2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Sağol kuzum, yara yok da şiş apse var sanırım, olur herhalde

esra011 canım senin için 1yasin 1meryem süresi 100 er adette iki tesbihinde çektim rabbim kabul etsin tez ve hayırlı zamanda hayırlı evlat lar versin inşallah kuzum geç oluyo biraz kusura bakmayın anca yetiştim@Saman Alevi

Son düzenleme:
Sorma kuzum ya şuan olması kötü oldu, haftaya kadar geçer inşallah. Yarın antibiyotik alacağım, ağrısını söylemek istemiyorum

@Halitim Recep kızı Ayşe niyetine okuyoruz canlarım Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
B busra_brt Salih kızı Büşra
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif

Kuzum belki hamilesindir hadi inşallah, şimdi olmasa bile sonra olur allahın izniyle
Bilmiyorum kuzum kendimi hava sokmak ümitlenmek istemiyorun üzülürüm çok biliyorum korunurken hamile kalan çok ama o da bizi bulur mu ki inşallah hepimiz meleklerimizi kucağımıza alıp kokusuyla uyuyup uyanacağız Rabbim merhamet ve ikram sahibi bizlere de merhamet eder ikram eder inşallah

wagen Türkan kızı Şeyma niyetine masal3487 Nevzat kızı Özgün niyetine @Halitim Recep kızı Ayşe niyetine 1'er tane Meryem süresi okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz su gibi duru uzun ömürlü anaya babaya vatana hayrlı akıllı uslu zeki ahlaklı aklı başında imanlı evlatlar ihsan etsin Mevlam

Hatunlar M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe bu seferlik listemiz de okuma yapamayacağını bildirdi o yüzden bir alt sıradaki Recep kızı Ayşe'ye geçtim karışıklık yok M Meyra_naz canım B busra_brt sanırım mesajını gözden kaçırmış senin adına meryem süresi okumuş üzerinde hak kalmasın canım haberin olsun

Hiç önemi yok teşekkür ederim allah kabul etsin inşallah bende baya geriden geliyorum zaten yeni listeye geçemedim hala bende

İnşallah bende dua bekliyorum çok sıkıntılı bi süreç geçirdim bu ay çok dua ediyorum Allah kucaklarımızı boş koymasın

B busra_brt canım doktora sordum bugün infoligi gerek yok dedi ignelere başlıyorum bugün 2. Aşılama için start verildi Rabb'im hayırlısını versin inşallah hepimize
Hadi inşallah hayrlı güzel sonuç alırsın önce göbişin sonra kucağın hayrlısı sağlıklısı ile dolar AMİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…