Çok güzel olur canım kimin duasının kabul olacağı bilinmez Rabb'im inşallah yarın gece hepimizin duasını kabul eder cennet kokulu yavrularimiza tez zamanda kavuşturur hepimiziSelâm canlarim yarın akşam ile yatsı arasında kuran kursunda toplanicaz kalabalık oluruz muhtemelen duamizi orda yapsam duası geçen biri olur belki İnşallah yani hepimizin isimlerini sayarak ne dersiniz
Çok güzel olur kuzum liste yapsan gerçek isimlerimizi yazıp okutup amin dedirtsen daha bi güzel olur Allah razı olsun şimdiden canımSelâm canlarim yarın akşam ile yatsı arasında kuran kursunda toplanicaz kalabalık oluruz muhtemelen duamizi orda yapsam duası geçen biri olur belki İnşallah yani hepimizin isimlerini sayarak ne dersiniz
Canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun inşallah, Rabbim kabul etsinSınavın için dua ve esmayi okuyacağım canım ablam temizlenir temizlenmez
Benim ki en düşük seviyesiymiş canım ama etkileri fena yani haftaya kontrolüm var bakalım soracağım. O an sınav stresinden inan hiç aklıma gelmedi, şuan aklımda da şu on günü atlatmak var inan tatlım. 22 mayısı bir görsem hayırlısı ileTatlim ben lustral kullanmistim bekardim regl lerimi duzenli takip edemiyordum ama geciktirme olmadi diye hatirliyorum.Etkileri cok tabi birakirken cok zorlanmistim surekli bir titreme oluyordu normalmis o da.Sifa oncelikle Allahtan tabi de ama bana cok faydasi olmustu.
Sen doktora bebek istediginu soyleseydin oba uygun verirdi,cunku hamilelikte bile kullanilan antidepresanlar var diye biliyorum
Canımmm Rabbim kabul etsin inşallah, Allah razı olsunBen de okurum insallah.
Aynen canısı bende öyle düşünüyorum isimlerimizi not aldım duayı yarın hazirlicam hem ben adetim ya Yasin mülk Nebe falan okutur öyle yaparım duayı hem bebek için hem dünyalık hem ahretlik dua ederimÇok güzel olur kuzum liste yapsan gerçek isimlerimizi yazıp okutup amin dedirtsen daha bi güzel olur Allah razı olsun şimdiden canım
Harika fikir tatlımSelâm canlarim yarın akşam ile yatsı arasında kuran kursunda toplanicaz kalabalık oluruz muhtemelen duamizi orda yapsam duası geçen biri olur belki İnşallah yani hepimizin isimlerini sayarak ne dersiniz
Amin ablacım İnşallah aynen kimin duası geçer Rabbim bilir duayı yazıp resim atmak istiyorum ama resim atamiyorum boyut büyük fln diyor telden olduğu için mı ki bilgisayar dan mı denesemÇok güzel olur canım kimin duasının kabul olacağı bilinmez Rabb'im inşallah yarın gece hepimizin duasını kabul eder cennet kokulu yavrularimiza tez zamanda kavuşturur hepimizi
Tmdir o zaman yarın nene duası alıyoruz kislarHarika fikir tatlım
Resimi kırpman lazım tatlım o zaman oluyoAmin ablacım İnşallah aynen kimin duası geçer Rabbim bilir duayı yazıp resim atmak istiyorum ama resim atamiyorum boyut büyük fln diyor telden olduğu için mı ki bilgisayar dan mı denesem
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın yaMerhaba arkadaşlar bugün ovitrella ignesi olala tam 14 gün oldu hafif kasiklarimda sanci var göğüslerim ilk igne oldugumda şiş ve agriliydi şuan bisey yok yarin test yapmayi düşünüyorum insallah pozitiftir sag tarafta 18mmlik bir yumurtam vardi
Bizimki de %10 kuzum. Bizde de eşimin doktoru pek bir şey dememiş de benm doktor sonuca bakınca öok da iyi konuşmadı. Benm eşim varikosel ameliyatı oldu. İyi hali bu. Eşininkine doktorun birşey dememesi ilginç canım inşallah sorun olmaz ikimiz için deCanim morfoloji kac?benim esimde hiz,sayi vs sorunu yok hatta masallah cok iyi ama morfoloji %2 doktor hic onemsemedi bir dw iki gunluk perhiz sonucu vermistik spermi simdi kafama takildi
Canim krugerw gore degil mi?valla biz uc dort doktora gosterdik netten sordum bir kac doktora bir seu demediler,sayi ve hiz masallah cok iyi diye galiba,bir de 2 gunluk perhiz sonuci verildi bilmiyorum olmadi bir daha baktiririz.Bizimki de %10 kuzum. Bizde de eşimin doktoru pek bir şey dememiş de benm doktor sonuca bakınca öok da iyi konuşmadı. Benm eşim varikosel ameliyatı oldu. İyi hali bu. Eşininkine doktorun birşey dememesi ilginç canım inşallah sorun olmaz ikimiz için de
Zaten perhiz şart kuzum. Ay sevindim ya , bizimkine de kendi doktoru bişey dememiş zaten. Hareketlilik öyle çok az değil ama normal de değil. İlk dediğin cümleyi anlamadım canım kusura bakmaCanim krugerw gore degil mi?valla biz uc dort doktora gosterdik netten sordum bir kac doktora bir seu demediler,sayi ve hiz masallah cok iyi diye galiba,bir de 2 gunluk perhiz sonuci verildi bilmiyorum olmadi bir daha baktiririz.
Canim kuruger e gore bakilmisti degil mi?daha guvenilir diye.Bu defa benim kafam karisti acaba doktorlar bize neden cok onemli degil dedilerZaten perhiz şart kuzum. Ay sevindim ya , bizimkine de kendi doktoru bişey dememiş zaten. Hareketlilik öyle çok az değil ama normal de değil. İlk dediğin cümleyi anlamadım canım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?