- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Ben yarına bitiririm ablacım kandil dualarını bildiririm birde bugün temizledim okuyamadım arkadaşlara Meryem süresiniye okuyup tesbihatları çekeceğim bildirim yaparım kaç gündür okuma yaşamamıştım taşınma telaşı temizlik fln telefonumda bozuk kaç gündür giremedim baskasindan girdim simdi yoğundum yarın girerim inşallah bildiririmKızlar kandil için yasin-i şeriflerinizi okudunuz mu tesbihatlarınızı çektiniz mi iki gün kaldı okumayanlar bildirsin en azından aramızda tekrardan bölüşüp 41 tamamlayalımPdr_ci B busra_brt Ayse saridogan wagen
Aslında çok iyi olur ya hem bende adetliyken okuyamadım arkadaşlara okurum bitiririm zorlanmayalim aceleye gelmesin guzel olsun okumalarımız cnm benim fikrimceZeytin_yesili Kuzum bence yarın ve çarşamba boş geçelim herkes kandil için tesbihlerini çeksin. Perşembe yeniden listeye başlayalım. Nasıl olur sence
Ablacım o zamn ben 3 tane okuyayım Meryem süresinde okuyacağımKuzular biriniz eksik okuyun hesapladım 42 oluyor sayı şeyma 4 özgün 6 =10 ayşe 4 deniz 4 =18 elif 5 büşra 4 =27 meltem 4 saliha 5 elif 6 = 42
Özgün okudu deniz okudu elif okudu saliha okudu elif okudu
Meltem ayşe büşra şeyma kızlar içinizden biri eksik okusun bi tane
Olmadım canısı ama hamile de değilimASSOSyal adet oldun mı sen kıs
Kesinlikle canım ara vermek hepimiz için daha iyi olacak, hem dinleniriz iki gün. Bu kadar aradan bişey olmaz ya, sonra bomba gibi devam ederiz :)Aslında çok iyi olur ya hem bende adetliyken okuyamadım arkadaşlara okurum bitiririm zorlanmayalim aceleye gelmesin guzel olsun okumalarımız cnm benim fikrimce
Evet ramazana daha dile kolay ve pratik dualar seçelim canımAslında ramazan ayında o ayetler de okunabilir içinde hem Rabbi hebli min ledünke ayeti var hem meryem süresinden ayetler var hem ibrahim peygamberin çocuk isteme duası var 5 dk da bitiyo tabi okuma ve dil alışkanlığı hızına bağlı ben meryem süresi ve bu ayetleri 20 dk okuyorum dil alışınca hızla okuyabiliyorsunuz
Aynen cnm katiliyorum :)Kesinlikle canım ara vermek hepimiz için daha iyi olacak, hem dinleniriz iki gün. Bu kadar aradan bişey olmaz ya, sonra bomba gibi devam ederiz :)
Tm ablacım duamı yazarım buraya herkes amin desin hangimiz in duası kabul olcani bilemeyizOlur kuzum biz de amin deriz Mevlam inşallah yürek dolusu aminlerimizi kabul eder habibi hürmetine
Canım bildiğim kadarı ile progesteron adetin 21 günü yapılıyo tahlili yumurtlama olup olmadığına bakılıyo değer yüksek çıkarsa yumurtalamanın olduğunu gösteriyor dr göstermedin mi sonucunuKzialr benim progesteron 0 çıkmis geçen gittiğimde normal mi değer olarak
Listeye yazdım kuzumBen kandil icin tespihleri cekmedim henuz.çekince bildirim yaparim.Sadece 4 yasini okudum.
BİLMİYORUM CANIM SOĞAN SUYU DİYE DÜŞÜNÜYORUM 22 SİNDE PROGESTERON BAKICAK CUMA GÜNÜDE HATIRLAMIYORUM AMA YA ÖSTROJEN BAKTI YADA ESTREDİOL BEYNİM DURDU NELER OLCAK GÖRCEZ :)İnşallah kuzum hayırlısı Allahtan napalım. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah, bizi üzecek bizim için hayırlı olmayan uzak kalsın inş
Sen tarlusal mı kullandın, neden gecikme yaşamışsın
Sende mi soğan suyu içmiştin canımBİLMİYORUM CANIM SOĞAN SUYU DİYE DÜŞÜNÜYORUM 22 SİNDE PROGESTERON BAKICAK CUMA GÜNÜDE HATIRLAMIYORUM AMA YA ÖSTROJEN BAKTI YADA ESTREDİOL BEYNİM DURDU NELER OLCAK GÖRCEZ :)
Ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah benim için istediklerini misli ile Rabbim sana ihsan etsinZeytin_yesili kuzum senin için Meryem süresi ve tesbihatlarımı çektim Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü ikiz bebişler nasip etsin inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın, evinden çocuk sesi eksik olmasın. Kapı kapı dolaşıp aratmasın inşallah
Rabbim razı memnun ve hoşnut olsun kuzum ağzına yüreğine sağlık Rabbim benim için istediklerini misli ile sana ihsan etsin ♥Zeytin_yesili canım senin niyetine bide ukala nicli arkadaşın niyetine Meryem sürelerini okudum tesbihleride çektim Allahım kabul etsin inşallah kucaklarinizi tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun Rabbim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?