2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ayy ne de guzel demissin amin amin insallah oncelikle bu guruptaki sonra tum isteyenlere rabbim hamileyim dedirtsin insallah.

Ayy ne de guzel demissin amin amin insallah oncelikle bu guruptaki sonra tum isteyenlere rabbim hamileyim dedirtsin insallah.
Amin canım benim nedense bu ay çok tuhaf bi sakinlik var içimde hiç düşünüp ağlamıyor sanki olacakmış gibi çok güzel bi huzur var hayır olsun inşallah yada alıştım herhalde olmuyucağına neyse hayırlısını isteyelim ya Allah hastalıksız eli ayağı düzgün evlatlar versin inşallah

Wagen canim senin tefriceyi unutmadim aklimda.2500 tane dagittim biraz daha dagitip baslaticam.Henuz baslayin demedim.1 haftada bitecek sekilde ayarlamaya calisiyorum.Haber bekliyorum bi arkadastan.Bitince haber veririm sana.
Kuzum yapamıyorsan boşver valla bak sıkma o tatlı canını yada ülkede için rahat erecekse 600de ben okurum kendime tamamlanması için

Kızlar doktordan çıktım şimdi yumurtalar büyümeye başlamış cuma tekrar kontrole çağırdı pazartesi yada salı yaparız aşılamayı dedi.asilama günü orucumu tutamicam Rabbim affetsin inş
Hadi hayırlı inşallah bebişin tutunurda annesine bu son tedavin olur mutlu son olur inşallah

Hakkında hayırlısı olsun canım çektiğin acılar harcadığın emeğin mükafatı bebişin olsun inşallah

Pdr_ci kuzum senin çiçek hâlâ açıyor mu, benim ki geçti çiçekleri kurudu merak ettim acaba ömürleri kısa mı yine açar mı ki

Olur canim Allahin izniyle,rabbim bizden dua istiyor yalvarip yakarmamizi istiyor,aslinda her zaman sukunet icinde olmamiz laizm ama iste kadin fitrati ozellikle belli bir zamandan sonra anne olma istegini bastiramiyoruz hormonlardan midir nedir.
Okulumda bir ogretmen arkadas var 35 yasinda bekar diyorki,artik evlenmeyi gectim cocuk sahibi olmak istiyorum keske evlenmeden cocuk yapilsa,ben de ona dedimki hic oyle dusunme,ben evliyim ama Allah bana da oyle kolay nasip etmiyor herkesin imtihani farkli onu anladim ben.

Hadi hayırlı inşallah bebişin tutunurda annesine bu son tedavin olur mutlu son olur inşallah
İnş canım ya her gitmemde çatala yatiyorum icim içimi yiyor Doktor gelince bide benim rahim darmis asilamam zor oluyor kanamam ve ağrım oluyor inş bu kez tutunur aynı şeyleri birdaha yaşamam hiç aklıma gelmezdi böyle şeyler yasicam inş hamile kalirizda bebisimiz unutturur yaşadığımız bu acıları gülüp geçeriz bu günlere

Allah yardımcın olsun canım benim, bu son olur inşallah. Rabbim daha fazla sınamasın acını dindirsin

Ama ben kan testi yapamam burda oyke imkanlar yok.okadar... ramazanda 1. Gunu adet olmam.lazim.ki insallah olmam. Bilmiyorum ama nite 3 tanede de 2 cizgi cikti anlamiyorum ovulasyonumu gosterdi neden sindi ep.negatif cikiyor anlayamiyorum cunku benimde ilk ogluma boyle bozulmustu ilk.obce sonra pozitifiti hamileydim bakalik hayirlisi

Kandan baktir emin olmak için.Bir saatte cikar sonuc.Adetten once idrarda cikmasi zor ihtimal.Ya bekle ya da kan ver canim.
Tesekur edrrim cecabin icin ama ben yasadigim.yerde kan testi yok yapamiyorum. O yuzden meraktan patlayicam tam ovulasyon gunlerinde testim pozitif cikti simdi hep aliyorum.negatif cikiyor bazende diyorum ovulasyon testi almayayim aynimi yapilirku bilmiyorum

Aminnn. Amin ecmain canım. Diline yüreğine sağlık

Günaydın canlar.
Dün bişey öğrendim , meryen ana otu yada fatma ana eli otu diye de geçen hactan getirilen bir ot varmış. Onu suda bekletip 15 gün içiyormuşun ve otun bir kısmın da üzerinde taşıyormuşsun Allah ın izniyle hamile kalabiliyormuşsun.
Aranızda yapan yada duyan var mı?

Aynen bu da bizim imtihanımız. Belki de eşimizin de imtihanı onunla birlikte biz de imtihandayız . Yada bizim durumumuzu gören ve isyan eden bazı yakın çevremiz için şükür denmesi için vesile. Ama herneyse Rabbim bi avazda bizleri hayırlı bir şekilde hamileliği nasip ettirip 9 ay 10 gün sonra sağlıkla hayırlı bir şekilde evlat sahibi yapsın. Burdaki tüm arkadaşlara yanında bana sağlıklı ,salih, salim evlat hatta evlatlar. Çifter çifter nasip etsin. Ömrümüzün geri kalan zamanı ne kadar bilemeyiz ama canlar Rabbim bizleri evlat hasretinden yanan yüreğimize su seepsin. Rabbim bize acısın, merhamet etsin.O herşeyi gören ve duyandır. O herşeye muktedirdir.
Amin Ecmain

Kizlar hala Ramazan-i serif ayinda ne yapacagiz belli degil izniniz olursa 313 Ya Samed celle celaluh ve hazreti zekeriyyanin duasini 41 defa tesbihatini cekelim hem kisa (Rabbi hebli) hem etkili hepimiz daha once 100 tane cekmistik zaten

kuzum rabbi la tezarni ferdev ve ente hayrul varisin onuda okuyabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…