Canım buhar yapılırken ilişki olması gerekiyor yani yumurtlama döneminde yapılıyor. Unutmada sor bakalım rahimdeki krampları canımKızlar bişiy sorcam yarın ben ebeye gitcem yine yakı yapcak bide üç günlük fitil yapıp veriyo her gece bitane neyse ben süt buharı yapmayı düşünüyodum nezaman başlasam acaba adetin kaçıncı günü başlanması lazım bide ilişki olcakmı o günler fitil kullanırken ilişki yasak diyo ebe nasıl yapsam bilemedim
Sorarım canım ozaman 3 gün fitil kullansam sonra buhar yapsam olurmukiCanım buhar yapılırken ilişki olması gerekiyor yani yumurtlama döneminde yapılıyor. Unutmada sor bakalım rahimdeki krampları canım
İlişkiye gireceğin zaman yap canımSorarım canım ozaman 3 gün fitil kullansam sonra buhar yapsam olurmuki
Ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim razı olsun bemim için istediklerini misli ile sama ihsamin etsin hayrlısı ileZeytin_yesili canım senin niyetine meryem süresi ve tesbihatları okudum. Rabbim bir an önce çifter çifter yavrular vesin hayırlısıyla sana inşallah.
Hüseyin kızı Saliha Oğuz kızı Gökçe bugünde bana okunuyor canımKızlar günaydınnn 2 gündür giremedim sünnet düğünü vardı kuzenimin yogundu baya.
şimdi ben cumartesi ve pazar okuyamadım. listeyide göremedim.
kimlere okundu o 2 günde yazarmısınız bu akşam okuyum onları
kime okunduysa kusura bakmayın nolur.
çok iyi olur canımmmZeytin_yesili kuzum birde kandiller de topladığımız tesbihleri kim dualıyor. Duasını buraya yazsakda hepimiz amin desek nasıl olur
Bence de çok iyi olur. Yeni geçeceğimiz dua da kenzül arş uzun duruyor hakkaten. Başka mı düşünsek ne? Kenzül arşı kendinniyetimize okuruz olmadı.Zeytin_yesili Kuzum bence yarın ve çarşamba boş geçelim herkes kandil için tesbihlerini çeksin. Perşembe yeniden listeye başlayalım. Nasıl olur sence
Değil mi en azından okuduklarımıza amin dersek daha makbul olur belki içimizden birinin amini kabul olurçok iyi olur canımmm
Düşünürüz beybisi herkes fikrini söylesinBence de çok iyi olur. Yeni geçeceğimiz dua da kenzül arş uzun duruyor hakkaten. Başka mı düşünsek ne? Kenzül arşı kendinniyetimize okuruz olmadı.
yavrum ben iş yerinde girebiliyorum anca forumaa buralardayım işte grip oldumm elim kolum tutmuyorDeğil mi en azından okuduklarımıza amin dersek daha makbul olur belki içimizden birinin amini kabul olur
Kız sen nerdesin ayrıca kaç gündür
Kuzum ben pek öyle güzel bağışlama falan bilmiyorum bilsem ben yaparım ama yaZeytin_yesili kuzum birde kandiller de topladığımız tesbihleri kim dualıyor. Duasını buraya yazsakda hepimiz amin desek nasıl olur
Tamam canım olur hem listeye ara vermemiş oluruz ne okuyacaz peki yeni liste deZeytin_yesili Kuzum bence yarın ve çarşamba boş geçelim herkes kandil için tesbihlerini çeksin. Perşembe yeniden listeye başlayalım. Nasıl olur sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?