- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Amin canımbenimwagen niyetine tesbihleri çektim Rabb'im kabul etsin inşallah Allahım bu mübarek günler yüzü hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Allah razı olsun Canım benim cümlemizin hayır duaları tez vakitte kabul olur inşAllahyassimin İçin Meryem süresi okudum. Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın duaların kabul olsun kuzum inşallah
@Saman Alevi
kuzucum ben daha Meryem surelerini bitirmeye çabalıyorum bugün hasta yattım vallahi... tesbihatlara yetişemem sanıyorum... üzgünümben yeni listede olamicam malesef yazmıştım ya yapmam gereken bazı seyler var kusura bakmayın ama sizi takipte kalacagım her zamanZeytin_yesili
Kuzum sen bize meryem süresi oku bitir inşallah vaktin olursa tesbihatlari da çekmeye çalış olmadı yapacak bir şey yok canım sonuçta dua ediyorsun bizekuzucum ben daha Meryem surelerini bitirmeye çabalıyorum bugün hasta yattım vallahi... tesbihatlara yetişemem sanıyorum... üzgünümZeytin_yesili
Amin canım cümlemize inşAllahHayrlı sahurlar hatunlar Rabbim mübarek etsin sahurunuzu inşallah
ama kuzucum üstüme hak olur, beni listeden çıkar ben yine tesbihleri çekerim elimden geldiğince... ben bir şeyi diyip de yapamazsam içime sıkıntı olur Allah sözümüzü tutmayı nasip etsin cümlemize kul hakkı olmadan son nefesimizi imanla verebilmeyi de inşAllah...Kuzum sen bize meryem süresi oku bitir inşallah vaktin olursa tesbihatlari da çekmeye çalış olmadı yapacak bir şey yok canım sonuçta dua ediyorsun bize
Amin canim inşallah listeden çıkartmam o zaman canim sadece ismini atlariz ikinciye dondugumuzde yetismis olursun bize beraber okuruzama kuzucum üstüme hak olur, beni listeden çıkar ben yine tesbihleri çekerim elimden geldiğince... ben bir şeyi diyip de yapamazsam içime sıkıntı olur Allah sözümüzü tutmayı nasip etsin cümlemize kul hakkı olmadan son nefesimizi imanla verebilmeyi de inşAllah...
Gozunuz aydin olsun.İnşallah sonucunuz da güzel olacak.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin canim.Ben olacak gibi hissettim.İnşallah Allahin izniyle hadi güzel haberler bekliyoruz.Kızlar asilamam yapıldı incirin mucizesini yaşadık ilk aşılamada sperm sayısı 19 milyondu bugün 66 milyon olmuş soklardayim.. şükürler olsun Rabbime
Hayrli olsun canim benim inşallah hayrli müjdeni bekliyorum 4 gözle incir derken kuzum zeytinyağında bekletilmiş incir miKızlar asilamam yapıldı incirin mucizesini yaşadık ilk aşılamada sperm sayısı 19 milyondu bugün 66 milyon olmuş soklardayim.. şükürler olsun Rabbime
Amin canım Allah razı olsun Rabbim inş arka arkaya hepimize buraya güzel haberler yazmamizi nasip etsinGozunuz aydin olsun.İnşallah sonucunuz da güzel olacak.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin canim.Ben olacak gibi hissettim.İnşallah Allahin izniyle hadi güzel haberler bekliyoruz.
Ay ya çok sevindim inşallah Rabbim okuduklarımız meryem süreleri hürmetine açtığımız ellerimiz hürmetine gönül muradını yaşamayı ihsan etsin tatlımAmin canım Allah razı olsun Rabbim inş arka arkaya hepimize buraya güzel haberler yazmamizi nasip etsin
Amin canım çok saol.. cnm 3 haftaya yakın oldu her sabah eşime aç karnına Birgün önceden zeytinyaginda beklettigim inciri yedirdimHayrli olsun canim benim inşallah hayrli müjdeni bekliyorum 4 gözle incir derken kuzum zeytinyağında bekletilmiş incir mi
Çok sevindim hayatım bende 1 aya yakindir yediriyorum esime insallah ilk bebek mujdesi senden ay yasasin yuppi topigimizin de artik dua ile bekledigi bebisi olacak inşallah Rabbim çok şükür insallah Rabbim sevincimizi senin kucaginda gormenizi de nasip ederAmin canım çok saol.. cnm 3 haftaya yakın oldu her sabah eşime aç karnına Birgün önceden zeytinyaginda beklettigim inciri yedirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?