2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Merhaba kizlar banada dua edin ve birsey sormak istiyorum soru olarak yazdim ama kimse cevap yazmadi benim adetime 2 hafta vardi ama benim kasiklarim cok agiriyordu bende test yaptim ilk once bozulur gibi oldu sonra pozitif cikti inanamadim yine yaptim negatifti so ra pozitif oldu cok hafif ama simdi kac kere test yapiyorum negatif cikti adetime 5 gun var sizce ne idi

Kandan baktir emin olmak için.Bir saatte cikar sonuc.Adetten once idrarda cikmasi zor ihtimal.Ya bekle ya da kan ver canim.

Canim testlerin ustunde 5 dk sonra cikan sonuclara guvenmeyin ibaresi bilunmakta en iyisi kanda ogrenmek hem hassas hem normal testlere guvenmiyorum evdeki testler de negatif gorup kanda pozitif goren biri olarak (kimyasal gebelikmis) ayrica 3 aylik hamile oldugu halde gelinimiz de evde ki teste negatif gormus bunu bana defalarca demesine ragmen ben gene kac defa evde yapma cesaretini buldum kendim de

Kizlar hala Ramazan-i serif ayinda ne yapacagiz belli degil izniniz olursa 313 Ya Samed celle celaluh ve hazreti zekeriyyanin duasini 41 defa tesbihatini cekelim hem kisa (Rabbi hebli) hem etkili hepimiz daha once 100 tane cekmistik zaten

Wagen canim senin tefriceyi unutmadim aklimda.2500 tane dagittim biraz daha dagitip baslaticam.Henuz baslayin demedim.1 haftada bitecek sekilde ayarlamaya calisiyorum.Haber bekliyorum bi arkadastan.Bitince haber veririm sana.

Benide ekleyin insallah bende en kisa zamanda hamile kalirim ben yeni katildin.pek kulanmayi bilmiyorum

Kızlar hayat çok garip gerçekten şimdi arkadaşımla konuştum 1 çocuğu var esiylede biraz problemleri var günü geçiyormuş çok üzgün ben günümün geçmesini iple çekiyorum o çift çizgiyi görmek için neler vermezdim ama o korkudan gidemiyor doktora üzülme Rabbimden herşeyin hayırlısını iste dedim sen korundugun halde hamileysen var bundada bir hayır dedim ben yıllardır tedavi görüyorum olmuyor acaba bizde çocuğumuz olunca ikincisi olmasın diye dua mı edicez istemicez mı çok tuhaf ya

Bilmiyorum kuzum ama biz esimle cok konustuk bu konu hakkinda Rabbim nasip ederse cocugumuz olunca hic korunmayacagiz ikinci cocugu hemen istiyoruz zor olur ama beraber buyurler ailevi sorunlari bilmiyorum ne durumdalar ama sorunlu kavgali aileler de cocuk gercekten zor inan ben biliyorum sorunlu bi aile de buyudugum icin

Kuzum hepsi geçecek merak etme, sen daha çok yenisin ve çocuğun oluyor bunu biliyorsun bu yüzden kendini çok strese sokma hormonlarını bozma. Herşeyin zamanı var onu bekliyor bebiş ama bir gün gelecek.
Ben kabulleniş ve boşvermişlik dönemine girdim, artık eskisi kadar takmadığımı görüyorum ve kendime çok şaşırıyorum garip bir durum benim ki de takınca olmuyo takmayınca da olmuyo o yüzden salladım artık sanırım

Bugün bende ev sahibinin gelini ile karşılaştım, kız hamileymiş şaşırdım henüz bir yıl bile olmadı evleneli, iyi dileklerimi ve mutluluklarımı ilettim tabiki bunlar imtihan napalım, Rabbimden gelene amenna, en iyi kararlayan odur

Bunu bende çok düşünüyorum acaba öyle mi olacak

Rabbim bu mübarek günlerde kimin ne sıkıntısı varsa gidersin inş hepimizin imtihanı farklı yinede şükürler olsun Rabbim e sağlığımız yerinde evimizde esimizle mutluyuz tek eksiğimiz minik yavrularimiz onlarda yakın zamanda aramızda olacaklar inş..bu kadar bekledikten sonra Rabbim bide hepimize ikiz nasip ediyormuş AMİNNNN

Insallah canim amin hayatta en buyuk nimet iman ondan sonra saglik canim bu iki nimet elimizde cok sukur rahat aldigimiz nefese sukur elhamdulillah insallah tez vakitte evlatlarimiz da olur bayrama cifte bayramla gireriz insallah

Bunu bende çok düşünüyorum acaba öyle mi olacak
Kuzum ben hic dusunmedim bunu asla canimdan bir parca benim cocugum minicik elleri parmaklari ayaklari dikkatinizi verin esi ile sorunlari varmis bayanin biz bu sorunlarin siddetini bilemeyiz mutlu huzurlu yuva da asla boyle dusunmezsiniz eminim ilk hamilelik gibi heyecanla beklersiniz ikinci meleklerinizi

umut-16 @nergismor hilalcikk Zeytin_yesili yassimin kızlar hepiniz için ayrı ayrı 1 er tane Meryem süresi okudum Rabbim tez ve hayırlı zamanda önce hayırlı hamilelik kolay hamilelik dönemi ardında hayırlı Doğum ardındaysa çok güzel akıllı ahlaklı tertemiz cennet kokulubebişler yavrular nasip etsin sizede isteyen herkeslerde cümlemize inşallah doğan bebişlerinizede hayırlı uzun ömür çok güzel mevkiler nasip etsin inşallah evlendirip mürvetlerinide görelim inşallah

Agzine yuregine saglik canim Rabbim razi memnun ve hosnut olsun insallah bizim icin istediklerini Rabbim misli ile sana ihsan etsin

masal3487 kuzum senin için 634 tefriciye okudun rabbim tezzamanda bebek düşünmüyormusun sorusuna karşılıkhamileyim dedirtip herkesin ağzını kapatacak bi şekilde hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…