2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlar dr gittim en son adetimi 5 nisan da olduğumu söyledim gebelik testi istedi dün bugün de beklediğim gibi negatif çıktı ama de 10 daha bekleyelim bazen çıkmayabiliyor geç dölleniyor adet söktürücü vermiyeyim ayın 23-24 gel adet olmazsan test tekrarlayıp dedi korunuyoruz dedim ama her ihtimale karşı adet söktürücü vermedi bir de adetten sonra bebek için sahalara geri dönüyorum

Belki de bebek vardiiirr hadi inşallah hayırlısıyla

Kuzum belki hamilesindir hadi inşallah, şimdi olmasa bile sonra olur allahın izniyle

Canımcım daha önce almıştım karanfil yağı, koymuştum ama ağzımın içini çok yara yapıyo, çok keskin galiba
kulak çöpüyle sadece agrıyan yere yap canım öyle bişi olmaz
benim kanal tedavisi gereken i dişim var agrıdıkça öyle yapıyorum diger kısımlara bulaştırmadan bişi olmuyor

Nasıl yapılıyor kuzu resmen çivi sokuyorlar dişime
canım kusura bakma yeni girdim internete. çay bardağının 1/4 üne su dolduruyorsun içine bir çay kaşığı tuz atıyorsun .ağız dolusu yudumlayıp gargara yapıyorsun .ama ağız içinde yara varsa olmaz.yarayı daha da derinleştirir.tekrar geçmiş olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…