2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Canım meryem süresini okuyoz bidaki listeye ekler arkadaş seni inşallah kızlar katılırsa yaparız hatimi
tamam canım, listeye ekleyince mi okuyacağım? bir de bağışlıyor muyuz? bana hepsini yazın olur mu.

hatimi yapalım kızlar tek başımıza hatim yapamayız zaten en azından ben şahsım adına konuşayım bitiremem, herkes katılırsa daha da kolay olur daha da bereketli olur inşAllah
hep bebiş düşünüyoz ama o da bu dünyalık, ahirete de biriktirelim değil mi :)

Tabi canım ayrıntılı yazarım saman Alevi bi baksın ala bişiyosa alsın sı rayla her arkadaşa 1 meyem süresi okuyoz isimlerini alıp dua sını yapı yoz bencede hatim iyi olur hem ahiret için hem duaların kabulu için çümkü Allah ın bi ismi kuranda gizliymiş hatim yapın ca o ismide anıyon duan daha çabuk kabul oluyo çok güzel olur bi çırpıda biter inşallah

Kuzum çok iyi olur ya at tabi, denemek lazım bu arada karar sizin tabi ki ama bence doğal yoldan olması daha evla. Tüp bebek senin hormonlarını da altüst edecek. Varikoselden sonra 6 ay içünde düzene biniyor değerler ama olsun. Altı ay nedir ki 5 yıl beklemişin dile kolay. Bence iyi düşünüp iyi karar verin. Doktor tüp bebeği ister tabi. Adamlara para lazım. Sen bence ailene falan da danış. Geç olsun güç olmasın derim ben

Ben de öyle istiyorum ama bakalım randevumuz akşama gittiğimiz dr ürolog olduğundan. ya ilaç tedavisi ya da ameliyat diyecek eşim belli etmiyor ama korkuyor sanırım o yüzden tüp bebek olsun istiyor. O alıştı tabi sürekli dr a giden ben iğne olan muayene olan macun yiyen hap yutan şimdi zor geliyo paşaya. Geçen gün ilk defa muayene olacak kapıda bekliyoruz. dedim kısmette seni yoklamalarını beklemek de varmış

günaydın hatunlar iyi haftalar herkese
@Saman Alevi canımcım nevzat kzı özgün, recep kızı ayşe , halil kızı elif ve hidayet kızı deniz için dualarını okudum Allah tez vakitte hayırlı saglıklı bebişler nasip etsin çifter çifter inşallah
sonunda eksik okumalarımı bitirdim bu günden sonra normal sıraya dönüyorum inşallah

anne olarak girsek de canlarım lütfen rica ediyorum bebeklerimizi insanların gözüne sokmayalım, ben annemin resmini bile paylaşmadım bu anneler gününde çünkü annesi olan var olmayan var. herkesin bebişini Allah bağışlasın ama görgüsüzlük yapmayalım lütfen, her mutluluğumuzu milletin gözüne sokmayalım ayrıca. ben her gün bilfiil bebeğinin resmini çekip paylaşan anne biliyorum, çocuğunu niye bu kadar reklam etme gereği duyuyorsun en yakının vardır bir iki kişi çek vatsapp grubu yap gönder... bakın bebeğim kustu, yok ortalığı dağıttı, yok bebişimle bilmemneler. şu çocukları gösteriş malzemesi yapmayın yaw. arkanızdan insanlar bunları söylüyor bilin :)
vallahi Allah biliyor benim yok diye demiyorum olsa da paylaşmayacağım kendime söz verdim yani.

benimde bütün facebook hesabım ya bebek yada hamile resimleri tuttum tuttum kendimi ama gece saldım artık 11 den 3 e kadar ağladım ne yapayım Allah sabır versin onlarda paylaşmak istiyor kimsenin kabahati yok bizimde yok yetimlerin öksüzlerinde

olmasın demiyorum, paylaşmasın da demiyorum, olsun daha çok olsun en mutlu olsunlar Allah daha çok versin.
ama bu kadarı görgüsüzlük, her anını paylaşmicaksın feysbuk diye bu kadar suyunu çıkartmalı mıyız yani?
sen mutluluğunu milletin gözüne sokucaksın diye bak dün gece senin kaç saat ağlamana sebep olmuş, değer mi iki saniyelik gösteriş için senin gözyaşlarına. belki senin benim paylaştığım bir foto veya gönderi de başkalarının içini acıtıyordur. o yüzden hak olur insanların gözüne mutluluğumuzu sokmayalım diyorum.
bir de bunun tam tersi var sevdiğiniz insanlar da mutluluklarını ortaya dökmemek sizi üzmemeye uğraşıyor o da ayrı üzücü.
Allah biliyor herkes mutlu olsun isterim, Allah bizim de gönlümüze göre hayırlısını versin ne diyim

Aynen katılıyom insanlar çılkını çıkardı ya herşeyi dakkası dakkasına paylaşıyolar insanın özelidiye biş olmasılazım ya haftada ayda yılda 1 kere paylaş ya buneya saat başı yok bezini değişirken yok ağlarken oynerken gülerken töbe töbe ya bune yaaa görgüsüzlükten başka bişiy değil kimse kusura bakmasım

vallahi Allah evladın da hayırlısını versin evladı olanların evlatlarına da hayırlı ömür hayırlı mürüvvetler nasip etsin.
evde olanlar malum tv programında kadının engelli kızı kocaya kaçmış, koca da agresif programda artist artist konuşuyor. kadın engelli kızını yetiştirmiş 25 yaşına getirmiş, delinin teki gelmiş kaçırmış kızı.
Allah sabır versin

Bende diyecektim hatim yapalım diye belki ağır gelir diye vazgeçtim çok iyi olur hatim yapalım Ramazan'a kadar değil mi

Aynen ya manyak adam şimdi böyleder iki günsonra getirip bırakır bu sinirle bide döver manyak

Bende diyecektim hatim yapalım diye belki ağır gelir diye vazgeçtim çok iyi olur hatim yapalım Ramazan'a kadar değil mi
Yok şöyle ramazandan 4 gün önce başlayalım ramazanın sonunda bitirip dua sını yapalım

Aynen ya manyak adam şimdi böyleder iki günsonra getirip bırakır bu sinirle bide döver manyak
o adam da normal değil raporu yok belki ama psikolojik problemleri var. yani adam normal olsa belki kızı sevdi bakar dicem ama yok sinir hastası gibi adam. Allah sağlık sıhhat versin

Yok şöyle ramazandan 4 gün önce başlayalım ramazanın sonunda bitirip dua sını yapalım
Kadir gecesine yetiştirelim şimdiden dağıtalım ben 2 cüz alırım 29-30 olursa sevinirim biraz yavaş okuyorum
arapçadan ama başka da olursa alırım

aminnnn canımm nerden baksan ordan kötü ama rabbim hayırlısını versin canım her derdin bir dermanı vardır bize sabretmek yakışır ama bazen olmuyor malesefff insan bedeni bu kadar dayanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…