Çok güzel düşünmüşsün kuzum hemen başlayalım inşallahkızlarrrrrrr dualarımızın gücüne hepimiz inanıyoruz . Allahtan isteyip ona dua ediyoruz . Bebeklerimiz için dua ettikk şimdide arkadaşmız canımızASSOSyal için dua edelim.Malum sınavına az kalmışşş herkes 500 veya 1000 olmak üzere bu duayı etsin tesiri çoook büyükk. ve 1000 er adet ya mukaddim cc. okuyalım.Arkadaşımız gireceği sınavlardan alnının akıyla başarılı çıksın inşallahh !!!!
@Saman Alevi kuzum sen listeyi oluştur 20 mayıs günü akşamı duasını burda yapalım inşallahh
Dua:
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”
Anlamı:
“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
kendi adıma bni kırmadığın için teşekkür ederim canım Allah razı olsunnBen okurum canim inşallah.Yuk ne demek.Rabbim gonul aydinligi versin.Kalbini ferehlatsin.Hayirli kapilar acsin arkadasim.Karanlik gunlerin bir de aydinligi vardir.Sabret inşallah her şey yoluna girer.
Çok güzel düşünmüşsün kuzum hemen başlayalım inşallah
Evet canım düzenli hormonlarda hiçbi proklem yok eşimin test sonuçları çok iyi sadece 1. Derece varikösel var benimde tüplerde sıkıntı var bide çikolata kistikuzum adetlerin düzenlimi senin
inşş gönlünden geçenn sana gelicek canımm düzenli adet olup olmaması bu konularda pek belirleyici olmuyo sanırımmEvet canım düzenli hormonlarda hiçbi proklem yok eşimin test sonuçları çok iyi sadece 1. Derece varikösel var benimde tüplerde sıkıntı var bide çikolata kisti
Aynen öyle kızken nasıl evlensem bebişim olursanırdım çümkü adetler düzenliyse hemen kalırsın diye bi tabir var ya halk arsında ama hiçde öyle değilmiş Rabbim nezaman ol derse ozaman olcak dua ve sabırinşş gönlünden geçenn sana gelicek canımm düzenli adet olup olmaması bu konularda pek belirleyici olmuyo sanırımm
Aynen öyle kızken nasıl evlensem bebişim olursanırdım çümkü adetler düzenliyse hemen kalırsın diye bi tabir var ya halk arsında ama hiçde öyle değilmiş Rabbim nezaman ol derse ozaman olcak dua ve sabır
Senden de Razi Olsun canim.Üzülme bu gunler geçecek inşallah.kendi adıma bni kırmadığın için teşekkür ederim canım Allah razı olsunn
Kuzum benim ya iyi ki varsınızaşkkkk olsun kıııız yük ne demekkk. sınavının iyi geçmesini senin kadar istiyoruz inan. Okumak isteyen vakti olan arkadaşlarım okusunlar zorlama yok grubumuzda çok şükür ki 10 gün var yanni okunabilir dimi kızlarrr
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun inşallah, Rabbim hiçbirimizi dara düşürmesin inşBen okurum canim inşallah.Yuk ne demek.Rabbim gonul aydinligi versin.Kalbini ferehlatsin.Hayirli kapilar acsin arkadasim.Karanlik gunlerin bir de aydinligi vardir.Sabret inşallah her şey yoluna girer.
Allah kabul etsin kuzum allah razı olsun inşallah, Rabbim kabul etsinKızlar yarını tuta biliyosanız kesinlikle oruçlu geçirin iftardan encede çok çok salat çekin ben buğünden tuttum Rabbim kabul etsin başım ağrıyo ama olsun hepiniz için dua etcem inşallahASSOSyal kuzum sınavın içinde dua etcem
Sınavın için dua ve esmayi okuyacağım canım ablam temizlenir temizlenmezKuzum benim ya iyi ki varsınız
Doktor bakarken baktım zaten progesteron için bisey demedi sadece prolaktin yüksek dedi bende sormadim normal degeri bilmedim icin dikkatimi çekti sadece 0 olunca araştırdım dusukmusCanım bildiğim kadarı ile progesteron adetin 21 günü yapılıyo tahlili yumurtlama olup olmadığına bakılıyo değer yüksek çıkarsa yumurtalamanın olduğunu gösteriyor dr göstermedin mi sonucunu
Tatlim ben lustral kullanmistim bekardim regl lerimi duzenli takip edemiyordum ama geciktirme olmadi diye hatirliyorum.Etkileri cok tabi birakirken cok zorlanmistim surekli bir titreme oluyordu normalmis o da.Sifa oncelikle Allahtan tabi de ama bana cok faydasi olmustu.Tatlım ben bu ay kpss sınavına giricem, hazırlık döneminde zaten panik bir insan olduğum için düşüncelerim hat safhaya çıktı, artık psikolojik olarak çökmüş durumdaydım işin içinden çıkamadım o yüzden doktora gittim, kaygı bozukluğu teşhisi koydu. Her ne kadar yanlış bir şey olsa da şuan zararlarının farkındayım ama kullanmak zorundayım. Citoles içiyorum canım, yan etkileri var ilk zamanlarda bayağı sarstı beni. Sende bu tarz etkileri oldu mu regl ile ilgili falan
Ben de okurum insallah.kızlarrrrrrr dualarımızın gücüne hepimiz inanıyoruz . Allahtan isteyip ona dua ediyoruz . Bebeklerimiz için dua ettikk şimdide arkadaşmız canımızASSOSyal için dua edelim.Malum sınavına az kalmışşş herkes 500 veya 1000 olmak üzere bu duayı etsin tesiri çoook büyükk. ve 1000 er adet ya mukaddim cc. okuyalım.Arkadaşımız gireceği sınavlardan alnının akıyla başarılı çıksın inşallahh !!!!
@Saman Alevi kuzum sen listeyi oluştur 20 mayıs günü akşamı duasını burda yapalım inşallahh
Dua:
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”
Anlamı:
“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?