2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Zeytin_yesili ASSOSyal kızlar siz antebe gelin ben size hazırlarım ki o istediğiniz sofralardan. Ben çok hamarat değilim ama annem ve kaynanam bir nımara yemek konusunda. Her şeyi yaparlar.
Kız bende geliyom ikikişilik sofrayla kurtulmak yok kalabalık geliyoz ya bişiy sorcam eşimin arkadaşı antepten bize turşu getirmiş sağolsunda adına kaju demiş çok leziz tada var yaaa nasıl yapıyonuz kız

Kuzu ya seni bekliyorum hadi bize sordun sende cevap ver çatladım
Yazmışdım ama senin gözünden kaçmış bizde doğma büyüme istambul ama memleket doğunun parisi ERZURUM dadaşız 3 kez gittim çok güzel orasıda yahu ülkemin heryeri bir birinden güzel maşalla sıra meşuuur yemeklerimizde tabiki başta cağ kebab , kete su böreği kadayıf dolması beyaz lahana sarması keşkesi çaşır dut çullaması şimdilik bunlar gelidi aklıma ama savurda kete olmazsa olmazımızdır

Kuzu ya seni bekliyorum hadi bize sordun sende cevap ver çatladım
Yazmışdım ama senin gözünden kaçmış bizde doğma büyüme istambul ama memleket doğunun parisi ERZURUM dadaşız 3 kez gittim çok güzel orasıda yahu ülkemin heryeri bir birinden güzel maşalla sıra meşuuur yemeklerimizde tabiki başta cağ kebab , kete su böreği kadayıf dolması beyaz lahana sarması keşkesi çaşır dut çullaması şimdilik bunlar gelidi aklıma ama savurda kete olmazsa olmazımızdır

Ramazanimiz hayirli olsun kizlar.Rahmet kapilarinin açıldığı bu ayda Rabbim ibadetlerimizi dualarimizi kabul etsin insallah.Ben oruc tutamiyorum.Hipoglisemi var bende.Doktora gittim sordum tehlikeli diyor.Cok uzuluyorum o yuzden.Bol bol dua edin bana da lutfen.Tutabilsem keşke ama seker komasina girebilirsin deyince doktor korktum.Allahim inşallah kolayliklar versin sizlere.Oruclarinizi ibadetlerinizi kabul etsin inşallah.

Wawwww süpersiniz ya ben Bursanın yemeklerine o kadar alıştım ki değişik gelmiyo hiç, sizinkilere çok özeniyorum şuan

Allah razı olsun sun kuzum seninde Ramazannı Şeriflerin hayırlı olsun duaların kabul olsun üzülme ibadetler niyetlere göredir güzelim Rabbim o güzel yüreğinden aklından neler geçtiğini biliyo

Rabbim şifa versin kuzum ya inş düzelir, şeker toparlayabilir bir hastalık inş geçer, bilerek oruç tutmayanlar varken sen bu kadar üzülürsen Rabbim kabul eder kuzum içinden geçenleri üzülme, dualarımızdasın

Kuzucum turşu suyu iç bol. Doğal antibiyotik. İlaç kullanma aynen. Bebiş olacak tama ayrıca yaşında ne var kuzum 40 yaşındakiler çatır çatır doğuruyo
Amin inşAllah kuzum bize de nasip olur hayırlısıyla... Valla nurofarm içtim artık sanırım nezle olmuşum hapşırık bi yandan...burnum kaşınıyo boğazım kaşınıyor. Eşim de aynı bir de öksürük. Eşim öksürük şurubu almaya gitti bu saatte dayanamadı artık...

Gecmis olsun canim
Sağol yavrucum

Geçmiş olsun canım Rabbim şafi ismi ile acil kalıcı şifa versin inşallah
Amin canım benim Allah Razı olsun

Canım geçmiş olsun, zencefil çayı iç çok iyi geliyor antibiyotik gibi
Zencefilim yok yarın çıkabilirsem alayım canım sağolasın Allah hepimizden ayrı ayrı Razı olsun

Kızlar hayırlı savurlar kimler kalktı bakalım yada benim gibi hiç uyumadı kocişi kaldırmakla uğraşıyo
Hayırlı sahurlar kuzummm Rabbim oruçlarımızı kabul etsin inş, Rabbim kolaylık versin zorlaştırmasın. Yemeğimi yedim su içiyorum bol bol, ben yalnızım hiç canım yemek yemek istemedi ki, Rabbim bizi kavuşturdu çok şükür

Hoşbuldum canım amiin :) klomeni 3. Kez kullanmıştım

kızlaaar günaydın ve hayırlı ramazanlar Allah ibadetlerimizi kabul etsin...Dün akşam ben bursa ulucamii ne gittim teravih için hepimiz için yasin okudum dualar ettim Allahım bu mübarek ayda kapısından döndürmesin ne muradımız varsa versin inşallahhh

Amin canim Rabbim makbul ve kabul etsin insallah

Amin canim Rabbim makbul ve kabul etsin insallah agzina yuregine saglik

GÜNAYDINNNNN topiğimizin TATLI , DÜNYA GÜZELİ anne adayları
Rabbim inşallah evlerinizden huzuru neş'eyi rızkınızdan bereketi bedeninizden şifayı kucaklarınızdan kuzucuklarınızı eksik etmesin inşallah bu aydan temizlenmis günahlardan afvu mağfirete uğramış cehennemden azat edilmiş cennette altından köskleri dikilmiş kullardan olmayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…