2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Aslında ramazan ayında o ayetler de okunabilir içinde hem Rabbi hebli min ledünke ayeti var hem meryem süresinden ayetler var hem ibrahim peygamberin çocuk isteme duası var 5 dk da bitiyo tabi okuma ve dil alışkanlığı hızına bağlı ben meryem süresi ve bu ayetleri 20 dk okuyorum dil alışınca hızla okuyabiliyorsunuz

Ben yarına bitiririm ablacım kandil dualarını bildiririm birde bugün temizledim okuyamadım arkadaşlara Meryem süresiniye okuyup tesbihatları çekeceğim bildirim yaparım kaç gündür okuma yaşamamıştım taşınma telaşı temizlik fln telefonumda bozuk kaç gündür giremedim baskasindan girdim simdi yoğundum yarın girerim inşallah bildiririm Zeytin_yesili

Zeytin_yesili Kuzum bence yarın ve çarşamba boş geçelim herkes kandil için tesbihlerini çeksin. Perşembe yeniden listeye başlayalım. Nasıl olur sence
Aslında çok iyi olur ya hem bende adetliyken okuyamadım arkadaşlara okurum bitiririm zorlanmayalim aceleye gelmesin guzel olsun okumalarımız cnm benim fikrimce

Ablacım o zamn ben 3 tane okuyayım Meryem süresinde okuyacağım

Aslında çok iyi olur ya hem bende adetliyken okuyamadım arkadaşlara okurum bitiririm zorlanmayalim aceleye gelmesin guzel olsun okumalarımız cnm benim fikrimce
Kesinlikle canım ara vermek hepimiz için daha iyi olacak, hem dinleniriz iki gün. Bu kadar aradan bişey olmaz ya, sonra bomba gibi devam ederiz :)

Evet ramazana daha dile kolay ve pratik dualar seçelim canım

Kzialr benim progesteron 0 çıkmis geçen gittiğimde normal mi değer olarak

Kzialr benim progesteron 0 çıkmis geçen gittiğimde normal mi değer olarak
Canım bildiğim kadarı ile progesteron adetin 21 günü yapılıyo tahlili yumurtlama olup olmadığına bakılıyo değer yüksek çıkarsa yumurtalamanın olduğunu gösteriyor dr göstermedin mi sonucunu

BİLMİYORUM CANIM SOĞAN SUYU DİYE DÜŞÜNÜYORUM 22 SİNDE PROGESTERON BAKICAK CUMA GÜNÜDE HATIRLAMIYORUM AMA YA ÖSTROJEN BAKTI YADA ESTREDİOL BEYNİM DURDU NELER OLCAK GÖRCEZ :)

Zeytin_yesili kuzum senin için Meryem süresi ve tesbihatlarımı çektim Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü ikiz bebişler nasip etsin inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın, evinden çocuk sesi eksik olmasın. Kapı kapı dolaşıp aratmasın inşallah

Zeytin_yesili canım senin niyetine bide ukala nicli arkadaşın niyetine Meryem sürelerini okudum tesbihleride çektim Allahım kabul etsin inşallah kucaklarinizi tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun Rabbim inşallah

Ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah benim için istediklerini misli ile Rabbim sana ihsan etsin

Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun kuzum ağzına yüreğine sağlık Rabbim benim için istediklerini misli ile sana ihsan etsin ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…