşdu şükür ki korkulacak birşey olmadı içini ferah tut cnm benim cok koyu siyaha yakın akıntı gelmişti dış gebeliktenmiş cevremde bu durumda olanlar var onlardan biliyorum inşallah normal bir gebeliğin olur allah ın izniyle
İnşallah cnm ben değilsem de inşallah hepimiz hamile kalirizz en kısa süredeCanım hemen yaz bize :) topigin ilk hamilesi sen ol sonra arkandan gelsin herkes inş :)
Canım senin adına yasin okudum kabul eylekendim için yasin okudum tesbih çektim kızkar yarın inşallah sıradaki arkadaşa başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?