Kız bende geliyomZeytin_yesili ASSOSyal kızlar siz antebe gelin ben size hazırlarım ki o istediğiniz sofralardan. Ben çok hamarat değilim ama annem ve kaynanam bir nımara yemek konusunda. Her şeyi yaparlar.
Kuzu ya seni bekliyorum hadi bize sordun sende cevap ver çatladımGeçmiş olsun canım Rabbim şafi ismi ile acil kalıcı şifa versin inşallah
Yazmışdım ama senin gözünden kaçmış bizde doğma büyüme istambul ama memleket doğunun parisi ERZURUM dadaşız 3 kez gittim çok güzel orasıda yahu ülkemin heryeri bir birinden güzel maşalla sıra meşuuur yemeklerimizde tabiki başta cağ kebab , kete su böreği kadayıf dolması beyaz lahana sarması keşkesi çaşır dut çullaması şimdilik bunlar gelidi aklıma ama savurda kete olmazsa olmazımızdırKuzu ya seni bekliyorum hadi bize sordun sende cevap ver çatladım
Yazmışdım ama senin gözünden kaçmış bizde doğma büyüme istambul ama memleket doğunun parisi ERZURUM dadaşız 3 kez gittim çok güzel orasıda yahu ülkemin heryeri bir birinden güzel maşalla sıra meşuuur yemeklerimizde tabiki başta cağ kebab , kete su böreği kadayıf dolması beyaz lahana sarması keşkesi çaşır dut çullaması şimdilik bunlar gelidi aklıma ama savurda kete olmazsa olmazımızdırKuzu ya seni bekliyorum hadi bize sordun sende cevap ver çatladım
Wawwww süpersiniz ya ben Bursanın yemeklerine o kadar alıştım ki değişik gelmiyo hiç, sizinkilere çok özeniyorum şuanYazmışdım ama senin gözünden kaçmış bizde doğma büyüme istambul ama memleket doğunun parisi ERZURUM dadaşız 3 kez gittim çok güzel orasıda yahu ülkemin heryeri bir birinden güzel maşalla sıra meşuuur yemeklerimizde tabiki başta cağ kebab , kete su böreği kadayıf dolması beyaz lahana sarması keşkesi çaşır dut çullaması şimdilik bunlar gelidi aklıma ama savurda kete olmazsa olmazımızdır
Allah razı olsun sun kuzum seninde Ramazannı Şeriflerin hayırlı olsun duaların kabul olsun üzülme ibadetler niyetlere göredir güzelim Rabbim o güzel yüreğinden aklından neler geçtiğini biliyoRamazanimiz hayirli olsun kizlar.Rahmet kapilarinin açıldığı bu ayda Rabbim ibadetlerimizi dualarimizi kabul etsin insallah.Ben oruc tutamiyorum.Hipoglisemi var bende.Doktora gittim sordum tehlikeli diyor.Cok uzuluyorum o yuzden.Bol bol dua edin bana da lutfen.Tutabilsem keşke ama seker komasina girebilirsin deyince doktor korktum.Allahim inşallah kolayliklar versin sizlere.Oruclarinizi ibadetlerinizi kabul etsin inşallah.
Rabbim şifa versin kuzum ya inş düzelir, şeker toparlayabilir bir hastalık inş geçer, bilerek oruç tutmayanlar varken sen bu kadar üzülürsen Rabbim kabul eder kuzum içinden geçenleri üzülme, dualarımızdasınRamazanimiz hayirli olsun kizlar.Rahmet kapilarinin açıldığı bu ayda Rabbim ibadetlerimizi dualarimizi kabul etsin insallah.Ben oruc tutamiyorum.Hipoglisemi var bende.Doktora gittim sordum tehlikeli diyor.Cok uzuluyorum o yuzden.Bol bol dua edin bana da lutfen.Tutabilsem keşke ama seker komasina girebilirsin deyince doktor korktum.Allahim inşallah kolayliklar versin sizlere.Oruclarinizi ibadetlerinizi kabul etsin inşallah.
Bende sizin kilereWawwww süpersiniz ya ben Bursanın yemeklerine o kadar alıştım ki değişik gelmiyo hiç, sizinkilere çok özeniyorum şuan
Evet evet değişelimBende sizin kilerene yapsak yermi değişsek acaba
Kuzucum turşu suyu iç bol. Doğal antibiyotik. İlaç kullanma aynen. Bebiş olacak tamaayrıca yaşında ne var kuzum 40 yaşındakiler çatır çatır doğuruyo
Sağol yavrucumGecmis olsun canim
Amin canım benim Allah Razı olsunGeçmiş olsun canım Rabbim şafi ismi ile acil kalıcı şifa versin inşallah
Zencefilim yok yarın çıkabilirsem alayım canım sağolasın Allah hepimizden ayrı ayrı Razı olsunCanım geçmiş olsun, zencefil çayı iç çok iyi geliyor antibiyotik gibi
Hayırlı sahurlar kuzummm Rabbim oruçlarımızı kabul etsin inş, Rabbim kolaylık versin zorlaştırmasın. Yemeğimi yedim su içiyorum bol bol, ben yalnızım hiç canım yemek yemek istemedi ki, Rabbim bizi kavuşturdu çok şükürKızlar hayırlı savurlar kimler kalktı bakalım yada benim gibi hiç uyumadı kocişi kaldırmakla uğraşıyo
Canım hoşgeldin :) bazen hepimizde oluyor o umutsuzluğa düşme hali. Kaç gündür içinde debeleniyorum hatta ben. Ama inşallah burada birbirimize okuduğumuz sureler ve yaptığımız dualar hürmetine bu iç sıkıntısı bitecek ve bizler o çok istediğimiz bebişlere kavuşacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Klomeni ilk defa mı kullanmıştın canım
Amin canim Rabbim makbul ve kabul etsin insallahkızlaaar günaydın ve hayırlı ramazanlar Allah ibadetlerimizi kabul etsin...Dün akşam ben bursa ulucamii ne gittim teravih için hepimiz için yasin okudum dualar ettim Allahım bu mübarek ayda kapısından döndürmesin ne muradımız varsa versin inşallahhh
Amin canim Rabbim makbul ve kabul etsin insallah agzina yuregine saglikkızlaaar günaydın ve hayırlı ramazanlar Allah ibadetlerimizi kabul etsin...Dün akşam ben bursa ulucamii ne gittim teravih için hepimiz için yasin okudum dualar ettim Allahım bu mübarek ayda kapısından döndürmesin ne muradımız varsa versin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?