- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Benim şeton düşmedi
Ayyy maşallah ya darısı başına inşallah seninde üçüzlerin olyr kuzum büyütmesi zor olcak ama gülü seven dikenine katlancak azıcıkKizlar pazar arabamin icine kedi yavrulamis 3cuz bebeklerimiz var evimizin ilk bebekleri 3cuz oldu
Şuan abur cuburların içine dalmamak için zor tutuyorum kendimi kuzum, kociş her akşam arar bişey istiyon mu der bende ımmm demeye başlayınca tmm ben anladım der, bir poşet doldurur getirir :))Dikkat et kuzumya baş belası bi hastalık Allah korusun şimdiden yaş ilerlemeden önlemini al az yiylicek çikolatalar
Şuan abur cuburların içine dalmamak için zor tutuyorum kendimi kuzum, kociş her akşam arar bişey istiyon mu der bende ımmm demeye başlayınca tmm ben anladım der, bir poşet doldurur getirir :))
Bazende ben adama kızarım ya şunları eve getirme ben diyet yapıyorum diye :)) sen yeme o zaman ben yiyeceğim der ama onlar dolapta dururken ben nasıl durayım
Ay kuzum insallah ya esime dedim hatta 2 si birbirine tipatip benziyo teki baska ikiz kizimiz bide oglumuz olur bu bi isarettir insallahAyyy maşallah ya darısı başına inşallah seninde üçüzlerin olyr kuzum büyütmesi zor olcak ama gülü seven dikenine katlancak azıcık
Ben Elazigliyim canim:) bizim yoreye ait bir cok sey var tabiki harputumuz var,orcik dedigimiz cevizli sucugumuz var,maden kofte,kombe,sirin aklima gelenler:)Aaa üzüldüm ömürlerimi kısa acaba daha uzun ömürlü almaklazım kaynana dili hahaha:))) şakası bile kötü yaaaa evet kuzum ramazan temizliği daha doğrusu benim evin bitirdim kv ye yardım ediyom onun evini felan temizledik ayy çok yorucu ya yarın akşamda savura kalkıcaz ramazannı çok severim ama savur çok zorluyo Allah kabul etsinde gece kalk yemek ye felan kızlar bu arda merak ettim arkadaşlarım nereli diye gerçi aynı ülkenin vatandaşıyız aynı ümmetteniz ama memleket neresi yörenize özgü neler var bilmek isterim
Bizde tayin istedik esim polis memuru ilk tercihimiz bursa:) cok istiyorum bakalim insallah gelir hayirliysa tabiYaza bursaya gelecek olan birPdr_ci meltem vardı :)) nerelerde acaba :))
Cok gecmis olsun canim Rabbim Ya Şafi celle celaluh ismi serifi hurmetine hayrli acil kalici sifa ihsan etsinKizlar ya grip oldum ama resmen olup olup diriliyorum koca kis boyle olmamistim,benim kocada grip benimde tam yumurtlama gunlerim geliyor ne yapacam bilmiyorum ya
Hakkinizda hayrlisi ne ise o olsun kuzum insallahBizde tayin istedik esim polis memuru ilk tercihimiz bursa:) cok istiyorum bakalim insallah gelir hayirliysa tabi
Ayy sagolasin canim benim Allah razi olsun.Cok gecmis olsun canim Rabbim Ya Şafi celle celaluh ismi serifi hurmetine hayrli acil kalici sifa ihsan etsin
Amin canim amin.Hakkinizda hayrlisi ne ise o olsun kuzum insallah
Valla senin anlattigin tavuklu pilavinda benim canim cekti:) zaten bayiliyorum bulgura helede tavukla bir araya geldimi dehset bir sey cikiyor ortaya.
Selam kızlar ben de o gece 1 yasin ve 1000 kelime-i tevhid okuyabilirim. bu ay tüp bebek başlayabileceğimden o zamanlar tam istirahat süresine denk gelecek snırım41 yasin süresi
31 meryem süresi
29 bin Kelime-i Tevhid
23 bin Kelime-i Temcid
11 bin Kelime-i Tenzih
11 bin Salevat-ı Şerif
Toplanmış bulunuyor okumak isteyen arkadaşlarımız varsa bildirsin kuzular yoksa arkadaşlar arasında bölüşüp tamamlamaya çalışacaz
Ben Elazigliyim canim:) bizim yoreye ait bir cok sey var tabiki harputumuz var,orcik dedigimiz cevizli sucugumuz var,maden kofte,kombe,sirin aklima gelenler:)[/QUOTE
Sen bize yakınsın kız ben doğma buyüme istanbul ama kökler Erzurum dadaşın bizim oralarında ketesi çok meşur anacım yapardı herzaman
Çok geçmiş olsun canım benim ya çok kötü olmuş ıhlamur felan iç belki iyi gelir ya ilaçta kullanamasın sen şimdi yumurtlama dönemi yaKizlar ya grip oldum ama resmen olup olup diriliyorum koca kis boyle olmamistim,benim kocada grip benimde tam yumurtlama gunlerim geliyor ne yapacam bilmiyorum ya
Hayırlı sı olsun kuzum inşallah sonunda pozitif olan bi tedavi olur nerde başlıyonkuzum tüp bebeğeSelam kızlar ben de o gece 1 yasin ve 1000 kelime-i tevhid okuyabilirim. bu ay tüp bebek başlayabileceğimden o zamanlar tam istirahat süresine denk gelecek snırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?