Selam :) Solda hafif varikosel var, morfoloji bozukluğu ve sayı azlığı var 1 düşüğümüz de oldu, yarın üroloğa gidip son testleri vereceğiz, eşim için ameliyat vs. durumlarını konuşacağız. aslında ameliyat mı yoksa tüp bebek mi denemek gerek bilemiyorum doğrusu :S kafam o kadar karışık kiSelam canım. Tam olarak ne oluyor bu? Benm eşimde morfoloji bozukluğu var ve hareketlilik sorunu
Canım ben üroloğa özellikle spermlerin ne kadar sürede olgunlaştığını sordum 3 gün dedi. yani 1. gün boşalma olduğunda 2 ve 3 boş geçiyor 4. gün test yaptırın dedi. testinizin sonucu inşAllah hayırlı olurCanim morfoloji kac?benim esimde hiz,sayi vs sorunu yok hatta masallah cok iyi ama morfoloji %2 doktor hic onemsemedi bir dw iki gunluk perhiz sonucu vermistik spermi simdi kafama takildi
Amin canım Allah razı olsunSöz verdiğim gibi @Saman Aleviwagen @ASSOSyal Ayse saridogan M Meyra_naz @hilalcikk @masal3487 @denizzz için Meryem surelerini okudum tesbihleri de akşam cekicem inşallah Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli ahlaklı imanlı kuranli dinine vatanına milletine faydalı akıllı uslu itaatkar evlatlar nasip etsin evinizden huzur mutluluk bereket neşe saygı sevgi sadakat ezan sesi kuran sesi dua zikir eksik olmasın
Amin canım Allah razı olsunM Meyra_nazAyse saridogan @denizzz3 kuzu kıçeler üçünüz içinde ayrı ayrı 1 er tane meyem süresi okudum rabbim kabul et sin inşallah çok güzel yüzlü ve bi okadar güzel ahlaklı evlatlar nasib etsin inşallah @Saman Alevi
Allah zaten herkesi görür canım arkadaşım sen hiç üzülme... yaptıklarımızı ve hatta yapmadıklarımızı bile bilirAyyy canlar .. az önce acaip sinir oldum.
Markete gitmiştik dönüşte komşu ile karşılaştık onlar da markete gidiyormuş!
Kadın bana '" anneler günün kutlu olsun" ben de -az bozularak-asıl seninki kutlu olsun dedim. Neyse araya başka konuşmalar girdi. Sonra yine bana yöneldi " kocan sana anneler günü ne aldı"
Sinirden kızardım " niye ben anne miyimki alsın " dedim ve sertçe baktım
Sırıttı
Vallahi çokk ama çok içerlemdim.
Rabb ime havale ediyorum . Başka da bişey demiyorum
Şimdi Meryem süresi okuycam ardından da Yasin süresi okuycam böyle insanları da Allah a havale ediyorum. Amin
Rabbim bana ve bize merhamet etsin. İnşallah
ne kadar güzel bir dua olmuş bu yahu Allah senden razı olsun, insanın kendi için istediğini mümin kardeşi için istemesi var ya işte bizi o ufacık o samimi ve o en basit şey kurtarabilir ancak... Allah ahiret kardeşliği de nasip etsin cümlemize iki cihan serveri peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın sancağı altında inşAllah...Söz verdiğim gibi @Saman Aleviwagen @ASSOSyal Ayse saridogan M Meyra_naz @hilalcikk @masal3487 @denizzz için Meryem surelerini okudum tesbihleri de akşam cekicem inşallah Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli ahlaklı imanlı kuranli dinine vatanına milletine faydalı akıllı uslu itaatkar evlatlar nasip etsin evinizden huzur mutluluk bereket neşe saygı sevgi sadakat ezan sesi kuran sesi dua zikir eksik olmasın
Canım bizimknde de varikosel vardı sol tarafta. Aneliyat oldu ve değerleri ilkine gmre baya yükseldi. Eğer sende bi sıkıntı yoksa bence tüp bebeğe gerek yok. Seninle aynı durumdayız ben de bi düşük yaptım. Doktor hamile kaldığımı öğrenince baya sevindi umut verici konuştu. Eşimün değerleri için de normal değerde olmasa da kötü değil dedi. Morfoloji 10. Bi de hateket sıkıntısı var. Keçiboynuzu kürü yapıyoruz 2 aydan fazla oldu. Bence sen de mutlaka denemelisin. Bişmiyorum ama ameliyat olması daha iyi olacaksa mutlaka olsun. Zaten aynı günde taburcu ediyorlarSelam :) Solda hafif varikosel var, morfoloji bozukluğu ve sayı azlığı var 1 düşüğümüz de oldu, yarın üroloğa gidip son testleri vereceğiz, eşim için ameliyat vs. durumlarını konuşacağız. aslında ameliyat mı yoksa tüp bebek mi denemek gerek bilemiyorum doğrusu :S kafam o kadar karışık ki
bizim ürolog da düşük yaptım deyince hamile kalabilmen gayet güzel bir durum dedi. ama eşim ameliyat olup bir kaç ay daha beklemek yerine tüp bebeğe daha sıcak bakıyor. etrafımızdaki ve ailemizdeki hemen herkes hamile veya çocuğu var. bu durum bizi çok baskı altına sokuyor yani kendimizi geçtim etrafımızdaki insanları bile geriyor bu durum. insanların bize baktıklarında acıdıklarını hissedebiliyorum resmen kelimelerini dikkatle seçiyorlar sevinçlerini bile bizim yanımızda yaşayamıyorlar bizi üzmemek için. bu durum çok çok üzücü gerçekten... ve sürekli olarak iyiymiş gibi davranmak zorundasın sevdiğin insanları üzmemek için... Elhamdülillah elbette Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince.Canım bizimknde de varikosel vardı sol tarafta. Aneliyat oldu ve değerleri ilkine gmre baya yükseldi. Eğer sende bi sıkıntı yoksa bence tüp bebeğe gerek yok. Seninle aynı durumdayız ben de bi düşük yaptım. Doktor hamile kaldığımı öğrenince baya sevindi umut verici konuştu. Eşimün değerleri için de normal değerde olmasa da kötü değil dedi. Morfoloji 10. Bi de hateket sıkıntısı var. Keçiboynuzu kürü yapıyoruz 2 aydan fazla oldu. Bence sen de mutlaka denemelisin. Bişmiyorum ama ameliyat olması daha iyi olacaksa mutlaka olsun. Zaten aynı günde taburcu ediyorlar
Dualarımız hepimiz için güzelim inşallah hakkında hayırlısı olur kaç yıllık evlisinkibizim ürolog da düşük yaptım deyince hamile kalabilmen gayet güzel bir durum dedi. ama eşim ameliyat olup bir kaç ay daha beklemek yerine tüp bebeğe daha sıcak bakıyor. etrafımızdaki ve ailemizdeki hemen herkes hamile veya çocuğu var. bu durum bizi çok baskı altına sokuyor yani kendimizi geçtim etrafımızdaki insanları bile geriyor bu durum. insanların bize baktıklarında acıdıklarını hissedebiliyorum resmen kelimelerini dikkatle seçiyorlar sevinçlerini bile bizim yanımızda yaşayamıyorlar bizi üzmemek için. bu durum çok çok üzücü gerçekten... ve sürekli olarak iyiymiş gibi davranmak zorundasın sevdiğin insanları üzmemek için... Elhamdülillah elbette Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince.
Bize de tez zamanda hayırlısıyla gönlümüzdekini nasip eder inşAllah Rabbim
yarın üroloğa gidip testleri değerlendireceğiz ve karar vereceğiz, dua edin kızlar inşAllah hakkımızda en hayırlı ve gönlümüzdeki duanın kabul olduğu kararı verebilelim, şimdiden Allah razı olsun hepinizden
tatlım ben doğal bir macun kullanıyorum gerçi en son testlerde eşimin bir problemi olduğunu öğrendik ama bu macunu kullanıp kisti olanların çoğunun kisti küçülmüş ve hormon dengesi sağlıyor. istersen özelden yazarım canım belki Şifa yı ordan verir Rabbim bilinmez..Kızlarr bana farketmez gün gün ya da toplu olması. Gün gün olsa güzel olur tabi ama @nergismor yetişemez o zaman da. Zor olur kendisine. Bu arada ben adetli olduğum için okuyamıyorum sureyi. Yarın zikirleri çekecem inşallah. Yarın bi de renkli ultrason vereceğim. Bi de hormon sonuçlarını alacağım. Keşke bir mucize olsa da kistin adetle atılmış dese doktor. Ben de şu doğum kontrol hapını kullanmasammumut-16 canımm ya ne salakmış komşun. Sanki kendisi gidip para dökmüş de siperiş etmiş çocuğunu. Ne mal insanlar cat ya hakkaten. Çocuğunun yarına çıkacağına senedi mi var bu kadar kötü olabiliyor. İnsan korkar bee. Allah a havale etmekle en güzelini yapmışsın. Aman stres etme, salla o tür yaratıkları. Malesef nesilleri tükenmiyor
Allah razı olsun canımDualarımız hepimiz için güzelim inşallah hakkında hayırlısı olur kaç yıllık evlisinki
Olur be kuzum korkma bak ne güzel bikerede olsa doğal yoldan hamile kala biliyon bence eşin amelyat olsun olmazsa tüp dene doğal yol herzaman daha iyi milletide boş ver takma kafaya onlar incinmesiin üzülmesin diye kendini üzme sakın hayırkısı olsun geç olsun tüp bebek te öyle kolay bişiy drğil dile kolay madi manevi çok yıpranıyosun bu süreçte hakkında hayırlısı olsun sen bilirsin tabiAllah razı olsun canım
5. yılımızdayız
Canımya bana atsana özelden bendede kist vardatatlım ben doğal bir macun kullanıyorum gerçi en son testlerde eşimin bir problemi olduğunu öğrendik ama bu macunu kullanıp kisti olanların çoğunun kisti küçülmüş ve hormon dengesi sağlıyor. istersen özelden yazarım canım belki Şifa yı ordan verir Rabbim bilinmez..
Bana da yazarmısın özelden macunu , canımtatlım ben doğal bir macun kullanıyorum gerçi en son testlerde eşimin bir problemi olduğunu öğrendik ama bu macunu kullanıp kisti olanların çoğunun kisti küçülmüş ve hormon dengesi sağlıyor. istersen özelden yazarım canım belki Şifa yı ordan verir Rabbim bilinmez..
attım canım bu arada hangi duayı okuyorsunuz, ben de okuyayım... hatim yaparsanız beni de katın...Canımya bana atsana özelden bendede kist varda
ben de öyle olsun istiyorum bir yandan da tekrar düşük olursa diye korkuyorum. Allah bilir tabi biz bilmeyiz, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşAllah tez zamanda.Bana da yazarmısın özelden macunu , canım
Bence de doğal yoldan hamile kalmaya bakım derim ben de
Canım meryem süresini okuyoz bidaki listeye ekler arkadaş seni inşallah kızlar katılırsa yaparız hatimiattım canım bu arada hangi duayı okuyorsunuz, ben de okuyayım... hatim yaparsanız beni de katın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?