Büyük ihtimalle kuzum ya, Ağrıyor zaten ne zamandır, yarın diş hastanesinin aciline gidicem antibiyotik versinKUZUM ABSE OLDU SANIRIMM ANTİBİYOTİK KULLAN İSTERSEN
Sağol Kuzum gargara iltihaba iyi geliyor mugeçmiş olsunASSOSyal ..garagara yap tatlım
Ağrını hafifletir tatlım.Sağol Kuzum gargara iltihaba iyi geliyor mu
Tamam canım nasıl istersen Ramazanı şerif ayında katılacaksın ama değil mi kuzumZeytin_yesili canım ben bu kez Meryem suresi listesinden çıksam ayıp olmaz demi size.. Tefriciye yi okuyorum ama ondan cikmicam
Belki de bebek vardiiirr hadi inşallah hayırlısıylaKızlar dr gittim en son adetimi 5 nisan da olduğumu söyledim gebelik testi istedi dün bugün de beklediğim gibi negatif çıktı ama de 10 daha bekleyelim bazen çıkmayabiliyor geç dölleniyor adet söktürücü vermiyeyim ayın 23-24 gel adet olmazsan test tekrarlayıp dedi korunuyoruz dedim ama her ihtimale karşı adet söktürücü vermedi bir de adetten sonra bebek için sahalara geri dönüyorum
Nasıl yapılıyor kuzu resmen çivi sokuyorlar dişimeAğrını hafifletir tatlım.
Amin kuzum ya uyuştum resmenASSOSyal geçmiş olsum kuzucum Rabbim şifanı versin inşallah
Kuzum belki hamilesindir hadi inşallah, şimdi olmasa bile sonra olur allahın izniyleKızlar dr gittim en son adetimi 5 nisan da olduğumu söyledim gebelik testi istedi dün bugün de beklediğim gibi negatif çıktı ama de 10 daha bekleyelim bazen çıkmayabiliyor geç dölleniyor adet söktürücü vermiyeyim ayın 23-24 gel adet olmazsan test tekrarlayıp dedi korunuyoruz dedim ama her ihtimale karşı adet söktürücü vermedi bir de adetten sonra bebek için sahalara geri dönüyorum
Evet canım katilicam o zaman.. Tefriciye yi baya çektim az kaldıTamam canım nasıl istersen Ramazanı şerif ayında katılacaksın ama değil mi kuzum
Canımcım daha önce almıştım karanfil yağı, koymuştum ama ağzımın içini çok yara yapıyo, çok keskin galibaASSOSyal canım evde varsa karanfıl yağı koy agrıyan yere o da cok iyi geliyor
kulak çöpüyle sadece agrıyan yere yap canım öyle bişi olmazCanımcım daha önce almıştım karanfil yağı, koymuştum ama ağzımın içini çok yara yapıyo, çok keskin galiba
canım kusura bakma yeni girdim internete. çay bardağının 1/4 üne su dolduruyorsun içine bir çay kaşığı tuz atıyorsun .ağız dolusu yudumlayıp gargara yapıyorsun .ama ağız içinde yara varsa olmaz.yarayı daha da derinleştirir.tekrar geçmiş olsun kuzumNasıl yapılıyor kuzu resmen çivi sokuyorlar dişime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?