- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Canim ben 635 tane cektim bolustur isyersen okuruz yineKizlar bi sey dicem @nergismor listeden cikti salat-i tefriciyyeyi tekrar bolusecegizmasal3487 cekti mi bilmiyorum sayi eksik kalmasin onu da boluselim
Canim Rabbim bu mubarek aylarin hurmetine insallah gonul muradini verir tez vakitte anneligi tattirirrabbim hepimize sağlıklı mubarek avlatlar nasip etsin inşallah... bende cuma günü ilk aşılamı yaptıracağım inşallah rabbim nasip eder.. dualarınıza talibim sizlerde benim dualarımdasınız rabbim bu mubarek ayda isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
amin çok teşekkür ederim. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...Canim Rabbim bu mubarek aylarin hurmetine insallah gonul muradini verir tez vakitte anneligi tattirir
Canim 105 eksigimiz var senin icin hepimizin payina dusen ama sen 104 okuyacan 1 eksik tam sayi icinCanim ben 635 tane cektim bolustur isyersen okuruz yine
eşim gibisin sende kıyamam rabbim en kısa zamanda bebişine kavuştursun inşallahYeni evli olsam hiç kafaya takmazdım da 3 yıl oldu evlilik suresi uzun olunca insan evde debelenecek şeyler istiyor eve akvaryum aldım tavsan aldım kuşlarım var çalışmıyor olsam köpekte alicam :) ama hiç biri bebeklerin yerini tutmuyor :) amin inşallah tez vakitte hayırlısıyla hepimiz bebisleri olurda yordu bu çocuk beni diye topik açarız :)
Canım @nergismor ilk 2 arkadaşa çektim yazmış yanlışlık olmasın fazla okumayalimKuzular birde yeni salat-i tefriciyye listemiz de o hafta kime okunuyorsa o kisi 2 sayi eksik okuyacak biz 741 okurken niyet edilen kisi 739 cekecek
741×6=4446 yapiyor cunku
A o zaman ben kacirdim canim uyardigin icin tesekkur ederim fazla cekecektik Rabbim razi olsunCanım @nergismor ilk 2 arkadaşa çektim yazmış yanlışlık olmasın fazla okumayalim
Ben her zamanki gibi okuldan sonra yatışş.Bugun burasi cok sessiz kuzular nerdesiniz yahu ozlettiniz kendinizi
Tatlim hepimiz ayni duygulari yasiyoruz malesefASSOSyal kuzum hsg içün erken değil bence. Daha önce hamilelik geçirdiğim içün tüplerde kapalılık olduğunu sanmıyorum ama yine de emin olmak da fayda var. Aşılama öncesi hsg istemesi lazımdı zaten. Her ihtimale karşı. Yoksa aşılama boşa düşebilir. Aman beklemek ne zor bişey. Hem kendimi saldım hem de evi saldım son bi aydır. İnsan hiç yataktan çıkmaz mı? Ancak hamilelik haberi alıyom sağdan soldan. Yok biri daha evliliğinin ilk ayında hamile kaldı, biri ister istemez hamile kaldı. Sanki insanların hepsi bana oyun oynuyolar bu kadar denk gelebilir yaa. Okulda odamdan çıkmıyorum insanların hamilelik maceralarını dinlememek için. İşin kötüsü de sanki acı arttıkça insan daha az ağlıyor. Ama içimin acıdığını hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. Bir duygu nasıl olur da bu kadar insanın ciğerini yakabilirmiş şaşırıyorum. Hayatım boyunca böyle çocuk çocuk diye kıvranacağımı hiç aklıma getirmemiştim. Kendi kendime diyorum ki şu an mücadele dönemimdeyim bir süre sonra yavaş yavaş kabullenme dönemine gireceğim. En son da hangi döneme girerim bilmiyorum. Başına huni takıp dolaşanların dönemine galiba.
ASSOSyal kuzum hsg içün erken değil bence. Daha önce hamilelik geçirdiğim içün tüplerde kapalılık olduğunu sanmıyorum ama yine de emin olmak da fayda var. Aşılama öncesi hsg istemesi lazımdı zaten. Her ihtimale karşı. Yoksa aşılama boşa düşebilir. Aman beklemek ne zor bişey. Hem kendimi saldım hem de evi saldım son bi aydır. İnsan hiç yataktan çıkmaz mı? Ancak hamilelik haberi alıyom sağdan soldan. Yok biri daha evliliğinin ilk ayında hamile kaldı, biri ister istemez hamile kaldı. Sanki insanların hepsi bana oyun oynuyolar bu kadar denk gelebilir yaa. Okulda odamdan çıkmıyorum insanların hamilelik maceralarını dinlememek için. İşin kötüsü de sanki acı arttıkça insan daha az ağlıyor. Ama içimin acıdığını hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. Bir duygu nasıl olur da bu kadar insanın ciğerini yakabilirmiş şaşırıyorum. Hayatım boyunca böyle çocuk çocuk diye kıvranacağımı hiç aklıma getirmemiştim. Kendi kendime diyorum ki şu an mücadele dönemimdeyim bir süre sonra yavaş yavaş kabullenme dönemine gireceğim. En son da hangi döneme girerim bilmiyorum. Başına huni takıp dolaşanların dönemine galiba.[/QUOT
ağlamayada alışıyor insan üzülmeyede içinin acısı kat kat artarak hemde mücadele sonuna kadar kuzucum pes edip bırakmak yok. sanki inadına dimi herkes hamile benden önce evlenenlerin benden sonra evlenenlerin hepsi hamile yada çocukları oldu ne zor sınavvv...
sınav arkadaşlarım dertdaşlarım kader arkadaşlarım
İnsanın hayat neşesini kaybetmesi ne acı bir şey. İnsanların bu kadar bizden uzak olması yahut bizim öyle hissetmemiz ne acı bir şey. Bir umutlu olup bir umutsuzluğa düşmek ne yıpratıcı bir şey. İşin en en acı tarafı da biz bu yolun neresindeyiz belli değil. Başında mı ortasında mı sonunda mı..Tatlim hepimiz ayni duygulari yasiyoruz malesefbugun daha okuldaki hizmetli kadin sordu bebek yok mu hoca,dusunmuyorum demekten biktim,dusunmuyorum deyince yasin gecer aman geciktirme laflarini duymaktan biktim aynen dedigin gibi bayan ogretmen arkadaslarin ilk ayinda hamile kalma maceralarindan biktim hatta gecen biri diyorki biz ailecek cok dogurganiz ceket atsa kocalarimiz hamile kaliyoruz dedi,sanki bebegi kendileri hasa yaratiyorlar ya Allah veriyor Allah.
Canim bir arkadas cikmis sanirim her birimiz 105 tane daha okuyacakmisizSimdi tefrice tamam degil mi ekstra okumuyoruz.635 okudum ben.
Canım arkadaş senin içinde okumuş öyle çıkmış ekstra 105 tane daha okumucazCanim bir arkadas cikmis sanirim her birimiz 105 tane daha okuyacakmisiz
Sonra karisiklik olmus filan gibi yazismis arkadaslar.Anlayamadim.Ben gecen sefer fazla okumustum o yuzden emin olamadim.Temkinli davraniyorum.Canim bir arkadas cikmis sanirim her birimiz 105 tane daha okuyacakmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?