2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Zeytin_yesili Ömer kızı Elif (bana)
niyetine okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekti"
masal3487 Nevzat kızı Özgün " 6 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halık 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekti"
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe "707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekti"
@Halitim Recep kızı Ayşe "4 tane yasin-i şerif okuyacak 707 Ya Varis Ya Halık 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz salat-ı tefriciye çekiyor "4 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
ASSOSyal Halim kızı Elif " 5 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh çekti 1000 salevat-ı şerif çekiyor"
B busra_brt Salih kızı Büşra "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Halik Ya Varis 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat-ı şerif çekti"
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem "4 tane Yasin-i şerif okuyor 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salevat'ı şerif çekiyor
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha "5 tane Yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir celle celaluh 1000 salavat-ı şerif çekicek
Zeytin_yesili 6 tane yasin-i şerif okudu 707 Ya Varis Ya Halik 745 Ya Muktedir çekti 1000 salevat-ı şerif çekiyor

Kuzular biriniz eksik okuyun hesapladım 42 oluyor sayı şeyma 4 özgün 6 =10 ayşe 4 deniz 4 =18 elif 5 büşra 4 =27 meltem 4 saliha 5 elif 6 = 42
Özgün okudu deniz okudu elif okudu saliha okudu elif okudu
Meltem ayşe büşra şeyma kızlar içinizden biri eksik okusun bi tane

Bende eee :) merak ettim şekerim çok amin

Herkes fikrini söylesin,, çok ağır olmayan bişeyler bulunur dimi,
Canım ramazandan önce biter demi bu liste o zaman tekrar meryem süresine devam mı etsek ramazan da oruçlu iken zor gelebilir belki ramazan da tesbihat mı çeksek

Yanlış hesap yapmadıysam eğer ayın 11'de liste başlanacak 13 kişiyiz ayın 23 de bitecek 26 ramazan üç günü hepimize niyet ederek okusak ramazanda da tesbihat çeksek yüklenmeden çünkü iftardı sahurdu iftara misafir ağırlamaktı ya da davete gitmekti yetişemeyiz

gelmişşş gelmeyesiceler kuzumm her ay biraz daha yaklaşıyoruz elbet sabrın sonu güzel bitecekkk hemde çoook
İnşallah kuzum hayırlısı Allahtan napalım. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah, bizi üzecek bizim için hayırlı olmayan uzak kalsın inş

Sen tarlusal mı kullandın, neden gecikme yaşamışsın

umut-16 içün meryem suresi okudum tesbihlerimi çektim. Allah kabul ve makbul etsin. Yüzü suyu hürmetine kendisine hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kizlar o zaman bi arkadas paylasmisti burada.Kurandan ayetler vardi.Bebek olmasi icin.Hergun bir kisiye niyetlenip o ayetleri okusak.Az gelirse yasin de ekleriz.Olur mu?
Ben paylaşmıştım canım dil alışınca 5-6 dk bitiyo okuması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…