2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

doğru aslında bizde hiiiç suç yok suç onu dolaba getirip koyan kocişlerde onlar almasa biz sadece onlara neden almıyon diye birazcık kızarız okadar demi
Kız ben de deli gibi yerim valla abur cubur. Almamak içün yanımda para taşımıyom. Bir iki lirayla dolaşıyom özellikle çok zararlı olduğunu bildiğim halde cips yemeye bayılıyorum yaa. Bütün kilolarımı ona borçluyım zaten

İmkanım olsa antebide bursanın yanına koyardım kuzu :)))

ya ben o yemeklerin hepsini istiyorum banane ya, hele şu patlıcan dolmasını acayip merak ediyorum, içli köfteye bayılırım :) sabah sabah ağzımın suyu aktı yahu :) sırf şu yemekler için bile gelebilirim :)

Anacığım annen buraya gelse gitmek istemez o kadar çok türbe var ki, zaten bir günde gezmek mümkün değil, ah o ulucami içine girdin mi çıkamıyorsun, özellikle vav harfi var onun önünde oturmaya bayılıyorum :) ramazanda ulucaminin tadı bir başka teravih zamanı çık güzeldir, çıkın çıkın gelin

Ayy inşallah yaa. Ben kalabalık memleketleri sevmem ama bursa bi farklı geliyor bana nedense. İnşallah nasip olur da geliriz kuzum orada kuru patlıcan satan yerler yok mu hiç, bi düzüm al ben san tarifini veririm yaparsın. Çok kolay zaten

Var kuzum ama yapmaya cesaret edemiyorum bilmiyorum diye, buranın çarşısı çok güzeldir meşhurdur herşey var :) şimdi çok özeniyorum ya bi de birşeye benzetemezsem tiksinmeyeyim diye :))

Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza mesajlarınızı okumaya çalıştım ama tam olarak anlayamadım şimdi nasıl katılıyorum hangi duaları nezaman okumam gerekiyor banada yardımcı olursanız çok sevinirim 1yıllık evliyim 9aydır bebek istiyorum 3aydır tedavi görüyorum pko'luyum aynı zamanda bugun çatlatma iğnesinden sonra 13. Günüm test yaptırdım ve sonuç 1.11 negatif kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki hayırlısı bu diyorum isyan etmem asla benim için hayırlısı neyse belli bir zamanı vardır belki hepimiz için öyle ama üzülüyorda insan. Ramazan ayıda gelmişken ibadetlerime dikkat etmek istiyorum dualar etmek istiyorum

aslaaaaa antebe gelinecek baklava ve beyran yenecek

Selam kızlar ben de o gece 1 yasin ve 1000 kelime-i tevhid okuyabilirim. bu ay tüp bebek başlayabileceğimden o zamanlar tam istirahat süresine denk gelecek snırım
Kuzum yasin suresi sayisini tamamladik kendini zorlama hic istirehat et dinlen bol bol kelime-i tevhid cek bol bol biz senin icinde dua edicez insallah

Agzina yuregine saglik canim Rabbim makbul ve kabul etsin insallah bizim icin istediklerini sana misli ile versin Pdr_ci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…