2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

wagen niyetine tesbihleri çektim Rabb'im kabul etsin inşallah Allahım bu mübarek günler yüzü hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

wagen niyetine tesbihleri çektim Rabb'im kabul etsin inşallah Allahım bu mübarek günler yüzü hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canımbenim Rabbim razı olsun bana istediklerinin kat kat fazlasını güzelini nasib etsin sanada istiyen herkesede banada tez ve hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verdin inşallah

wagen Türkan kızı Şeyma niyetine tesbihatlarımı çektim (100 tane olan ayeti kerimeleri) Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya vatana hayrlı ana baba sözünden dışarı çıkmayan itaatkar hürmetkar akıllı uslu zeki ahlaklı aklı başında imanlı namazlı niyazli abdesti kendi katından ter temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah

Allah razı olsun Canım benim cümlemizin hayır duaları tez vakitte kabul olur inşAllah

ben yeni listede olamicam malesef yazmıştım ya yapmam gereken bazı seyler var kusura bakmayın ama sizi takipte kalacagım her zaman Zeytin_yesili
kuzucum ben daha Meryem surelerini bitirmeye çabalıyorum bugün hasta yattım vallahi... tesbihatlara yetişemem sanıyorum... üzgünüm Zeytin_yesili

kuzucum ben daha Meryem surelerini bitirmeye çabalıyorum bugün hasta yattım vallahi... tesbihatlara yetişemem sanıyorum... üzgünüm Zeytin_yesili
Kuzum sen bize meryem süresi oku bitir inşallah vaktin olursa tesbihatlari da çekmeye çalış olmadı yapacak bir şey yok canım sonuçta dua ediyorsun bize

Kuzum sen bize meryem süresi oku bitir inşallah vaktin olursa tesbihatlari da çekmeye çalış olmadı yapacak bir şey yok canım sonuçta dua ediyorsun bize
ama kuzucum üstüme hak olur, beni listeden çıkar ben yine tesbihleri çekerim elimden geldiğince... ben bir şeyi diyip de yapamazsam içime sıkıntı olur Allah sözümüzü tutmayı nasip etsin cümlemize kul hakkı olmadan son nefesimizi imanla verebilmeyi de inşAllah...

Amin canim inşallah listeden çıkartmam o zaman canim sadece ismini atlariz ikinciye dondugumuzde yetismis olursun bize beraber okuruz

Kızlar asilamam yapıldı incirin mucizesini yaşadık ilk aşılamada sperm sayısı 19 milyondu bugün 66 milyon olmuş soklardayim.. şükürler olsun Rabbime
Gozunuz aydin olsun.İnşallah sonucunuz da güzel olacak.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin canim.Ben olacak gibi hissettim.İnşallah Allahin izniyle hadi güzel haberler bekliyoruz.

Kızlar asilamam yapıldı incirin mucizesini yaşadık ilk aşılamada sperm sayısı 19 milyondu bugün 66 milyon olmuş soklardayim.. şükürler olsun Rabbime
Hayrli olsun canim benim inşallah hayrli müjdeni bekliyorum 4 gözle incir derken kuzum zeytinyağında bekletilmiş incir mi

Gozunuz aydin olsun.İnşallah sonucunuz da güzel olacak.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin canim.Ben olacak gibi hissettim.İnşallah Allahin izniyle hadi güzel haberler bekliyoruz.
Amin canım Allah razı olsun Rabbim inş arka arkaya hepimize buraya güzel haberler yazmamizi nasip etsin

Amin canım Allah razı olsun Rabbim inş arka arkaya hepimize buraya güzel haberler yazmamizi nasip etsin
Ay ya çok sevindim inşallah Rabbim okuduklarımız meryem süreleri hürmetine açtığımız ellerimiz hürmetine gönül muradını yaşamayı ihsan etsin tatlım

Hayrli olsun canim benim inşallah hayrli müjdeni bekliyorum 4 gözle incir derken kuzum zeytinyağında bekletilmiş incir mi
Amin canım çok saol.. cnm 3 haftaya yakın oldu her sabah eşime aç karnına Birgün önceden zeytinyaginda beklettigim inciri yedirdim

Amin canım çok saol.. cnm 3 haftaya yakın oldu her sabah eşime aç karnına Birgün önceden zeytinyaginda beklettigim inciri yedirdim
Çok sevindim hayatım bende 1 aya yakindir yediriyorum esime insallah ilk bebek mujdesi senden ay yasasin yuppi topigimizin de artik dua ile bekledigi bebisi olacak inşallah Rabbim çok şükür insallah Rabbim sevincimizi senin kucaginda gormenizi de nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…