kabul ettim canım ağzına sağlık Allah kabul etsinCanım senin adına yasin okudum kabul eyle
inşallah mutluluğunu paylaşırsın canımAcile gitmedim termin aldım yarın sabah kadın doktoru dayım :) geldikten sonra yazarım
Aminn allah hayırlı evlatlar nasip eder cnm güzel haberi paylasirsin bizlerekabul ettim canım ağzına sağlık Allah kabul etsin
bana canim kerim kizi merveGünaydın kizlar.Bugun kime okuyoruz.Yanlislik olmasin yazar misiniz?
wagen canım listenin bağışlama ve duasını sen yapabilir misin dün çok güzel dua yazmışsın maşallah ♥ Kerim kızı Merve niyetine yasin-i şerif okudum hediye ettim
Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun kuzum ♥tamam canım her akşam yatsıdan sonra ben yaparım du Ları herkes adına
allah razi olsun bende aldim kabul ettimwagen canım listenin bağışlama ve duasını sen yapabilir misin dün çok güzel dua yazmışsın maşallah ♥ Kerim kızı Merve niyetine yasin-i şerif okudum hediye ettim
allah razi olsun canimmm rabbim tez vakitte bebek nasip etsinKerim kızı Merve niyetine bir yasin okudum. El-halık ve Es- Semi tesbihatlarini çektim bagisladim Allahım kabul etsin inşallah..Hayırlısıyla yavrularını kucağına almayı nasip etsin Rabbim.AMİNN
Evet kuzumCanlar bugün de kerim kizi merve ye mi okucaz
valla benimde adet tarihime tamm denk geldi bakalım ne olcak inşallah dularımız kabul olurda hepimiz hamiş kalırızbenim dua sıram tam aşılama yapılacagım günlere denk gelicek sanırım. güzel denk gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?