2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Salat-i tefriciyye listesi
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
umut-16 Ayşe Duygu
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
Kuzular kisi basi 741 salevat-i tefriciyye dusuyo bu hafta herkes 105 tane daha fazla okuyacak ozgunun sayisi eksik klamsin

Canim Rabbim bu mubarek aylarin hurmetine insallah gonul muradini verir tez vakitte anneligi tattirir

Kuzular birde yeni salat-i tefriciyye listemiz de o hafta kime okunuyorsa o kisi 2 sayi eksik okuyacak biz 741 okurken niyet edilen kisi 739 cekecek
741×6=4446 yapiyor cunku

eşim gibisin sende kıyamam rabbim en kısa zamanda bebişine kavuştursun inşallah

Kuzular birde yeni salat-i tefriciyye listemiz de o hafta kime okunuyorsa o kisi 2 sayi eksik okuyacak biz 741 okurken niyet edilen kisi 739 cekecek
741×6=4446 yapiyor cunku
Canım @nergismor ilk 2 arkadaşa çektim yazmış yanlışlık olmasın fazla okumayalim

Bugun burasi cok sessiz kuzular nerdesiniz yahu ozlettiniz kendinizi

ASSOSyal kuzum hsg içün erken değil bence. Daha önce hamilelik geçirdiğim içün tüplerde kapalılık olduğunu sanmıyorum ama yine de emin olmak da fayda var. Aşılama öncesi hsg istemesi lazımdı zaten. Her ihtimale karşı. Yoksa aşılama boşa düşebilir. Aman beklemek ne zor bişey. Hem kendimi saldım hem de evi saldım son bi aydır. İnsan hiç yataktan çıkmaz mı? Ancak hamilelik haberi alıyom sağdan soldan. Yok biri daha evliliğinin ilk ayında hamile kaldı, biri ister istemez hamile kaldı. Sanki insanların hepsi bana oyun oynuyolar bu kadar denk gelebilir yaa. Okulda odamdan çıkmıyorum insanların hamilelik maceralarını dinlememek için. İşin kötüsü de sanki acı arttıkça insan daha az ağlıyor. Ama içimin acıdığını hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. Bir duygu nasıl olur da bu kadar insanın ciğerini yakabilirmiş şaşırıyorum. Hayatım boyunca böyle çocuk çocuk diye kıvranacağımı hiç aklıma getirmemiştim. Kendi kendime diyorum ki şu an mücadele dönemimdeyim bir süre sonra yavaş yavaş kabullenme dönemine gireceğim. En son da hangi döneme girerim bilmiyorum. Başına huni takıp dolaşanların dönemine galiba.

Tatlim hepimiz ayni duygulari yasiyoruz malesef bugun daha okuldaki hizmetli kadin sordu bebek yok mu hoca,dusunmuyorum demekten biktim,dusunmuyorum deyince yasin gecer aman geciktirme laflarini duymaktan biktim aynen dedigin gibi bayan ogretmen arkadaslarin ilk ayinda hamile kalma maceralarindan biktim hatta gecen biri diyorki biz ailecek cok dogurganiz ceket atsa kocalarimiz hamile kaliyoruz dedi,sanki bebegi kendileri hasa yaratiyorlar ya Allah veriyor Allah.

İnsanın hayat neşesini kaybetmesi ne acı bir şey. İnsanların bu kadar bizden uzak olması yahut bizim öyle hissetmemiz ne acı bir şey. Bir umutlu olup bir umutsuzluğa düşmek ne yıpratıcı bir şey. İşin en en acı tarafı da biz bu yolun neresindeyiz belli değil. Başında mı ortasında mı sonunda mı..

Aynen kuzucumm, burada sizler olmasanız bu dert sadece bana layık görülmüş diye düşüneceğim. Geçen bir sınav görevindeyken karnı burnunda bir kadın da geldi sınava girmeye. İçimden dedim ki " senin sahip olmak için çabaladığın şeye ben sahibim; benim sahip olmak için çabaladığım şeye sen sahipsin" işte intihan dünyası. Bütün her şeyim olsa ama bir çöpüm olmasa bu sefer her gün neden benim çöpüm yok herkesin var diye ağlardım. Bu kadar aciziz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…