- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Nisanliyken ben kotu huylarimi tek tek saydim kuzum kaprisliyim inatciyim cekebilirsen bu yola girelim yok cekemem dersen yol yakinken bitirelim bu isi diye biz gorucu usulu evlendik iki ayri kisi bizi birbirimize soyledi ne o soyleyen iki kisinin birbirinden haberi vardi ne de biz biliyorduk ikisi de ayni kisileri soyluyor diye oyle olunca esimde Rabbimin hikmetinden sual olunmaz O seni bana yazmissa vardir bir bildigi hayri her seyine kabul dediŞanslısın o zaman kuzum benim ki kaprise tribe hiç gelemez, ben sessiz alttan halledeceğim işimi artık
Canım ben yumurtlama zamanı yapıştırdım çok faydası oldu bence asilamami 2 gün öne almış oldu ama çok yakıyor Allah sabır versin bebislerimiz için değer amaKizlar bi sey sorucam benim adetimin son demleri belki de bu aksam yikanirim yaki yapistirmayi dusunuyorum ne zaman yapistirayim temizlendikten 3 gun sonra mi 2 gun sonra mi arkadasimda her zaman yapistirmak iyi degil dedi kafam karisti ya
Demi yaa aaa alalim elimize kestane sekerimizi cevizli lokumumuzu (nokul derler bazi yoreler de) dayanalim kapisina sofra kursun bize duali sohbetliAa kuzu olur mu ya artık meltem bize bir Antep sofrası kurar, dualı sohbetli beraber yemeği yeriz oh misdur meltemi biraz pişman edelim söylediğine
Tamam kuzum o zaman adetten 4-5 gun sonra yapistirsam olur ya da 7 gun sonra da olur tam yumurtlamaya denk gelir Rabbim insallah senin de isini rast getirsin kuzumCanım ben yumurtlama zamanı yapıştırdım çok faydası oldu bence asilamami 2 gün öne almış oldu ama çok yakıyor Allah sabır versin bebislerimiz için değer ama
Amin canim insallahŞifa olsun kuzum inşallah
Sagol canim,valla o kadar kotu oldumki aksam evde ilac olsa yumurtlama falan dinlemez kullanirdim ama ilac yoktu,bugun biraz daha iyiyim sukur.Çok geçmiş olsun canım benim ya çok kötü olmuş ıhlamur felan iç belki iyi gelir ya ilaçta kullanamasın sen şimdi yumurtlama dönemi ya
Kiz biz gecen hafta sonu urfa antep yaptik:)) Antepte katmer yedik ayy hala tadi damagimda yok boyle bir lezzet,hayvanat bahcesine falan gittik cok guzeldi:)ASSOSyal canısıı inşallah geleceğiz bursaya da daha tam karar veremedik ki yaa kız niye o kadar uzağa koydunuz bursayı, ha buralarda olaydınız ya bi aklım da diyo ki termal otellere git. Hem şifa olur belki hem de tatil. Ben bursaya annemle birlikte gelmek istiyorum ama. Annem çok istiyo oradaki türbeleri ziyaret etmek. Bakalım hayırlısı kız bu çiçekler adam olmaz. Uzuyo şümdi de sap gibi. wagen kuzum benim nereli olduğumu biliyosundur belki. Güneydoğunun parisinde oturuyoz biz de. Oralıyık valla memleketinin yemeklerini anlatan arkadaşlar, ben konişmim isterseniz bi girdim mi sıralamaya çıkamam çünkü kuru patlıcan dolması burada çok meşhurdur. İmkanım olsa yapardım size. Çok lezzetli olur. Yuvalama, kömbe, içli köfte, çiğ köfte, kuru köfte, küşleme, beyran, nohut dürümü, baklava, daha çok var da bigün inkanınız olursa antebi mutlaka gezin kızlar. Batıda yaşayanlar için gerçekten çok farklı bir kültür. Hem yaşayış tarzı hem de yemekleri. Antebi görmeden ölmeyiniz
Valla dort yil koy uc yil koy gibi ilcede kaldiktan sonra buyuk sehir istiyorum artik ama hayirlisi tabiAaa inş olur tatlım ya Bursa güzeldir sadece biraz fazla kalabalık bazen o beni bunaltıyor
Esim antebi gorunce keske burayida yazsaydik dedi,cok begendi.Benim zaten bildigim bir sehirdi.Biz de nasip olursa gittigimiz yerde en az dort bes sene kaliriz zatenAa bizimki de polisama bi 6-7 yıl daha antepteyiz inşallah.
Nasil yapiliyor zencefil cayi?evde taze zencefilde varCanımcım bol bol zencefil çayı iç ben o sayede atlattım çok şükür acayip iyi geliyo
Rabbim herkesin kalbine göre versin art niyetli birsey degil buraya yazmam kaldiki direk size yonelik degil bilmiyorsaniz susarsinizcanım gebeliğin hayırlı olsun inş sağlıkla alırsın kucağına ama okuman mı yok bir sürü hamile sorumu varken neden hamile olmayan forumu?? dikkatli olalım olur mu ? bizede yazık burda başka topiklerde sor sorunu biz nerden bilelim
Allah razı olsun kuzum vallahi yaş oldu 32 artık Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin hayır duaları kabul olsun şu mübarek Ramazan'ın yüzü suyu hürmetineyassimin kuzum senin niyetine meryem suresi okudum. Allah kabul etsin. İnşallah hürmetine tüp bebişin tutunur sana yaa aminn
Aa katmeri unutmuşumSagol canim,valla o kadar kotu oldumki aksam evde ilac olsa yumurtlama falan dinlemez kullanirdim ama ilac yoktu,bugun biraz daha iyiyim sukur.
Kiz biz gecen hafta sonu urfa antep yaptik:)) Antepte katmer yedik ayy hala tadi damagimda yok boyle bir lezzet,hayvanat bahcesine falan gittik cok guzeldi:)
Kuzucum turşu suyu iç bol. Doğal antibiyotik. İlaç kullanma aynen. Bebiş olacak tamaAllah razı olsun kuzum vallahi yaş oldu 32 artık Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin hayır duaları kabul olsun şu mübarek Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine
bi de hasta oldum söylemesi ayıp burnum musluk gibi, antibiyotik kullanmasam bari
Gecmis olsun canimAllah razı olsun kuzum vallahi yaş oldu 32 artık Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin hayır duaları kabul olsun şu mübarek Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine
bi de hasta oldum söylemesi ayıp burnum musluk gibi, antibiyotik kullanmasam bari
Geçmiş olsun canım Rabbim şafi ismi ile acil kalıcı şifa versin inşallahAllah razı olsun kuzum vallahi yaş oldu 32 artık Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin hayır duaları kabul olsun şu mübarek Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine
Ay kuzum valla sen beni burada çok özendiriyorsun, kızlar nolur toplanıp antepe gidelim ya:) ben galiba aşeriyorumZeytin_yesili ASSOSyal kızlar siz antebe gelin ben size hazırlarım ki o istediğiniz sofralardan. Ben çok hamarat değilim ama annem ve kaynanam bir nımara yemek konusunda. Her şeyi yaparlar.
Canım geçmiş olsun, zencefil çayı iç çok iyi geliyor antibiyotik gibiAllah razı olsun kuzum vallahi yaş oldu 32 artık Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin hayır duaları kabul olsun şu mübarek Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?