2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ayy hadi inşalalh cnim umut ol.bize
inşallah canım herkez güzel güzel hayeller kuruyo sabahtandır bu sefer herkez çok umutlu inşallah umutlar boşa çıkmaz durun kurmayın hayal felandiyom hepsinw ama nafile ben kurmuyom dahası kurmamaya çalışıyom çümkü yıkımı çok zor oluyo ya Allah hiçkimseyi bu aınavla sınamasın çok ama çok zor bi aüreç wlimizdwn gelwn tekşey dua ve sabır

İnşallah sende hamilesin dir cnm belirti var mi
valla varla yok arası göğüslerim şiş ve ağrıyo uçları acayip çıkmış adet sivilcelerim çıkım söndü bide kabızlık inşallah vardırya bide karnım çok sert ama o heralde kabızlıktan olsa gerek hayırlısı ama içimden sen hamişsin gibi geliyo bide resimdeki senmisin okul arkadaşıma çok benziyonda

Evet benim ama 2 sene ki halim :) inşallah canım hamiş iz dir Allah'ım umudumuz boşa çıkarma bizim

Allah korusunda acaba dışgebemi oldum ya inşallah yerleşiyodur ondandır

doğmazda şimdi felakettelalı gibi korkutmayayımda seni inşallah öyle bişiy yokturda sehirleme riski var anneyi canım

doğmazda şimdi felakettelalı gibi korkutmayayımda seni inşallah öyle bişiy yokturda sehirleme riski var anneyi canım
Ha şimdi epten piskolojim bozuldu ben nasıl dayanıcam hastaneye gidene kadar

Ha şimdi epten piskolojim bozuldu ben nasıl dayanıcam hastaneye gidene kadar
yaaa canım ya amacım korkutmak degildi bitanem ya sen doktoruna herşeyi anlat bilgin olsun diye söyledim şimdi öyle diyince çok üzüldüm ya keşke demeseydim offf ne yaptım ben

yaaa canım ya amacım korkutmak degildi bitanem ya sen doktoruna herşeyi anlat bilgin olsun diye söyledim şimdi öyle diyince çok üzüldüm ya keşke demeseydim offf ne yaptım ben
Yok cnm kendini suçlama insanın aklına herşey geliyor ben zaten korkuyorum hamile değilsem bu ağrılarının sebebi iyi değil dir

Nasıl belirtilerdir onar ki ?
Bende dış gebelik gecirdim bende iç kanama fln olmadı erken teşhis konuldu hamile oldugumu öğrendim 2 gün sonra teshis konuşdu şükür ki korkulacak birşey olmadı içini ferah tut cnm benim cok koyu siyaha yakın akıntı gelmişti dış gebeliktenmiş cevremde bu durumda olanlar var onlardan biliyorum inşallah normal bir gebeliğin olur allah ın izniyle

İnşallah canım yarından erkeze yasin okumaya bsliyacagim inşallah ben bu akşam güzel haberler alırım alamazsam da inşallah kötü birşey im yoktur
Canım hemen yaz bize :) topigin ilk hamilesi sen ol sonra arkandan gelsin herkes inş :)

İnşallah cnm hamileyim dir

YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN YA ERHAMER RAHİMİN ALLAH IM NE OLUR OKUNAN YASİNLERİ ÇEKİLEN TESBİHLERİN PEYGAMBER EFENDİMİZİN (s.a.s) SENİN EN ÇOK SEVDİGİN İSMİN VE EN ÇOK SEVDİĞİN KULUNUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE NE OLUR İSTİYEN BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME VE BANA DA HAYIRLI EVLAT NASİB ET YARABBİ BİZİ EVLAT ÖZLEMİ VE ACISIYLA SINAMA EVLADI OLANLARA BAKIP İÇ ÇEKENLERDEN VE GİZLİ GİZLİ AĞLAYANLARDAN EYLEME BİZLERİ BU HALLERİMİZDEN DOLAYI GÜNAHKAR VE ÇAHİL KULLARININ SEVİNMESİNE İZİN VERME YARABB ALLAHIM BENİ AYLEMİ EŞİMİ BÜTÜN BUNU OKUYANLARINDA AYLESİNİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN KORO EĞER EVLAT SAHİBİ OLMAK HAKKIMIZDA HAYIRSIZSA SEN HERŞEYE GÜCÜ YETENSİN NE OLUR HAKKIMIZDA HAYRA ÇEVİRİP NASİB EYLE YARABBİ BEDENİMİZDE BULUNAN BÜTÜN HASTALIKLARA HASTALARA ŞAFİ İSMİN HÜRMETİNE ŞİFA NASİB EYLE YARABBİ EVİME YUVAMA HUZUR EVLAT NASİB ET YARABBİ ALLAHIM ÇOK VERİP AZITTIRMA AZ VERİP ARATMA YARABBİ BİZLER EGER İLLEDE BİRİNE MUHTAÇ EDECEK SEN OKAPI SENİN KAPIN NAMAZ KURAN DUA OLSUN YARABBİ ALLAH IM SEN AFFI SEVERSİN AF EDİCİSİN ÖYLEYSE BİZLERİDE BU MUBAREK AYLARDA AFF ET ALLAH IM BİZLERE EN KISA VE HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLISIYLA ANNE BABA OLMAYI NASİB ET UZUN ÖMÜRLÜ GÜZEL YÜZLÜ GÜZEL AHLAKLI Bİ OKADAR AKILLI ÜLKEMİZE HAYIRLI DOKTOR MÜHENDİS AVUKAT POLİS OLCAK EVLATLAR NASİB ET YARABBİ INŞALLAH ŞUAN BEBEGİM RAHMİMDEDİR VE ADET OLMAM INŞALLAH EVLADIM BENİMLEDİR PEYGAMBERİMİZE(a.s.a) SALAVAT GETİRİP DUALARIMIZIN KABUL OLMA NİYETİYLE EL FATİHA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…