2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Çok güzel düşünmüşsün kuzum hemen başlayalım inşallah

Ben okurum canim inşallah.Yuk ne demek.Rabbim gonul aydinligi versin.Kalbini ferehlatsin.Hayirli kapilar acsin arkadasim.Karanlik gunlerin bir de aydinligi vardir.Sabret inşallah her şey yoluna girer.
kendi adıma bni kırmadığın için teşekkür ederim canım Allah razı olsunn

Evet canım düzenli hormonlarda hiçbi proklem yok eşimin test sonuçları çok iyi sadece 1. Derece varikösel var benimde tüplerde sıkıntı var bide çikolata kisti
inşş gönlünden geçenn sana gelicek canımm düzenli adet olup olmaması bu konularda pek belirleyici olmuyo sanırımm

Kızlar yarını tuta biliyosanız kesinlikle oruçlu geçirin iftardan encede çok çok salat çekin ben buğünden tuttum Rabbim kabul etsin başım ağrıyo ama olsun hepiniz için dua etcem inşallah ASSOSyal kuzum sınavın içinde dua etcem

inşş gönlünden geçenn sana gelicek canımm düzenli adet olup olmaması bu konularda pek belirleyici olmuyo sanırımm
Aynen öyle kızken nasıl evlensem bebişim olursanırdım çümkü adetler düzenliyse hemen kalırsın diye bi tabir var ya halk arsında ama hiçde öyle değilmiş Rabbim nezaman ol derse ozaman olcak dua ve sabır

aynen canım benimm

Kuzum benim ya iyi ki varsınız

Ben okurum canim inşallah.Yuk ne demek.Rabbim gonul aydinligi versin.Kalbini ferehlatsin.Hayirli kapilar acsin arkadasim.Karanlik gunlerin bir de aydinligi vardir.Sabret inşallah her şey yoluna girer.
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun inşallah, Rabbim hiçbirimizi dara düşürmesin inş

Allah kabul etsin kuzum allah razı olsun inşallah, Rabbim kabul etsin

Hayırlı akşamlar kızlar kandil için 1000 salavat ve esmalarimi adet olduğum için okuyamadım benim adıma okuyabilir misiniz lütfen ya nolur beklemediğim bi adet daha yeni olmustum ama ilaçlardan dolayı yine geldi

Canım bildiğim kadarı ile progesteron adetin 21 günü yapılıyo tahlili yumurtlama olup olmadığına bakılıyo değer yüksek çıkarsa yumurtalamanın olduğunu gösteriyor dr göstermedin mi sonucunu
Doktor bakarken baktım zaten progesteron için bisey demedi sadece prolaktin yüksek dedi bende sormadim normal degeri bilmedim icin dikkatimi çekti sadece 0 olunca araştırdım dusukmus

Saman alevi senin icin meryem suresi ve 100er tesbihi okudum allah kabul etsin hayirli saglikli evlatlar versin insallah

Tatlim ben lustral kullanmistim bekardim regl lerimi duzenli takip edemiyordum ama geciktirme olmadi diye hatirliyorum.Etkileri cok tabi birakirken cok zorlanmistim surekli bir titreme oluyordu normalmis o da.Sifa oncelikle Allahtan tabi de ama bana cok faydasi olmustu.

Sen doktora bebek istediginu soyleseydin oba uygun verirdi,cunku hamilelikte bile kullanilan antidepresanlar var diye biliyorum

Ben de okurum insallah.

Selâm canlarim yarın akşam ile yatsı arasında kuran kursunda toplanicaz kalabalık oluruz muhtemelen duamizi orda yapsam duası geçen biri olur belki İnşallah yani hepimizin isimlerini sayarak ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…