tamam canım, listeye ekleyince mi okuyacağım? bir de bağışlıyor muyuz? bana hepsini yazın olur mu.Canım meryem süresini okuyoz bidaki listeye ekler arkadaş seni inşallah kızlar katılırsa yaparız hatimi
Tabi canım ayrıntılı yazarım saman Alevi bi baksın ala bişiyosa alsın sı rayla her arkadaşa 1 meyem süresi okuyoz isimlerini alıp dua sını yapı yoz bencede hatim iyi olur hem ahiret için hem duaların kabulu için çümkü Allah ın bi ismi kuranda gizliymiş hatim yapın ca o ismide anıyon duan daha çabuk kabul oluyo çok güzel olur bi çırpıda biter inşallahtamam canım, listeye ekleyince mi okuyacağım? bir de bağışlıyor muyuz? bana hepsini yazın olur mu.
hatimi yapalım kızlar tek başımıza hatim yapamayız zaten en azından ben şahsım adına konuşayım bitiremem, herkes katılırsa daha da kolay olur daha da bereketli olur inşAllah
hep bebiş düşünüyoz ama o da bu dünyalık, ahirete de biriktirelim değil mi :)
Kuzum çok iyi olur ya at tabi, denemek lazımtatlım ben doğal bir macun kullanıyorum gerçi en son testlerde eşimin bir problemi olduğunu öğrendik ama bu macunu kullanıp kisti olanların çoğunun kisti küçülmüş ve hormon dengesi sağlıyor. istersen özelden yazarım canım belki Şifa yı ordan verir Rabbim bilinmez..
Ben de öyle istiyorum ama bakalım randevumuz akşama gittiğimiz dr ürolog olduğundan. ya ilaç tedavisi ya da ameliyat diyecek eşim belli etmiyor ama korkuyor sanırım o yüzden tüp bebek olsun istiyor. O alıştı tabi sürekli dr a giden ben iğne olan muayene olan macun yiyen hap yutan şimdi zor geliyo paşaya. Geçen gün ilk defa muayene olacak kapıda bekliyoruz. dedim kısmette seni yoklamalarını beklemek de varmışKuzum çok iyi olur ya at tabi, denemek lazımbu arada karar sizin tabi ki ama bence doğal yoldan olması daha evla. Tüp bebek senin hormonlarını da altüst edecek. Varikoselden sonra 6 ay içünde düzene biniyor değerler ama olsun. Altı ay nedir ki 5 yıl beklemişin dile kolay. Bence iyi düşünüp iyi karar verin. Doktor tüp bebeği ister tabi. Adamlara para lazım. Sen bence ailene falan da danış. Geç olsun güç olmasın derim ben
anne olarak girsek de canlarım lütfen rica ediyorum bebeklerimizi insanların gözüne sokmayalım, ben annemin resmini bile paylaşmadım bu anneler gününde çünkü annesi olan var olmayan var. herkesin bebişini Allah bağışlasın ama görgüsüzlük yapmayalım lütfen, her mutluluğumuzu milletin gözüne sokmayalım ayrıca. ben her gün bilfiil bebeğinin resmini çekip paylaşan anne biliyorum, çocuğunu niye bu kadar reklam etme gereği duyuyorsun en yakının vardır bir iki kişi çek vatsapp grubu yap gönder... bakın bebeğim kustu, yok ortalığı dağıttı, yok bebişimle bilmemneler. şu çocukları gösteriş malzemesi yapmayın yaw. arkanızdan insanlar bunları söylüyor bilin :)ZORLU Bİ ANNELER GÜNÜNDEN SONRA GÜNAYDINNN KIZLARR Bİ ARA HİÇ BİTMİCEKMİŞ GİBİ HİSSETTİMM NE KÖTÜ BİR GÜNDÜ SENEYE İNŞALLAH ANNE OLARAK GİRELİM CANLARIM RABBİM BİZİ BEBEKLERİMİZE KAVUŞTURSUN
benimde bütün facebook hesabım ya bebek yada hamile resimleri tuttum tuttum kendimi ama gece saldım artık 11 den 3 e kadar ağladım ne yapayımanne olarak girsek de canlarım lütfen rica ediyorum bebeklerimizi insanların gözüne sokmayalım, ben annemin resmini bile paylaşmadım bu anneler gününde çünkü annesi olan var olmayan var. herkesin bebişini Allah bağışlasın ama görgüsüzlük yapmayalım lütfen, her mutluluğumuzu milletin gözüne sokmayalım ayrıca. ben her gün bilfiil bebeğinin resmini çekip paylaşan anne biliyorum, çocuğunu niye bu kadar reklam etme gereği duyuyorsun en yakının vardır bir iki kişi çek vatsapp grubu yap gönder... bakın bebeğim kustu, yok ortalığı dağıttı, yok bebişimle bilmemneler. şu çocukları gösteriş malzemesi yapmayın yaw. arkanızdan insanlar bunları söylüyor bilin :)
vallahi Allah biliyor benim yok diye demiyorum olsa da paylaşmayacağım kendime söz verdim yani.
olmasın demiyorum, paylaşmasın da demiyorum, olsun daha çok olsun en mutlu olsunlar Allah daha çok versin.benimde bütün facebook hesabım ya bebek yada hamile resimleri tuttum tuttum kendimi ama gece saldım artık 11 den 3 e kadar ağladım ne yapayımAllah sabır versin onlarda paylaşmak istiyor kimsenin kabahati yok bizimde yok yetimlerin öksüzlerinde
Aynen katılıyom insanlar çılkını çıkardı ya herşeyi dakkası dakkasına paylaşıyolar insanın özelidiye biş olmasılazım ya haftada ayda yılda 1 kere paylaş ya buneya saat başı yok bezini değişirken yok ağlarken oynerken gülerken töbe töbe ya bune yaaa görgüsüzlükten başka bişiy değil kimse kusura bakmasımolmasın demiyorum, paylaşmasın da demiyorum, olsun daha çok olsun en mutlu olsunlar Allah daha çok versin.
ama bu kadarı görgüsüzlük, her anını paylaşmicaksın feysbuk diye bu kadar suyunu çıkartmalı mıyız yani?
sen mutluluğunu milletin gözüne sokucaksın diye bak dün gece senin kaç saat ağlamana sebep olmuş, değer mi iki saniyelik gösteriş için senin gözyaşlarına. belki senin benim paylaştığım bir foto veya gönderi de başkalarının içini acıtıyordur. o yüzden hak olur insanların gözüne mutluluğumuzu sokmayalım diyorum.
bir de bunun tam tersi var sevdiğiniz insanlar da mutluluklarını ortaya dökmemek sizi üzmemeye uğraşıyor o da ayrı üzücü.
Allah biliyor herkes mutlu olsun isterim, Allah bizim de gönlümüze göre hayırlısını versin ne diyim
Bende diyecektim hatim yapalım diye belki ağır gelir diye vazgeçtim çok iyi olur hatim yapalım Ramazan'a kadar değil miTabi canım ayrıntılı yazarım saman Alevi bi baksın ala bişiyosa alsın sı rayla her arkadaşa 1 meyem süresi okuyoz isimlerini alıp dua sını yapı yoz bencede hatim iyi olur hem ahiret için hem duaların kabulu için çümkü Allah ın bi ismi kuranda gizliymiş hatim yapın ca o ismide anıyon duan daha çabuk kabul oluyo çok güzel olur bi çırpıda biter inşallah
Aynen ya manyak adam şimdi böyleder iki günsonra getirip bırakır bu sinirle bide döver manyakvallahi Allah evladın da hayırlısını versin evladı olanların evlatlarına da hayırlı ömür hayırlı mürüvvetler nasip etsin.
evde olanlar malum tv programında kadının engelli kızı kocaya kaçmış, koca da agresif programda artist artist konuşuyor. kadın engelli kızını yetiştirmiş 25 yaşına getirmiş, delinin teki gelmiş kaçırmış kızı.
Allah sabır versin
Yok şöyle ramazandan 4 gün önce başlayalım ramazanın sonunda bitirip dua sını yapalımBende diyecektim hatim yapalım diye belki ağır gelir diye vazgeçtim çok iyi olur hatim yapalım Ramazan'a kadar değil mi
o adam da normal değil raporu yok belki ama psikolojik problemleri var. yani adam normal olsa belki kızı sevdi bakar dicem ama yok sinir hastası gibi adam. Allah sağlık sıhhat versinAynen ya manyak adam şimdi böyleder iki günsonra getirip bırakır bu sinirle bide döver manyak
Kadir gecesine yetiştirelim şimdiden dağıtalım ben 2 cüz alırım 29-30 olursa sevinirim biraz yavaş okuyorumYok şöyle ramazandan 4 gün önce başlayalım ramazanın sonunda bitirip dua sını yapalım
Bakalım kızların hepsi katılıcakmı ona göre başlarızKadir gecesine yetiştirelim şimdiden dağıtalım ben 2 cüz alırım 29-30 olursa sevinirim biraz yavaş okuyorum
arapçadan ama başka da olursa alırım
olmasın demiyorum, paylaşmasın da demiyorum, olsun daha çok olsun en mutlu olsunlar Allah daha çok versin.
ama bu kadarı görgüsüzlük, her anını paylaşmicaksın feysbuk diye bu kadar suyunu çıkartmalı mıyız yani?
sen mutluluğunu milletin gözüne sokucaksın diye bak dün gece senin kaç saat ağlamana sebep olmuş, değer mi iki saniyelik gösteriş için senin gözyaşlarına. belki senin benim paylaştığım bir foto veya gönderi de başkalarının içini acıtıyordur. o yüzden hak olur insanların gözüne mutluluğumuzu sokmayalım diyorum.
bir de bunun tam tersi var sevdiğiniz insanlar da mutluluklarını ortaya dökmemek sizi üzmemeye uğraşıyor o da ayrı üzücü.
Allah biliyor herkes mutlu olsun isterim, Allah bizim de gönlümüze göre hayırlısını versin ne diyim
ben varım kızlarr okurumYok şöyle ramazandan 4 gün önce başlayalım ramazanın sonunda bitirip dua sını yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?