- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Bende eee :) merak ettim şekerimyavrum ben iş yerinde girebiliyorum anca forumaa buralardayım işte grip oldumm elim kolum tutmuyor
hafta sonu bebek mevlüdüne gittim bizim içinde dua ettimmm
inşallahhh bizde bir gün kucağımızda bebeklerimizle mevlütümüzü yaparızz
özledimmm seniii
Valla kuzum kim isterse yapsın ama hepimiz amin desek çok güzelve anlamlı olur gerçekten, bunu atlamayalım lütfenKuzum ben pek öyle güzel bağışlama falan bilmiyorum bilsem ben yaparım ama yawagen ya Dil-i bitab yapsın ikisi de güzel bağışlıyo
Herkes fikrini söylesin,, çok ağır olmayan bişeyler bulunur dimi,Tamam canım olur hem listeye ara vermemiş oluruz ne okuyacaz peki yeni liste de
Canım ramazandan önce biter demi bu liste o zaman tekrar meryem süresine devam mı etsek ramazan da oruçlu iken zor gelebilir belki ramazan da tesbihat mı çeksekHerkes fikrini söylesin,, çok ağır olmayan bişeyler bulunur dimi,
Kuzum ben pek öyle güzel bağışlama falan bilmiyorum bilsem ben yaparım ama yawagen ya [Uben SER=824989] Dil-i bitab [/USER] yapsın ikisi de güzel bağışlıyo[/QUOT. Sizin için uygunsa bagislarim
Evet biter canım hatta tesbih daha iyi olur, hem oruç hem sıcak kolay olmaz bizim içinCanım ramazandan önce biter demi bu liste o zaman tekrar meryem süresine devam mı etsek ramazan da oruçlu iken zor gelebilir belki ramazan da tesbihat mı çeksek
Bende eee :) merak ettim şekerimçok amin
Evet biter canım hatta tesbih daha iyi olur, hem oruç hem sıcak kolay olmaz bizim için
İnşallah kuzum hayırlısı Allahtan napalım. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah, bizi üzecek bizim için hayırlı olmayan uzak kalsın inşgelmişşş gelmeyesiceler kuzumm her ay biraz daha yaklaşıyoruz elbet sabrın sonu güzel bitecekkk hemde çoook
Kuzum ben salavatları öektim 2 tane de yasin okudum. Diğer ikisini de yarın okursam yetiştiririm iniallah
Bence olurKizlar o zaman bi arkadas paylasmisti burada.Kurandan ayetler vardi.Bebek olmasi icin.Hergun bir kisiye niyetlenip o ayetleri okusak.Az gelirse yasin de ekleriz.Olur mu?
Ben paylaşmıştım canım dil alışınca 5-6 dk bitiyo okumasıKizlar o zaman bi arkadas paylasmisti burada.Kurandan ayetler vardi.Bebek olmasi icin.Hergun bir kisiye niyetlenip o ayetleri okusak.Az gelirse yasin de ekleriz.Olur mu?
Tamam kuzum Rabbim kabul etsin inşallahKuzum ben salavatları öektim 2 tane de yasin okudum. Diğer ikisini de yarın okursam yetiştiririm iniallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?