2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

içini hazırlıyosun dolduruyosun bişey yok be yavrucum... önemli olan içini güzel tutturabilmek, onu da Pdr_ci nin tarifi halleder yemeye adam lazımsa ben gelirim istanbul bursa çok da uzun sayılmaz
Elim pek marifetli değildir ondan korkuyorum canım malzemeye acırım valla ziyan olmasın :)) yemek varsa bende varım kız :)) Pdr_ci artık söyledi bir kere özel tarifini paylaşacak ben anlamam, valla hamile olsam erken doğururum şuan resmen ağzımda hissediyorum tadı Ohh :))

Kuzum ya benim de belim çok ağrıyordu valla çocuk falan umrumda değil şuan olmasın zaten, bu kadar yakması beni mahvetti acayip acı veriyor ya söküp atıcam neredeyse bir gün oldu, Rabbim senin yardımcın olsun kuzum sana bebiş getirsin bana da şifa versin inş

Ayy valla benim hamileliğim de hiç çekilmez hee acıdım bak adama şuan yazıııkk zaten ödü kopuyor bir yerim ağrıyacak diye garibim

Ayy valla benim hamileliğim de hiç çekilmez hee acıdım bak adama şuan yazıııkk zaten ödü kopuyor bir yerim ağrıyacak diye garibim
Ben dilimle soyluyom gecenin 3 kaldircam seni kalk canim bunu cekti diye nerden bulam dedi benzin istasyonuna gidersib ora da acik bufe falan vardir dedim olmadi dinlenme tesisine gider ay bide uyandircam seni kalk benim tuvaletim geldi kaldir saga sola dondur diye resmen iskence cektircem sana dedim ben yokken ne yapacan dedi o zaman yatmicam herhalde oturcam dedim

Kizlar bi sey sorucam benim adetimin son demleri belki de bu aksam yikanirim yaki yapistirmayi dusunuyorum ne zaman yapistirayim temizlendikten 3 gun sonra mi 2 gun sonra mi arkadasimda her zaman yapistirmak iyi degil dedi kafam karisti ya

Yok kuzu valla şimdiden söylemem ben çünkü benim ki unutmaz bilerek yapıyorsun der, uğraşmaz üstelemez :)) o günleri görürsek olağan yaşayacağım durumları anlık değişecek duygularım, ona da sürpriz olacak

Kizlar bi sey sorucam benim adetimin son demleri belki de bu aksam yikanirim yaki yapistirmayi dusunuyorum ne zaman yapistirayim temizlendikten 3 gun sonra mi 2 gun sonra mi arkadasimda her zaman yapistirmak iyi degil dedi kafam karisti ya
Yumurtlamaya yakın yapıştır tahmini canım en uygun zamanlar o zaman, yakı belinde iken birleşme de olur, bak çabuk büyümesine yardımcı oluyormuş zaten

Canım son iki arkadaş içün de meryem suresi okuyo muyız, onlar sonradan katıldı nasıl olacak

benim ki unuturmum bilmem ama baba olmayi o kadar cok istiyor ki anlatamam birde benim kaprislerime alisti garibim zor gelmez ona

Amaninn tamam tamam yazacam. Ama eve geçeyim de öyle yazayım. Ayrıntılı olsun biraz kız valla imkan olsa hemen yapardım senin için canım yaa
Aaa bizim basimiz kel mi kiz meltem askolsun bizsiz bogazinizdan nasil gececek o canim dolmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…