635 canim.Kizlar tefriceden kacar adet dusuyor yazar misiniz bana
Teşekkürler canim.635 canim.
Tmm canım öyle yapayım bide bakalım, sanki oyuyorlar içinikulak çöpüyle sadece agrıyan yere yap canım öyle bişi olmaz
benim kanal tedavisi gereken i dişim var agrıdıkça öyle yapıyorum diger kısımlara bulaştırmadan bişi olmuyor
Sağol kuzum, yara yok da şiş apse var sanırım, olur herhaldecanım kusura bakma yeni girdim internete. çay bardağının 1/4 üne su dolduruyorsun içine bir çay kaşığı tuz atıyorsun .ağız dolusu yudumlayıp gargara yapıyorsun .ama ağız içinde yara varsa olmaz.yarayı daha da derinleştirir.tekrar geçmiş olsun kuzum
Canım çok geçmiş olsun ya çok işim vardı anca okudum yazdıklarınızı annem yumurta kaynatır koyardı Hemende çekerdi ama bilemedim şimdiye çok kötüdür ağrısı şimdi derste çalışamazsın konsatran bozulurSağol kuzum, yara yok da şiş apse var sanırım, olur herhalde
Sorma kuzum ya şuan olması kötü oldu, haftaya kadar geçer inşallah. Yarın antibiyotik alacağım, ağrısını söylemek istemiyorumCanım çok geçmiş olsun ya çok işim vardı anca okudum yazdıklarınızı annem yumurta kaynatır koyardı Hemende çekerdi ama bilemedim şimdiye çok kötüdür ağrısı şimdi derste çalışamazsın konsatran bozulur
Bilmiyorum kuzum kendimi hava sokmak ümitlenmek istemiyorun üzülürüm çok biliyorum korunurken hamile kalan çok ama o da bizi bulur mu ki inşallah hepimiz meleklerimizi kucağımıza alıp kokusuyla uyuyup uyanacağız Rabbim merhamet ve ikram sahibi bizlere de merhamet eder ikram eder inşallahKuzum belki hamilesindir hadi inşallah, şimdi olmasa bile sonra olur allahın izniyle
Hiç önemi yok teşekkür ederim allah kabul etsin inşallah bende baya geriden geliyorum zaten yeni listeye geçemedim hala bendeesra011 canım senin için 1yasin 1meryem süresi 100 er adette iki tesbihinde çektim rabbim kabul etsin tez ve hayırlı zamanda hayırlı evlat lar versin inşallah kuzum geç oluyo biraz kusura bakmayın anca yetiştim @Saman Alevi
Amin canım inşallah.. ama ilk senden bekliyoruz güzel haberleri inş hamilesin canımHadi inşallah hayrlı güzel sonuç alırsın önce göbişin sonra kucağın hayrlısı sağlıklısı ile dolar AMİNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?