2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Selam canım. Tam olarak ne oluyor bu? Benm eşimde morfoloji bozukluğu var ve hareketlilik sorunu
Selam :) Solda hafif varikosel var, morfoloji bozukluğu ve sayı azlığı var 1 düşüğümüz de oldu, yarın üroloğa gidip son testleri vereceğiz, eşim için ameliyat vs. durumlarını konuşacağız. aslında ameliyat mı yoksa tüp bebek mi denemek gerek bilemiyorum doğrusu :S kafam o kadar karışık ki

Canim morfoloji kac?benim esimde hiz,sayi vs sorunu yok hatta masallah cok iyi ama morfoloji %2 doktor hic onemsemedi bir dw iki gunluk perhiz sonucu vermistik spermi simdi kafama takildi
Canım ben üroloğa özellikle spermlerin ne kadar sürede olgunlaştığını sordum 3 gün dedi. yani 1. gün boşalma olduğunda 2 ve 3 boş geçiyor 4. gün test yaptırın dedi. testinizin sonucu inşAllah hayırlı olur

Amin canım Allah razı olsun

Allah zaten herkesi görür canım arkadaşım sen hiç üzülme... yaptıklarımızı ve hatta yapmadıklarımızı bile bilir
sabrımız mükafatımızı hayırlı ve bereketli kılar inşAllah

ne kadar güzel bir dua olmuş bu yahu Allah senden razı olsun, insanın kendi için istediğini mümin kardeşi için istemesi var ya işte bizi o ufacık o samimi ve o en basit şey kurtarabilir ancak... Allah ahiret kardeşliği de nasip etsin cümlemize iki cihan serveri peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın sancağı altında inşAllah...

Canım bizimknde de varikosel vardı sol tarafta. Aneliyat oldu ve değerleri ilkine gmre baya yükseldi. Eğer sende bi sıkıntı yoksa bence tüp bebeğe gerek yok. Seninle aynı durumdayız ben de bi düşük yaptım. Doktor hamile kaldığımı öğrenince baya sevindi umut verici konuştu. Eşimün değerleri için de normal değerde olmasa da kötü değil dedi. Morfoloji 10. Bi de hateket sıkıntısı var. Keçiboynuzu kürü yapıyoruz 2 aydan fazla oldu. Bence sen de mutlaka denemelisin. Bişmiyorum ama ameliyat olması daha iyi olacaksa mutlaka olsun. Zaten aynı günde taburcu ediyorlar

Kızlarr bana farketmez gün gün ya da toplu olması. Gün gün olsa güzel olur tabi ama @nergismor yetişemez o zaman da. Zor olur kendisine. Bu arada ben adetli olduğum için okuyamıyorum sureyi. Yarın zikirleri çekecem inşallah. Yarın bi de renkli ultrason vereceğim. Bi de hormon sonuçlarını alacağım. Keşke bir mucize olsa da kistin adetle atılmış dese doktor. Ben de şu doğum kontrol hapını kullanmasamm umut-16 canımm ya ne salakmış komşun. Sanki kendisi gidip para dökmüş de siperiş etmiş çocuğunu. Ne mal insanlar cat ya hakkaten. Çocuğunun yarına çıkacağına senedi mi var bu kadar kötü olabiliyor. İnsan korkar bee. Allah a havale etmekle en güzelini yapmışsın. Aman stres etme, salla o tür yaratıkları. Malesef nesilleri tükenmiyor

Kızlar ben bişiy düşündüm bilmem siz neder siniz şimdi ramazana az kaldı malum hayırlısıyla gelsin hepimizden memnun olup gider inşallah fikrim şu ramazanda hatim yapsak neder siniz kişi başı tahminimce 3 cüz düşüyo sırayla paylaşalım kabul eder seniz hem meryem süreleri biter o zamana kadar baştan aşşağı sırayla 3 cüz 3 cüz gidelim nedersiniz bence 1 ayda 3 cüz okuna bilirya çok da güzel olur ayy ne güzel birbirimizi hiç tanımadan dualar kuranlar okuyoz çok şükür ELHAMDULİLLAH MÜSLÜMAN IM

bizim ürolog da düşük yaptım deyince hamile kalabilmen gayet güzel bir durum dedi. ama eşim ameliyat olup bir kaç ay daha beklemek yerine tüp bebeğe daha sıcak bakıyor. etrafımızdaki ve ailemizdeki hemen herkes hamile veya çocuğu var. bu durum bizi çok baskı altına sokuyor yani kendimizi geçtim etrafımızdaki insanları bile geriyor bu durum. insanların bize baktıklarında acıdıklarını hissedebiliyorum resmen kelimelerini dikkatle seçiyorlar sevinçlerini bile bizim yanımızda yaşayamıyorlar bizi üzmemek için. bu durum çok çok üzücü gerçekten... ve sürekli olarak iyiymiş gibi davranmak zorundasın sevdiğin insanları üzmemek için... Elhamdülillah elbette Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince.
Bize de tez zamanda hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip eder inşAllah Rabbim
yarın üroloğa gidip testleri değerlendireceğiz ve karar vereceğiz, dua edin kızlar inşAllah hakkımızda en hayırlı ve gönlümüzdeki duanın kabul olduğu kararı verebilelim, şimdiden Allah razı olsun hepinizden

Dualarımız hepimiz için güzelim inşallah hakkında hayırlısı olur kaç yıllık evlisinki

tatlım ben doğal bir macun kullanıyorum gerçi en son testlerde eşimin bir problemi olduğunu öğrendik ama bu macunu kullanıp kisti olanların çoğunun kisti küçülmüş ve hormon dengesi sağlıyor. istersen özelden yazarım canım belki Şifa yı ordan verir Rabbim bilinmez..

Allah razı olsun canım
5. yılımızdayız
Olur be kuzum korkma bak ne güzel bikerede olsa doğal yoldan hamile kala biliyon bence eşin amelyat olsun olmazsa tüp dene doğal yol herzaman daha iyi milletide boş ver takma kafaya onlar incinmesiin üzülmesin diye kendini üzme sakın hayırkısı olsun geç olsun tüp bebek te öyle kolay bişiy drğil dile kolay madi manevi çok yıpranıyosun bu süreçte hakkında hayırlısı olsun sen bilirsin tabi

Canımya bana atsana özelden bendede kist varda

Bana da yazarmısın özelden macunu , canım
Bence de doğal yoldan hamile kalmaya bakım derim ben de

Bana da yazarmısın özelden macunu , canım
Bence de doğal yoldan hamile kalmaya bakım derim ben de
ben de öyle olsun istiyorum bir yandan da tekrar düşük olursa diye korkuyorum. Allah bilir tabi biz bilmeyiz, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşAllah tez zamanda.

@Saman Alevi ben kac gundur giremedim haberde veremedim hakkinizi helal edin olur mu ev tasima telasem vardi bugun tasindik sukur yerlestirme fln bitince okuyamadigim 9 arkadasada okuyacagim not aldim kac gundur okumam gerekiyordu yorgunluktan birsey yapamadim insallah en kisa zmn da okur bildiririm. Bu arada benim adima okuyan arkadaslardan Allah razi olsun rabbim cumlemize hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Rabbim hepinizden razi olsun hayirli geceler....(ben ramazan icin katilamayacagim bayagi birikti onlari bitirdikten sonra tekrardan araniza donmek isterim ablacim @Saman Alevi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…