Canım zaten yakı tutmasında işe yaramıyomuş yumurta büyütmede yarıyomuş doğrusu ebe bana böyle dedi ama zararı olurmu bilemedim şimdi aynen dediğin gibi sonunda o güzel kokuyu çekelimde herşeyi unutucaz inşallah bu günlerde geçicekAdetten temizlenince yapistirim o zaman canım bide aşılamaya gitmeden 1 gün önce yapsam zararı olur mu acaba canım.. Aynen canım ya incir yediriyorum nazlanarak yiyor eşim o bile zor geliyor ona.. ben iğne vuruluyorum hergun her tarafım sisiyor aşılama zaten çok zor geçiyor canım yanıyor bide üstüne yakı her acıyı cekiyoz valla..ama sonunda o güzel kokuyu içime çekmek için o minik elleri tutabilmek için bu acılara katlanicam
Kuzum dün adet sancısı vardı adet yoktu bi türlü. Ama bu sabah baktım kahverengi çamur gibi lekeler gelmeye başlamış. Oldum yani. Benim hiç ümidim yoktu bu aydan. Klomenle 2 ay olmadı 3. De mi olacak dedim doğru çıktı. Ama insan yine de üzülüyor. Böyle kalkıp da bir çöpü bile yerden kaldırmaya gücüm yok. İnsan gerçekten onuzlarının çöktüğünü hissediyor. Ölü gibi yaşıyorum sanki. Ne diyelim o kadar duaya rapmen verilmiyırsa takdir Allahtan biz bi şey diyemeyiz. Mal sahibi O, mülk sahibi O. Biz sadece dilencilerizDoğru söylüyon aslında yada bi çorba içtikten sonra içip yemek yesem öylede olur sen ne yaptın kuzum kırmızılar geldimi ya biliyonmu bu ay hep içimden sen geçiyodun hamiledir diye söylemim dedim büyüsü bozulmasın ama galiba oldum yazmışsın
bittim demek yok her verdiğine rağzıyım demek var kuzum her gün dahada yaklaşıyoruz unutmayalım üzülmeyelimKuzum dün adet sancısı vardı adet yoktu bi türlü. Ama bu sabah baktım kahverengi çamur gibi lekeler gelmeye başlamış. Oldum yani. Benim hiç ümidim yoktu bu aydan. Klomenle 2 ay olmadı 3. De mi olacak dedim doğru çıktı. Ama insan yine de üzülüyor. Böyle kalkıp da bir çöpü bile yerden kaldırmaya gücüm yok. İnsan gerçekten onuzlarının çöktüğünü hissediyor. Ölü gibi yaşıyorum sanki. Ne diyelim o kadar duaya rapmen verilmiyırsa takdir Allahtan biz bi şey diyemeyiz. Mal sahibi O, mülk sahibi O. Biz sadece dilencileriz
Oruçluyken içersen bi de mideni kötü yaparsa kuzuAyy anlattıkça içim bi tuaf oluyoya inşallah bizlerde en kısa zamanda tadarız bu duyguyu bu arada bişiy sorcamya ven bu ay soğan suyu içicemya ya benim bi 10 geçen seneden kalma oruç borcum var bu ay tutmayı düşünüyom nasıl yapsam bilemedim acaba nasıl içeyim oruçluyken ya
Ben yumurtlama döneminde koydum ve ilişki oluyo zatenBen akşam hastalandim canım cumartesi için randevu aldım gidince sorarim doktora.. bide canım bende yakı yapistiricam ne zaman yapmam gerek biliyor musun
Tey tey teyyOh ne güzel, grz bakalımminşallah kendi bebişinin kokusunu da doya doya alırsın amanınnn
Allah yardımcın olsun canımKızlar annemin cep telefonundan giriyorum mesajlarınızı okuyamıyırum şarj bitmek üzere listeye dua başkadınız mı bilmiyorum akşam eşim gelince hepsini okucam mesajlarınwagen şeymacım dün drdaydım meryem süreni okuyamadım akşamda yengemşn annesi vefat etti oraya okumaya gittim inşallah özgün ve senin için bugün okuyacam dua edin dr gidiyorum hayrlı haberler alayım
İnşallah canım Rabbim sabır versi hepimizebittim demek yok her verdiğine rağzıyım demek var kuzum her gün dahada yaklaşıyoruz unutmayalım üzülmeyelim
Dualarımız seninle kuzum inşallah hayırlı haberlerle gelKızlar annemin cep telefonundan giriyorum mesajlarınızı okuyamıyırum şarj bitmek üzere listeye dua başkadınız mı bilmiyorum akşam eşim gelince hepsini okucam mesajlarınwagen şeymacım dün drdaydım meryem süreni okuyamadım akşamda yengemşn annesi vefat etti oraya okumaya gittim inşallah özgün ve senin için bugün okuyacam dua edin dr gidiyorum hayrlı haberler alayım
KUZUM ABSE OLDU SANIRIMM ANTİBİYOTİK KULLAN İSTERSENKızlar ya dişim şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?