Elim pek marifetli değildir ondan korkuyorum canım malzemeye acırım valla ziyan olmasın :)) yemek varsa bende varım kız :))içini hazırlıyosun dolduruyosun bişey yok be yavrucum... önemli olan içini güzel tutturabilmek, onu daPdr_ci nin tarifi halleder yemeye adam lazımsa ben gelirim istanbul bursa çok da uzun sayılmaz
Ayy tam da oruç tutucam bana bunu yapmayın, yarın gidip Bursa çarşısında salça aratmayın bana zor tutuyorum kendimi şuan :))Bulursun yaa baharatçılarda falan oluyor. Ben trabzondayken bulurdum Tamam sen hazır hisset kendini ben sana yazayım tarifi
Tarif yaz bana kuzu aş eriyorum burada haberin yokHe kız çok kolay. Ben bile yapabiliyosam berkes yapar
Kuzum ya benim de belim çok ağrıyordu valla çocuk falan umrumda değil şuan olmasın zaten, bu kadar yakması beni mahvetti acayip acı veriyor ya söküp atıcam neredeyse bir gün oldu, Rabbim senin yardımcın olsun kuzum sana bebiş getirsin bana da şifa versin inşBende de var canım şuan havalarda sıcak acayip yakıyor doktor çarşamba gittiğimde pazartesi salı yaparız diyordu aşılamayı çarşamba akşam yakiyi yapistirdik bugün yumurtalar baya büyümüş gerçekten çok etkisi varmış canım
RABBİm yardımcın olsun cnm inş tutunur bebeğin dualarımız seninleKızlar az önce doktordan çıktım pazar sabah 11 de asilamam yapılacak dua edin bana Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun ins
Ben dilimle soyluyom gecenin 3 kaldircam seni kalk canim bunu cekti diye nerden bulam dedi benzin istasyonuna gidersib ora da acik bufe falan vardir dedim olmadi dinlenme tesisine gider ay bide uyandircam seni kalk benim tuvaletim geldi kaldir saga sola dondur diye resmen iskence cektircem sana dedim ben yokken ne yapacan dedi o zaman yatmicam herhalde oturcam dedimAyy valla benim hamileliğim de hiç çekilmez hee acıdım bak adama şuan yazıııkkzaten ödü kopuyor bir yerim ağrıyacak diye garibim
Yok kuzu valla şimdiden söylemem ben çünkü benim ki unutmaz bilerek yapıyorsun der, uğraşmaz üstelemez :)) o günleri görürsek olağan yaşayacağım durumları anlık değişecek duygularım, ona da sürpriz olacakBen dilimle soyluyom gecenin 3 kaldircam seni kalk canim bunu cekti diye nerden bulam dedi benzin istasyonuna gidersib ora da acik bufe falan vardir dedim olmadi dinlenme tesisine gider ay bide uyandircam seni kalk benim tuvaletim geldi kaldir saga sola dondur diye resmen iskence cektircem sana dedim ben yokken ne yapacan dedi o zaman yatmicam herhalde oturcam dedim
Yumurtlamaya yakın yapıştır tahmini canım en uygun zamanlar o zaman, yakı belinde iken birleşme de olur, bak çabuk büyümesine yardımcı oluyormuş zatenKizlar bi sey sorucam benim adetimin son demleri belki de bu aksam yikanirim yaki yapistirmayi dusunuyorum ne zaman yapistirayim temizlendikten 3 gun sonra mi 2 gun sonra mi arkadasimda her zaman yapistirmak iyi degil dedi kafam karisti ya
Amaninn tamam tamam yazacam. Ama eve geçeyim de öyle yazayım. Ayrıntılı olsun birazTarif yaz bana kuzu aş eriyorum burada haberin yok
Canım son iki arkadaş içün de meryem suresi okuyo muyız, onlar sonradan katıldı nasıl olacakwagen Türkan kızı Şeyma
@masal3487 Nevzat kızı Özgün
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@Halitim Recep kızı Ayşe
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@esra011 Necati kızı Esra
@umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
@yassimin Ali kızı Yasemin
@Mucizeolsakeske İsmet kızı Elif
@Dilefrz Sinan kızı Esra
benim ki unuturmum bilmem ama baba olmayi o kadar cok istiyor ki anlatamam birde benim kaprislerime alisti garibim zor gelmez onaYok kuzu valla şimdiden söylemem ben çünkü benim ki unutmaz bilerek yapıyorsun der, uğraşmaz üstelemez :)) o günleri görürsek olağan yaşayacağım durumları anlık değişecek duygularım, ona da sürpriz olacak
Yok kuzum onlar Ramazan-i serif listesine dahil olacaklarCanım son iki arkadaş içün de meryem suresi okuyo muyız, onlar sonradan katıldı nasıl olacak
Tamam kuzu bekliyorum :) tabi senin elinden yemek bi başka olurdu, sen artık ustasındır minnoşAmaninn tamam tamam yazacam. Ama eve geçeyim de öyle yazayım. Ayrıntılı olsun birazkız valla imkan olsa hemen yapardım senin için canım yaa
Aaa bizim basimiz kel mi kiz meltem askolsun bizsiz bogazinizdan nasil gececek o canim dolmalarAmaninn tamam tamam yazacam. Ama eve geçeyim de öyle yazayım. Ayrıntılı olsun birazkız valla imkan olsa hemen yapardım senin için canım yaa
Tamam canim tesekkur ederimYumurtlamaya yakın yapıştır tahmini canım en uygun zamanlar o zaman, yakı belinde iken birleşme de olur, bak çabuk büyümesine yardımcı oluyormuş zaten
benim ki unuturmum bilmem ama baba olmayi o kadar cok istiyor ki anlatamam birde benim kaprislerime alisti garibim zor gelmez ona
Şifa olsun kuzum inşallahTamam canim tesekkur ederim
Aa kuzu olur mu ya artık meltem bize bir Antep sofrası kurar, dualı sohbetli beraber yemeği yeriz oh misAaa bizim basimiz kel mi kiz meltem askolsun bizsiz bogazinizdan nasil gececek o canim dolmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?