2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Benim için çok uygun bitanem, bugün benim günüm. Bugün benim için okunan süreleri dualarsan çok çok sevinirim. Herkesin amin demesini de çok isterim
Arkadaş Lara nasıl uyarsa dilerseniz hepimizin Meryem surelerini birlik tek yapalim isterseniz gün gün benim için sorun değil size nasıl uygunsa

Ben şimdi çıkıyorum eksik sure ve tesbihkerimi tamamlayayim siz nasıl dualanmasini isterseniz yazın lütfen ona gore toplu ya da tek tek yaparz Allah'a emanet olun

Ayyy canlar .. az önce acaip sinir oldum.
Markete gitmiştik dönüşte komşu ile karşılaştık onlar da markete gidiyormuş!
Kadın bana '" anneler günün kutlu olsun" ben de -az bozularak-asıl seninki kutlu olsun dedim. Neyse araya başka konuşmalar girdi. Sonra yine bana yöneldi " kocan sana anneler günü ne aldı"
Sinirden kızardım " niye ben anne miyimki alsın " dedim ve sertçe baktım
Sırıttı
Vallahi çokk ama çok içerlemdim.
Rabb ime havale ediyorum . Başka da bişey demiyorum
Şimdi Meryem süresi okuycam ardından da Yasin süresi okuycam böyle insanları da Allah a havale ediyorum. Amin
Rabbim bana ve bize merhamet etsin. İnşallah

Tövbe Ya Rabbi bu insanlar ne densiz yahu Allah onları ıslah etsin bilmiyorlar ki kalp kırmak kabeyi yikmaktan beterdir zira Kabeyi Hz İbrahim inşaa etmiş, kalbi Allah CC. Yaratmıştır Rabbim etrafında böyle haset insanlar olanlara sabır versin sen hiç üzme kendini kuzum hiç cevap bile verme ki senin yerine melekler ona gereken cevabı verirler sen sadece hi de..

Söz verdiğim gibi Zeytin_yesili wagen ASSOSyal @Halitim M Meyra_naz hilalcikk masal3487 @denizzz için Meryem surelerini okudum tesbihleri de akşam cekicem inşallah Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli ahlaklı imanlı kuranli dinine vatanına milletine faydalı akıllı uslu itaatkar evlatlar nasip etsin evinizden huzur mutluluk bereket neşe saygı sevgi sadakat ezan sesi kuran sesi dua zikir eksik olmasın

Kizlar bana da uyar dua yapilmasi ama bugun cok yogunum güzel gec okuyacagim ama benim adima da okunmus olarak Duasini yapin olur mu butun gun kosusturdum devam da ediyo kosusturma

Amin canim Rabbim razi olsun bizim icin istediklerini misli ile Rabbim sana ihsan etsin insallah

Kizlar bana da uyar dua yapilmasi ama bugun cok yogunum güzel gec okuyacagim ama benim adima da okunmus olarak Duasini yapin olur mu butun gun kosusturdum devam da ediyo kosusturma
Benimde biraz işlerim var akşam 23 30 00.00 gibi ancak yapabilirim duayı tqbi duanın toplu yapılması taraftarı olan arkadaşlarımız yoksa .... ozamana okuyabilirsen okursun ablacım okuyamazsan da duayı yapariz sen eklersin

umut-16 Dil-i bitab kuzucuklar ikiniz içinde ayrı ayrı 1 er yasin 1 er meryemsüresi 100 100 iki tesbihleride çektim Rabbim kabul etsin ikinizede bizlerede katından salih ve saliha evlatlar versin çok aratmadan yorulmadan hayırlısıyla hayırlı evlatlar vesin inşallah cahillerin ağzınıda en iyi şekilde kapatsın inşallah amin Zeytin_yesili

Kuzum bencede toplu alıp yap hatta bize okundu ya bizim kileride tekrardan dua sını yap istersen Allah razı olsun kuzum Rabbim kabul etsin inşallah

Canim bosver diycem de ister istemez insan etkileniyor,bizim derdimiz onlari geriyor resmen valla belki abartili olacak ama anneler gunu bile sacma bir gun anne olmak isteyip olamayan yizlerce insan var bir de annesi olmayan oksuzler var bana gore gereksiz bir gun.

Komsun merakliymis bir de esin ne aldi diye soruyor insan utanmasa sanane ne aldiysa aldi diycek.

Amin ecmain Allah razı olsun canım Rabbim bizim için ettiğin duaların kat katını versin sana

Kuzum bencede toplu alıp yap hatta bize okundu ya bizim kileride tekrardan dua sını yap istersen Allah razı olsun kuzum Rabbim kabul etsin inşallah
Evt aslında toplu yapmak daha mantıklı gibi her gün müsait olamazsan aksatirsam o günkü arkadaşın hakkına girmiş olurum bu de bazı arkadaşlar o gün değil sonradan okuyor toplu yaparsak herkes okumuş olur önceki listede eksiği olan varsa yarına tamamlamaya çalışsin yarın önceki listeyi dulayalim bu listeyi de bitince dualayalim sizce uygun mudur canlarım?

Amiiinn . Amiinn canım. Diline yüreğine sağlık. Kurban olduğum Rabb im bizleri gör ve duy !!

Uygundur bena göre canım ben bitiremedim ya son iki kişi kaldı inşallah yarın okurum

Aynen katılıyom sana canım ben anne değilim diye değil katılmamın sebebi sadece bendeğil daha birçok kadın evlatsıs evlatlar anne siz acıları deşmekten başka bişiy değil bu günler bencede

ASSOSyal Halim kızı Elif niyetine Meryem süresi okudum ve hediye ettin Tez zamanda hamile kalıp hayırlı evlatlar nasip etsin ve haftaya gireceği sınavda başarılı olsun inşallah. Amin

Evet canım aynen . Bildin çook meraklı ve patavatsız. Dünya çilesi çekmemiş işte. Her istediği önüne gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…