Ayy ne de guzel demissin amin amin insallah oncelikle bu guruptaki sonra tum isteyenlere rabbim hamileyim dedirtsin insallah.masal3487 kuzum senin için 634 tefriciye okudun rabbim tezzamanda bebek düşünmüyormusun sorusuna karşılıkhamileyim dedirtip herkesin ağzını kapatacak bi şekilde hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım benim nedense bu ay çok tuhaf bi sakinlik var içimde hiç düşünüp ağlamıyor sanki olacakmış gibi çok güzel bi huzur var hayır olsun inşallah yada alıştım herhalde olmuyucağına neyse hayırlısını isteyelim ya Allah hastalıksız eli ayağı düzgün evlatlar versin inşallahAyy ne de guzel demissin amin amin insallah oncelikle bu guruptaki sonra tum isteyenlere rabbim hamileyim dedirtsin insallah.
Kuzum yapamıyorsan boşver valla bak sıkma o tatlı canını yada ülkede için rahat erecekse 600de ben okurum kendime tamamlanması içinWagen canim senin tefriceyi unutmadim aklimda.2500 tane dagittim biraz daha dagitip baslaticam.Henuz baslayin demedim.1 haftada bitecek sekilde ayarlamaya calisiyorum.Haber bekliyorum bi arkadastan.Bitince haber veririm sana.
Hadi hayırlı inşallah bebişin tutunurda annesine bu son tedavin olur mutlu son olur inşallahKızlar doktordan çıktım şimdi yumurtalar büyümeye başlamış cuma tekrar kontrole çağırdı pazartesi yada salı yaparız aşılamayı dedi.asilama günü orucumu tutamicam Rabbim affetsin inş
Hakkında hayırlısı olsun canım çektiğin acılar harcadığın emeğin mükafatı bebişin olsun inşallahEvet aynen dediğin gibi insülin iğnesiyle aynı evet kendime vuracağım gözüm dönmüş durumda ne deseler yaparım amin hepimizin inşallah yumurta mı büyültecek bu iğne hoş benim yumurtalarım zaten büyük ama yapacak birşey olmadığından bunları deniyorlar çünkü sorun bulamıyorlar
Olur canim Allahin izniyle,rabbim bizden dua istiyor yalvarip yakarmamizi istiyor,aslinda her zaman sukunet icinde olmamiz laizm ama iste kadin fitrati ozellikle belli bir zamandan sonra anne olma istegini bastiramiyoruz hormonlardan midir nedir.Amin canım benim nedense bu ay çok tuhaf bi sakinlik var içimde hiç düşünüp ağlamıyor sanki olacakmış gibi çok güzel bi huzur var hayır olsun inşallah yada alıştım herhalde olmuyucağına neyse hayırlısını isteyelim ya Allah hastalıksız eli ayağı düzgün evlatlar versin inşallah
İnş canım ya her gitmemde çatala yatiyorum icim içimi yiyor Doktor gelince bide benim rahim darmis asilamam zor oluyor kanamam ve ağrım oluyor inş bu kez tutunur aynı şeyleri birdaha yaşamam hiç aklıma gelmezdi böyle şeyler yasicam inş hamile kalirizda bebisimiz unutturur yaşadığımız bu acıları gülüp geçeriz bu günlereHadi hayırlı inşallah bebişin tutunurda annesine bu son tedavin olur mutlu son olur inşallah
Allah yardımcın olsun canım benim, bu son olur inşallah. Rabbim daha fazla sınamasın acını dindirsinİnş canım ya her gitmemde çatala yatiyorum icim içimi yiyor Doktor gelince bide benim rahim darmis asilamam zor oluyor kanamam ve ağrım oluyor inş bu kez tutunur aynı şeyleri birdaha yaşamam hiç aklıma gelmezdi böyle şeyler yasicam inş hamile kalirizda bebisimiz unutturur yaşadığımız bu acıları gülüp geçeriz bu günlere
Ama ben kan testi yapamam burda oyke imkanlar yok.okadar... ramazanda 1. Gunu adet olmam.lazim.ki insallah olmam. Bilmiyorum ama nite 3 tanede de 2 cizgi cikti anlamiyorum ovulasyonumu gosterdi neden sindi ep.negatif cikiyor anlayamiyorum cunku benimde ilk ogluma boyle bozulmustu ilk.obce sonra pozitifiti hamileydim bakalik hayirlisiCanim testlerin ustunde 5 dk sonra cikan sonuclara guvenmeyin ibaresi bilunmakta en iyisi kanda ogrenmek hem hassas hem normal testlere guvenmiyorum evdeki testler de negatif gorup kanda pozitif goren biri olarak (kimyasal gebelikmis) ayrica 3 aylik hamile oldugu halde gelinimiz de evde ki teste negatif gormus bunu bana defalarca demesine ragmen ben gene kac defa evde yapma cesaretini buldum kendim de
Tesekur edrrim cecabin icin ama ben yasadigim.yerde kan testi yok yapamiyorum. O yuzden meraktan patlayicam tam ovulasyon gunlerinde testim pozitif cikti simdi hep aliyorum.negatif cikiyor bazende diyorum ovulasyon testi almayayim aynimi yapilirku bilmiyorumKandan baktir emin olmak için.Bir saatte cikar sonuc.Adetten once idrarda cikmasi zor ihtimal.Ya bekle ya da kan ver canim.
Aminnn. Amin ecmain canım. Diline yüreğine sağlıkumut-16 @nergismor @hilalcikk Zeytin_yesili @yassimin kızlar hepiniz için ayrı ayrı 1 er tane Meryem süresi okudum Rabbim tez ve hayırlı zamanda önce hayırlı hamilelik kolay hamilelik dönemi ardında hayırlı Doğum ardındaysa çok güzel akıllı ahlaklı tertemiz cennet kokulubebişler yavrular nasip etsin sizede isteyen herkeslerde cümlemize inşallah doğan bebişlerinizede hayırlı uzun ömür çok güzel mevkiler nasip etsin inşallah evlendirip mürvetlerinide görelim inşallah
Aynen bu da bizim imtihanımız. Belki de eşimizin de imtihanı onunla birlikte biz de imtihandayız . Yada bizim durumumuzu gören ve isyan eden bazı yakın çevremiz için şükür denmesi için vesile. Ama herneyse Rabbim bi avazda bizleri hayırlı bir şekilde hamileliği nasip ettirip 9 ay 10 gün sonra sağlıkla hayırlı bir şekilde evlat sahibi yapsın. Burdaki tüm arkadaşlara yanında bana sağlıklı ,salih, salim evlat hatta evlatlar. Çifter çifterOlur canim Allahin izniyle,rabbim bizden dua istiyor yalvarip yakarmamizi istiyor,aslinda her zaman sukunet icinde olmamiz laizm ama iste kadin fitrati ozellikle belli bir zamandan sonra anne olma istegini bastiramiyoruz hormonlardan midir nedir.
Okulumda bir ogretmen arkadas var 35 yasinda bekar diyorki,artik evlenmeyi gectim cocuk sahibi olmak istiyorum keske evlenmeden cocuk yapilsa,ben de ona dedimki hic oyle dusunme,ben evliyim ama Allah bana da oyle kolay nasip etmiyor herkesin imtihani farkli onu anladim ben.
Kizlar hala Ramazan-i serif ayinda ne yapacagiz belli degil izniniz olursa 313 Ya Samed celle celaluh ve hazreti zekeriyyanin duasini 41 defa tesbihatini cekelim hem kisa (Rabbi hebli) hem etkili hepimiz daha once 100 tane cekmistik zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?