Allahim razı olsun canım hepiniz çok dua ettiniz Rabb'im inş hicbirimizin duasını geri çevirmez o güzel haberi sizinle paylaşmayı çok istiyorum canım eğer olursa bebeğimin kendisi için dua eden bir sürü teyzesi olacak.. Rabb'im benim için istediklerinin kat kat fazlasını sanada diğer arkadaşlara da versin inşallah cnmÇok sevindim hayatım bende 1 aya yakindir yediriyorum esime insallah ilk bebek mujdesi senden ay yasasin yuppi topigimizin de artik dua ile bekledigi bebisi olacak inşallah Rabbim çok şükür insallah Rabbim sevincimizi senin kucaginda gormenizi de nasip eder
Yaa ben de şok oldum şu an. Maşallah yaa ne kadar güzel artmış öyle. Ay inşallah olacak içime doğdu şu an sanki. Çok sevindim yaa Rabbim buraya kızlar hamileyiiiimmmmm yazmayında nasip etsin e miKızlar asilamam yapıldı incirin mucizesini yaşadık ilk aşılamada sperm sayısı 19 milyondu bugün 66 milyon olmuş soklardayim.. şükürler olsun Rabbime
Amin canım ins evet canım aç karnına yiyordu sabahları küçük bir saklama kabına zeytinyağı koydum sabah yeyince hemen yerine 1 inciri 3 4 parçaya bölüp attım her sabah taze taze yaptım cnm.. asilamam çok güzel geçti bu kez ağrım olmadı ama kanamam var biraz doktor 15 dakika dinlenip kalkabilirsin dedi canım ben yarım saat yattım ama garanti olsun diyeYaa ben de şok oldum şu an. Maşallah yaa ne kadar güzel artmış öyle. Ay inşallah olacak içime doğdu şu an sanki. Çok sevindim yaa Rabbim buraya kızlar hamileyiiiimmmmm yazmayında nasip etsin e mio zaman ben de bıgünden tezi yok başlıyorum incire. Aç karnına mı yemişti kuzum? Bu arada aşılaman nasıl geçti canın acıdı mı? Doktor ne kadar yatman lazım dedi. Beni de aydınlatır mısın canım
Amin canım benim ağzına gönlüne sağlıkwagen Türkan kızı Şeyma niyetine tesbihatlarımı çektim (100 tane olan ayeti kerimeleri) Rabbim sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya vatana hayrlı ana baba sözünden dışarı çıkmayan itaatkar hürmetkar akıllı uslu zeki ahlaklı aklı başında imanlı namazlı niyazli abdesti kendi katından ter temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah
Aaa çok sevindim hadi inşallah ilk hamişimiz gelsin inanıyorum ardından bizlerde gelcez bol bol dinlen kuzum inşallah tutunucak annesineAmin canım ins evet canım aç karnına yiyordu sabahları küçük bir saklama kabına zeytinyağı koydum sabah yeyince hemen yerine 1 inciri 3 4 parçaya bölüp attım her sabah taze taze yaptım cnm.. asilamam çok güzel geçti bu kez ağrım olmadı ama kanamam var biraz doktor 15 dakika dinlenip kalkabilirsin dedi canım ben yarım saat yattım ama garanti olsun diye12 haziran dogumgunum canım test günümde aynı gün inş en büyük en kutsal hediye yi alırım o gün
Ayy aklıma ne getirdin ben de hamileliğimi tam doğum günümde öğrenmiştim. İnşallah seninki de öyle olur. Ama sonları benzemesin. Rabbim sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin. Kuzum bu sperm sayılarının artması başka bir şeyden olabilir mi? Keçiboynuzu falan denemiş miydin?Amin canım ins evet canım aç karnına yiyordu sabahları küçük bir saklama kabına zeytinyağı koydum sabah yeyince hemen yerine 1 inciri 3 4 parçaya bölüp attım her sabah taze taze yaptım cnm.. asilamam çok güzel geçti bu kez ağrım olmadı ama kanamam var biraz doktor 15 dakika dinlenip kalkabilirsin dedi canım ben yarım saat yattım ama garanti olsun diye12 haziran dogumgunum canım test günümde aynı gün inş en büyük en kutsal hediye yi alırım o gün
Kız bı arada sadece yarım saat mi? Ben sanıyom kü bikaç gün evde uzanacaksın kalkmayacaksın zaruri ihtiyaç dışındaAmin canım ins evet canım aç karnına yiyordu sabahları küçük bir saklama kabına zeytinyağı koydum sabah yeyince hemen yerine 1 inciri 3 4 parçaya bölüp attım her sabah taze taze yaptım cnm.. asilamam çok güzel geçti bu kez ağrım olmadı ama kanamam var biraz doktor 15 dakika dinlenip kalkabilirsin dedi canım ben yarım saat yattım ama garanti olsun diye12 haziran dogumgunum canım test günümde aynı gün inş en büyük en kutsal hediye yi alırım o gün
Yok canım keçi boynuzu felan yemedi sadece incir yedi bide 16 17 gün yedi tahminimce tam tarihi hatırlamıyorum.. Ewet canım sadece 15 dk eve gidince dinlen demedi ama aşılama olanlar 2 3 yat duş felan alma yazıyorlar ama ben duş aldım cnm namaz kiliyorum yemek yiyoruz o şekilde abdestsiz duramazdim Rabb'im isterse hicbirsey engel değil zaten olur birsekildeKız bı arada sadece yarım saat mi? Ben sanıyom kü bikaç gün evde uzanacaksın kalkmayacaksın zaruri ihtiyaç dışında
İnşallah cnm ya inanıyorum tek tek hepimiz yazicaz HAMİLEYİMMM HAMİLEYİMMM diyeAaa çok sevindim hadi inşallah ilk hamişimiz gelsin inanıyorum ardından bizlerde gelcez bol bol dinlen kuzum inşallah tutunucak annesine
Ayyy canım benim Allah razı olsun ne muradın varsa versin tabikde helel olsun canım asıl sen helal et hakkını çok teşekkür ederimTürkan kizi Şeyma için estagfirullah ve ayetleri 100 er kez cektim.Rabbim kabul etsin.Bu arada 4444 u de dagittim canim tekrar.Senin adina okunuyor persembeye bitecek İnşallah.Hakkini helal et.
Amin canim insallahAllahim razı olsun canım hepiniz çok dua ettiniz Rabb'im inş hicbirimizin duasını geri çevirmez o güzel haberi sizinle paylaşmayı çok istiyorum canım eğer olursa bebeğimin kendisi için dua eden bir sürü teyzesi olacak.. Rabb'im benim için istediklerinin kat kat fazlasını sanada diğer arkadaşlara da versin inşallah cnmins çok yakında hepimiz burda meleklerimizin adını konuşuyor oluruz AMİNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?