2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Acile gitmedim termin aldım yarın sabah kadın doktoru dayım :) geldikten sonra yazarım

Günaydın kizlar.Bugun kime okuyoruz.Yanlislik olmasin yazar misiniz?

Asksevgihuzur Kerim kızı Merve'nin hayrlı sağlıklı sorunsuz hamile kalması eli ayağı düzgün sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allah yolunda yürüyen evladı evlatları olması niyeti ile okuyoruz arkadaşlar
wagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
S Sarisinmelekk Gyuldenis Dimitrova
masal3487 Hanife kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
G Greeneliton Hasan kızı Ezgi
sher33 Hasan kızı Seher
@Tambikedi Mehmet kızı Merve
S srplmtmtk Fatma kızı Serpil
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Y yagmur_20
Bejan19

wagen canım listenin bağışlama ve duasını sen yapabilir misin dün çok güzel dua yazmışsın maşallah ♥ Kerim kızı Merve niyetine yasin-i şerif okudum hediye ettim

Kerim kızı Merve niyetine bir yasin okudum. El-halık ve Es- Semi tesbihatlarini çektim bagisladim Allahım kabul etsin inşallah..Hayırlısıyla yavrularını kucağına almayı nasip etsin Rabbim.AMİNN

Asksevgihuzur kerim kızı merve niyetine tesbihatları cektim rabbim kabul ve makbul eylesin hayırlısıyla saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

benim dua sıram tam aşılama yapılacagım günlere denk gelicek sanırım. güzel denk gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…