2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Dikkat et kuzumya baş belası bi hastalık Allah korusun şimdiden yaş ilerlemeden önlemini al az yiylicek çikolatalar
Şuan abur cuburların içine dalmamak için zor tutuyorum kendimi kuzum, kociş her akşam arar bişey istiyon mu der bende ımmm demeye başlayınca tmm ben anladım der, bir poşet doldurur getirir :))

Bazende ben adama kızarım ya şunları eve getirme ben diyet yapıyorum diye :)) sen yeme o zaman ben yiyeceğim der ama onlar dolapta dururken ben nasıl durayım

doğru aslında bizde hiiiç suç yok suç onu dolaba getirip koyan kocişlerde onlar almasa biz sadece onlara neden almıyon diye birazcık kızarız okadar demi

Ayyy maşallah ya darısı başına inşallah seninde üçüzlerin olyr kuzum büyütmesi zor olcak ama gülü seven dikenine katlancak azıcık
Ay kuzum insallah ya esime dedim hatta 2 si birbirine tipatip benziyo teki baska ikiz kizimiz bide oglumuz olur bu bi isarettir insallah

Ben Elazigliyim canim:) bizim yoreye ait bir cok sey var tabiki harputumuz var,orcik dedigimiz cevizli sucugumuz var,maden kofte,kombe,sirin aklima gelenler:)

Kizlar ya grip oldum ama resmen olup olup diriliyorum koca kis boyle olmamistim,benim kocada grip benimde tam yumurtlama gunlerim geliyor ne yapacam bilmiyorum ya

Kizlar ya grip oldum ama resmen olup olup diriliyorum koca kis boyle olmamistim,benim kocada grip benimde tam yumurtlama gunlerim geliyor ne yapacam bilmiyorum ya
Cok gecmis olsun canim Rabbim Ya Şafi celle celaluh ismi serifi hurmetine hayrli acil kalici sifa ihsan etsin

Cok gecmis olsun canim Rabbim Ya Şafi celle celaluh ismi serifi hurmetine hayrli acil kalici sifa ihsan etsin
Ayy sagolasin canim benim Allah razi olsun.
Hakkinizda hayrlisi ne ise o olsun kuzum insallah
Amin canim amin.
Gece gece agiz sularim akti el insaf yahu yapilir mi bu masal3487
Valla senin anlattigin tavuklu pilavinda benim canim cekti:) zaten bayiliyorum bulgura helede tavukla bir araya geldimi dehset bir sey cikiyor ortaya.

Sizin borekler falanda meshurdur degil mi ben mi yanlis biliyorum.

Selam kızlar ben de o gece 1 yasin ve 1000 kelime-i tevhid okuyabilirim. bu ay tüp bebek başlayabileceğimden o zamanlar tam istirahat süresine denk gelecek snırım

@Halitim Recep kızı Ayşe niyetine Meryem suresi okudum Allah hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, Allah'ın razı olduğu kullardan olabilecek evlatlar nasip etsin... hem bu dünyada hem ahirette birlikte mutlu olsunlar inşAllah...

Zeytin_yesili

Çok geçmiş olsun canım benim ya çok kötü olmuş ıhlamur felan iç belki iyi gelir ya ilaçta kullanamasın sen şimdi yumurtlama dönemi ya

ASSOSyal canısıı inşallah geleceğiz bursaya da daha tam karar veremedik ki yaa kız niye o kadar uzağa koydunuz bursayı, ha buralarda olaydınız ya bi aklım da diyo ki termal otellere git. Hem şifa olur belki hem de tatil. Ben bursaya annemle birlikte gelmek istiyorum ama. Annem çok istiyo oradaki türbeleri ziyaret etmek. Bakalım hayırlısı kız bu çiçekler adam olmaz. Uzuyo şümdi de sap gibi. wagen kuzum benim nereli olduğumu biliyosundur belki. Güneydoğunun parisinde oturuyoz biz de. Oralıyık valla memleketinin yemeklerini anlatan arkadaşlar, ben konişmim isterseniz bi girdim mi sıralamaya çıkamam çünkü kuru patlıcan dolması burada çok meşhurdur. İmkanım olsa yapardım size. Çok lezzetli olur. Yuvalama, kömbe, içli köfte, çiğ köfte, kuru köfte, küşleme, beyran, nohut dürümü, baklava, daha çok var da bigün inkanınız olursa antebi mutlaka gezin kızlar. Batıda yaşayanlar için gerçekten çok farklı bir kültür. Hem yaşayış tarzı hem de yemekleri. Antebi görmeden ölmeyiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…