2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Hangi kanalda yaa kesin izliycem

Ben aslen melezim babam gurcu annem cerkez bizde gurculer de pali lobya denilen kara lahana yemegi var zagyani deniken tavuklu bulgurlu cevizli yemek var taze cevizli fasulyemiz var (taze fasulye barbunya fasulyesi ceviz limon) gurcu corbamiz var misir unlu cevizli tavuklu annemler de (cerkezler de ) bi tek cerkez tavugunu biliyom ben

Yaa kızlar bi arkadaş vardı ımm pırofil resminde bebiş vardı mavi renk oo artık hiç yazmıyoya merak ettim adını unuttum hatırluyan varmı aranızda

Çerkez tavuğu çok merak ediyorum hiç yemedim :)) ya bide kuru patlıcan dolması acayip merak ediyorum ya :)) bulgurlu tavuklu yemek bana hitap edebilir bulgur severim :))

Aaa çok güzelmiş bak ençok taze cevizli fasulyeyi merak ettim taze fasulyeyi çok severim ya ondan heralde ama öbür yemeklerde süpermiş

Star da çıkıyor özcan deniz ve aslı Enver oynuyor

Bak tahanlı pide var muhteşemdir :) hurma tatlısı, seyyar satıcılar arabalar da satar çok lezzetli :)
Ayyy acıktım bide sen beni canevimden vurdun tatlıya bayılırım aç ve susuz dayanırım heralde ama tatlısız asla

Kuzum agzina yuregine saglik Rabbim razi olsun makbul ve kabul etsin benim icin istediklerini misli ile Rabbim sana ihsan etsin ASSOSyal

Benim doktor şeker yüklemesinden sora az yüksek diyince kaciş bütün çikolataları tatlıları yasakladı arada bi kaçamak yapıyom zararlı ama çok güzel neyapayın:)))
Valla bir ara doktor bana da şeker ilacı verdi, tip 2 dedi :) şuan normal ama yine yükselebilir çünkü dikkat etmiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…