2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

kuzum neden beklemiyosun gelmesiniiiii
Kuzum ben antidepresan kullanıyorum iki aydır ve bir süre daha tedavim devam edecek. Bu ilaç adet düzenimi bozdu zaten yan etkilerinin içinde de var hormon dengesizliği yaptığı. Bu yüzden beklemiyorum ve sanırım bir süre çocuk fikrine ara vericem, önce tedaviyi bitirsem daha iyi olacak gibi duruyor

Canim ozel degilse neden antidepresan kullaniyorsun?ilacin adi ne ben de bir donem antisepresan kullanmistim

Antideprasan kullanirken korunun canim.O ilaclar olasi bi hamilelik durumunda bebek icin cok riskli.

anladımm canımm bende soğan suyu yakı yüzündenmi dicektimm allah şifa versin kuzum takma hiç bişeyi boşverrrr keyfine hayatını yaşamaya bakk
hep olumlu düşünelim olumlu olsun inşşş

Canim ozel degilse neden antidepresan kullaniyorsun?ilacin adi ne ben de bir donem antisepresan kullanmistim
Tatlım ben bu ay kpss sınavına giricem, hazırlık döneminde zaten panik bir insan olduğum için düşüncelerim hat safhaya çıktı, artık psikolojik olarak çökmüş durumdaydım işin içinden çıkamadım o yüzden doktora gittim, kaygı bozukluğu teşhisi koydu. Her ne kadar yanlış bir şey olsa da şuan zararlarının farkındayım ama kullanmak zorundayım. Citoles içiyorum canım, yan etkileri var ilk zamanlarda bayağı sarstı beni. Sende bu tarz etkileri oldu mu regl ile ilgili falan

Antideprasan kullanirken korunun canim.O ilaclar olasi bi hamilelik durumunda bebek icin cok riskli.
Evet canım özellikle otizm riski yüksek olduğunu biliyorum. Zaten ara vermeye karar verdim tedavim bitene kadar, çocuk konusuda bende kaygı yaratıyor açıkcası. Bunca yıldır olmadı zaten bundan sonrası için de umudum kalmadı benim. Komple hayatımdan çıkarmayı bile düşünüyorum şuan. Bakalım tedavim bitince belki daha iyi olurum

anladımm canımm bende soğan suyu yakı yüzündenmi dicektimm allah şifa versin kuzum takma hiç bişeyi boşverrrr keyfine hayatını yaşamaya bakk
hep olumlu düşünelim olumlu olsun inşşş
İnan hangisinin etkisi bilmiyorum kuzum ama çökmüş durumdayım, o testte negatifi gördüm ya tmm bitti benim için artık. Komple hayatımdan çıksın gitsin istiyorum, bu aralar yine iyi değilim bakalım. Uzun süre ara vermek istiyorum

kıyamam sana hiççç bu sınavlar insanı daha kötü yapıyo keşke sınav olmasa bi sınava bağlı hayatımız hedeflerimiz emeklerimizz bende kpss mağduruyum bi dahada girmm dedim

Allah yardımcın olsun. zaten yorucu dönemdesin streslisin biliyorum anlıyorum bide bebek eklenince insan işin içinden çıkamıyor insan doktora gitmekle iyi etmişsin canımm biraz kendini dinle iyi hisset sınavında innşşşşş başarılı olursunn güzel şeylerle beraber bebişinde gelir inşallahhhhhhh

sınavın ne zamannn ????

Çok direndim ama kuzum ama çareyi doktorda buldum, kaygılarını tamamen yok edeceğiz diyo doktorum çok iddialı bakalım başaracak mı? Şuan bu adet düzensizliği bi de negatif test allak bullak etti kafamı, ilacın sınava etkisi oldu ama bebeğe olmadı henüz. Paşa paşa vazgeçmek en güzeli

Şuan sınavım güzel geçsin istiyorum zaten bari oradan yüzüm gülsün ya. Bende bir daha girip bu stresi yaşamam diyorum ama bakalım zaman ne gösterir

Sınavım geldi çattı 21 Mayıs

Kuzumya kıyamam sana takma bak bukadar inşallah çok güzel geçecek sınavın Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bana doktor normal yolla nerdeyse imkansız diyo ama bak hala aryış içindeyim eminim olanakadar böyle olcam umutsuzluk yok çümk0 Rabbim min katında imkansız yok o dilerse olur azıcık daha sabır hayırlısı zamanı var herşeyin hayırlısı olsun inşallah insanlar 5 kez tüp deniyo olmuyo hala umutları var sana ne oluyo dur bakalım daha hiç bi adam akıllı tedavi olupta negatif gördüğünde yok toparlan çabuk sınavada az kaldı sadece sınavı düşün şimdilik boş ver herşey olacağına varır yaşanmışı yaşıyoz elimizden dua edip umut ve sabır etmekten başka bişiy gelmez

Aynen kuzum herşey olacağına varıyor, hep dua ettim hâlâ da ediyorum Rabbim hayırlı olanı nasip etsin. Olmayacaksa da aklıma düşürüp istetmesin ama belki bizim istememizi seviyor bilmiyoruz ki. Şu on gün hayırlısı ile geçsin, kazasız belasız sınava girip çıkayım bişey istemiyorum. Sınavın bir gün öncesinden korkuyorum inşallah herşey normal ilerler.

kızlarrrrrrr dualarımızın gücüne hepimiz inanıyoruz . Allahtan isteyip ona dua ediyoruz . Bebeklerimiz için dua ettikk şimdide arkadaşmız canımız ASSOSyal için dua edelim.Malum sınavına az kalmışşş herkes 500 veya 1000 olmak üzere bu duayı etsin tesiri çoook büyükk. ve 1000 er adet ya mukaddim cc. okuyalım.Arkadaşımız gireceği sınavlardan alnının akıyla başarılı çıksın inşallahh !!!!
@Saman Alevi kuzum sen listeyi oluştur 20 mayıs günü akşamı duasını burda yapalım inşallahh
Dua:

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”

Anlamı:

“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”

Kuzummm benim ya çok tatlısın ya gerçekten. Allah razı olsun kuzum. Ama ben kimseye yük olmak istemem

kuzum adetlerin düzenlimi senin

Kuzummm benim ya çok tatlısın ya gerçekten. Allah razı olsun kuzum. Ama ben kimseye yük olmak istemem

aşkkkk olsun kıııız yük ne demekkk. sınavının iyi geçmesini senin kadar istiyoruz inan. Okumak isteyen vakti olan arkadaşlarım okusunlar zorlama yok grubumuzda çok şükür ki 10 gün var yanni okunabilir dimi kızlarrr

ocak ayında hastaneye gittim kadın doğuma yanımda bir abla oturuyordu hamilemisin dedi hayır değilim dedim üzülme dedi sanki içimi biliyormuş gibi
kadın azeriymiş başladı anlatmaya azerbaycandada istanbuldada doktorlar bana senin çocuğun asla olmaz dediler ama bak (20 yada 16 yalan olmasın tam hatırlamıyorum ama 3 lü tarama yaptırmış doktora göstermeye gelmiş) hamileyim dedi Allah verdi dedi sende üzülme daha çok gençsin seninde olur doktorlara inanma Allah büyük dedi
sadece dua edicez cnm ümit yitirmek yokk dua dua duaa hepimiz dua edicez elbet kabul olucak Rabbim asla geri çevirmez

Ben okurum canim inşallah.Yuk ne demek.Rabbim gonul aydinligi versin.Kalbini ferehlatsin.Hayirli kapilar acsin arkadasim.Karanlik gunlerin bir de aydinligi vardir.Sabret inşallah her şey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…