Canımm inşallah tutar da bir hamile haberi alırız biz deSelam kızlar ben de o gece 1 yasin ve 1000 kelime-i tevhid okuyabilirim. bu ay tüp bebek başlayabileceğimden o zamanlar tam istirahat süresine denk gelecek snırım
Aa bizimki de polisBizde tayin istedik esim polis memuru ilk tercihimiz bursa:) cok istiyorum bakalim insallah gelir hayirliysa tabi
Kız ben de deli gibi yerim valla abur cubur. Almamak içün yanımda para taşımıyom. Bir iki lirayla dolaşıyomdoğru aslında bizde hiiiç suç yok suç onu dolaba getirip koyan kocişlerde onlar almasa biz sadece onlara neden almıyon diye birazcık kızarız okadar demi
Hayırlı nurlu cumalar güzel anneler Rabb'im inşallah bu mübarek gün hürmetine gönlümüzün muradini versin hepimize..AMİNNNN
Yaaaa bayılırım ölürüm onlara, kedilere bayılıyorum yaa aşığım. Nasıl güzeldir şimdi onlar yaa alıp yanıma yatasım geldi :)Kizlar pazar arabamin icine kedi yavrulamis 3cuz bebeklerimiz var evimizin ilk bebekleri 3cuz oldu
Hepsini yerim benBen Elazigliyim canim:) bizim yoreye ait bir cok sey var tabiki harputumuz var,orcik dedigimiz cevizli sucugumuz var,maden kofte,kombe,sirin aklima gelenler:)
Tabikisi her zaman kocişler suçludoğru aslında bizde hiiiç suç yok suç onu dolaba getirip koyan kocişlerde onlar almasa biz sadece onlara neden almıyon diye birazcık kızarız okadar demi
Aaa inş olur tatlım ya Bursa güzeldir sadece biraz fazla kalabalık bazen o beni bunaltıyorBizde tayin istedik esim polis memuru ilk tercihimiz bursa:) cok istiyorum bakalim insallah gelir hayirliysa tabi
Canımcım bol bol zencefil çayı iç ben o sayede atlattım çok şükür acayip iyi geliyoKizlar ya grip oldum ama resmen olup olup diriliyorum koca kis boyle olmamistim,benim kocada grip benimde tam yumurtlama gunlerim geliyor ne yapacam bilmiyorum ya
İmkanım olsa antebide bursanın yanına koyardım kuzu :)))ASSOSyal canısıı inşallah geleceğiz bursaya da daha tam karar veremedik ki yaa kız niye o kadar uzağa koydunuz bursayı, ha buralarda olaydınız ya bi aklım da diyo ki termal otellere git. Hem şifa olur belki hem de tatil. Ben bursaya annemle birlikte gelmek istiyorum ama. Annem çok istiyo oradaki türbeleri ziyaret etmek. Bakalım hayırlısı kız bu çiçekler adam olmaz. Uzuyo şümdi de sap gibi. wagen kuzum benim nereli olduğumu biliyosundur belki. Güneydoğunun parisinde oturuyoz biz de. Oralıyık valla memleketinin yemeklerini anlatan arkadaşlar, ben konişmim isterseniz bi girdim mi sıralamaya çıkamam çünkü kuru patlıcan dolması burada çok meşhurdur. İmkanım olsa yapardım size. Çok lezzetli olur. Yuvalama, kömbe, içli köfte, çiğ köfte, kuru köfte, küşleme, beyran, nohut dürümü, baklava, daha çok var da bigün inkanınız olursa antebi mutlaka gezin kızlar. Batıda yaşayanlar için gerçekten çok farklı bir kültür. Hem yaşayış tarzı hem de yemekleri. Antebi görmeden ölmeyiniz
Aminnn kuzum inşallahHayırlı nurlu cumalar güzel anneler Rabb'im inşallah bu mübarek gün hürmetine gönlümüzün muradini versin hepimize..AMİNNNN
Ayy inşallah yaa. Ben kalabalık memleketleri sevmem ama bursa bi farklı geliyor bana nedense. İnşallah nasip olur da gelirizİmkanım olsa antebide bursanın yanına koyardım kuzu :)))
ya ben o yemeklerin hepsini istiyorum banane ya, hele şu patlıcan dolmasını acayip merak ediyorum, içli köfteye bayılırım :) sabah sabah ağzımın suyu aktı yahu :) sırf şu yemekler için bile gelebilirim :)
Anacığım annen buraya gelse gitmek istemez o kadar çok türbe var ki, zaten bir günde gezmek mümkün değil, ah o ulucami içine girdin mi çıkamıyorsun, özellikle vav harfi var onun önünde oturmaya bayılıyorum :) ramazanda ulucaminin tadı bir başka teravih zamanı çık güzeldir, çıkın çıkın gelin
Var kuzum ama yapmaya cesaret edemiyorum bilmiyorum diye, buranın çarşısı çok güzeldir meşhurdur herşey var :) şimdi çok özeniyorum ya bi de birşeye benzetemezsem tiksinmeyeyim diye :))Ayy inşallah yaa. Ben kalabalık memleketleri sevmem ama bursa bi farklı geliyor bana nedense. İnşallah nasip olur da gelirizkuzum orada kuru patlıcan satan yerler yok mu hiç, bi düzüm al ben san tarifini veririm yaparsın. Çok kolay zaten
aslaaaaa antebe gelinecek baklava ve beyran yenecekASSOSyal canısıı inşallah geleceğiz bursaya da daha tam karar veremedik ki yaa kız niye o kadar uzağa koydunuz bursayı, ha buralarda olaydınız ya bi aklım da diyo ki termal otellere git. Hem şifa olur belki hem de tatil. Ben bursaya annemle birlikte gelmek istiyorum ama. Annem çok istiyo oradaki türbeleri ziyaret etmek. Bakalım hayırlısı kız bu çiçekler adam olmaz. Uzuyo şümdi de sap gibi. wagen kuzum benim nereli olduğumu biliyosundur belki. Güneydoğunun parisinde oturuyoz biz de. Oralıyık valla memleketinin yemeklerini anlatan arkadaşlar, ben konişmim isterseniz bi girdim mi sıralamaya çıkamam çünkü kuru patlıcan dolması burada çok meşhurdur. İmkanım olsa yapardım size. Çok lezzetli olur. Yuvalama, kömbe, içli köfte, çiğ köfte, kuru köfte, küşleme, beyran, nohut dürümü, baklava, daha çok var da bigün inkanınız olursa antebi mutlaka gezin kızlar. Batıda yaşayanlar için gerçekten çok farklı bir kültür. Hem yaşayış tarzı hem de yemekleri. Antebi görmeden ölmeyiniz
Kuzum yasin suresi sayisini tamamladik kendini zorlama hic istirehat et dinlen bol bol kelime-i tevhid cek bol bol biz senin icinde dua edicez insallahSelam kızlar ben de o gece 1 yasin ve 1000 kelime-i tevhid okuyabilirim. bu ay tüp bebek başlayabileceğimden o zamanlar tam istirahat süresine denk gelecek snırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?