2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Şanslısın o zaman kuzum benim ki kaprise tribe hiç gelemez, ben sessiz alttan halledeceğim işimi artık
Nisanliyken ben kotu huylarimi tek tek saydim kuzum kaprisliyim inatciyim cekebilirsen bu yola girelim yok cekemem dersen yol yakinken bitirelim bu isi diye biz gorucu usulu evlendik iki ayri kisi bizi birbirimize soyledi ne o soyleyen iki kisinin birbirinden haberi vardi ne de biz biliyorduk ikisi de ayni kisileri soyluyor diye oyle olunca esimde Rabbimin hikmetinden sual olunmaz O seni bana yazmissa vardir bir bildigi hayri her seyine kabul dedi

Kizlar bi sey sorucam benim adetimin son demleri belki de bu aksam yikanirim yaki yapistirmayi dusunuyorum ne zaman yapistirayim temizlendikten 3 gun sonra mi 2 gun sonra mi arkadasimda her zaman yapistirmak iyi degil dedi kafam karisti ya
Canım ben yumurtlama zamanı yapıştırdım çok faydası oldu bence asilamami 2 gün öne almış oldu ama çok yakıyor Allah sabır versin bebislerimiz için değer ama

Aa kuzu olur mu ya artık meltem bize bir Antep sofrası kurar, dualı sohbetli beraber yemeği yeriz oh mis dur meltemi biraz pişman edelim söylediğine
Demi yaa aaa alalim elimize kestane sekerimizi cevizli lokumumuzu (nokul derler bazi yoreler de) dayanalim kapisina sofra kursun bize duali sohbetli

Canım ben yumurtlama zamanı yapıştırdım çok faydası oldu bence asilamami 2 gün öne almış oldu ama çok yakıyor Allah sabır versin bebislerimiz için değer ama
Tamam kuzum o zaman adetten 4-5 gun sonra yapistirsam olur ya da 7 gun sonra da olur tam yumurtlamaya denk gelir Rabbim insallah senin de isini rast getirsin kuzum

Çok geçmiş olsun canım benim ya çok kötü olmuş ıhlamur felan iç belki iyi gelir ya ilaçta kullanamasın sen şimdi yumurtlama dönemi ya
Sagol canim,valla o kadar kotu oldumki aksam evde ilac olsa yumurtlama falan dinlemez kullanirdim ama ilac yoktu,bugun biraz daha iyiyim sukur.
Kiz biz gecen hafta sonu urfa antep yaptik:)) Antepte katmer yedik ayy hala tadi damagimda yok boyle bir lezzet,hayvanat bahcesine falan gittik cok guzeldi:)

Rabbim herkesin kalbine göre versin art niyetli birsey degil buraya yazmam kaldiki direk size yonelik degil bilmiyorsaniz susarsiniz

yassimin kuzum senin niyetine meryem suresi okudum. Allah kabul etsin. İnşallah hürmetine tüp bebişin tutunur sana yaa aminn
Allah razı olsun kuzum vallahi yaş oldu 32 artık Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin hayır duaları kabul olsun şu mübarek Ramazan'ın yüzü suyu hürmetine

bi de hasta oldum söylemesi ayıp burnum musluk gibi, antibiyotik kullanmasam bari

D denizzz3 Hidayet kızı Deniz niyetine Meryem Suresi okudum, Allah hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, Allah'ın razı olduğu kullardan olabilecek, birlikte huzurlu mutlu uzun bir ömür geçirebilecekleri evlatlar tez zamanda nasip etsin inşAllah...

Zeytin_yesili

Aa katmeri unutmuşum evet canım yaa ben çok seviyorum burayı ve yemeklerini.

Kuzucum turşu suyu iç bol. Doğal antibiyotik. İlaç kullanma aynen. Bebiş olacak tama ayrıca yaşında ne var kuzum 40 yaşındakiler çatır çatır doğuruyo

Gecmis olsun canim

Geçmiş olsun canım Rabbim şafi ismi ile acil kalıcı şifa versin inşallah

Zeytin_yesili ASSOSyal kızlar siz antebe gelin ben size hazırlarım ki o istediğiniz sofralardan. Ben çok hamarat değilim ama annem ve kaynanam bir nımara yemek konusunda. Her şeyi yaparlar.
Ay kuzum valla sen beni burada çok özendiriyorsun, kızlar nolur toplanıp antepe gidelim ya:) ben galiba aşeriyorum hepte en sevdiğim yemekler orada olmaz bu kadar ya karnım tıka basa dolu sen konuştukça canım istiyo

Canım geçmiş olsun, zencefil çayı iç çok iyi geliyor antibiyotik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…