Allah razı olsun canım benim ne güzel dileklerde bulundunuz icimi rahatlattiniz Rabb'im gönlünüze göre versin inşallah tez zamanda önce karnımızı
Kızlar napıyorsunuz, yemeği yedim uykum geldi
Benim misafirlerim vardi az once gittiler esim yatti uyuyo af Allahim bi basima pinekliyom hic sevmedigim seyKızlar napıyorsunuz, yemeği yedim uykum geldi
ay harika yavrum maşAllah haydi hayırlı müjdeli haberi ilk senden alacağız sanırım... hepimiz sırayla müjdelerimize kavuşuruz hayırlısıyla inşAllahKızlar asilamam yapıldı incirin mucizesini yaşadık ilk aşılamada sperm sayısı 19 milyondu bugün 66 milyon olmuş soklardayim.. şükürler olsun Rabbime
Bende yedim mayıştımya kuran okumamlazım bi türlü başlayamadım
Ya kızlar birde sırf ağırlık olmasın diye az yemeye çalışıyorum, az ekmek yiyorum ama bu kadar açlığın üzerine yemek yiyince şeker yükseliyor galibaBenim misafirlerim vardi az once gittiler esim yatti uyuyo af Allahim bi basima pinekliyom hic sevmedigim sey
Ya benim gibi gününün çoğu uyumakla geçen biri Ramazan da ne zorlanıyoKızlar napıyorsunuz, yemeği yedim uykum geldi
Kız ben de ne yemekler hazırlıyoz iftarda, gene de doymam diyorum ama ezan okununca iki kaşık yemek sonra of aman patladım oluyor.Ya kızlar birde sırf ağırlık olmasın diye az yemeye çalışıyorum, az ekmek yiyorum ama bu kadar açlığın üzerine yemek yiyince şeker yükseliyor galibahepimiz aynı durumdaymışız
Eve gidince hemen yatışa geç kuzu yoksa akşam olmazYa benim gibi gününün çoğu uyumakla geçen biri Ramazan da ne zorlanıyokız iftardan sonra namazlar olmasa pat düşüp yatacam valla sahıra kadar. Aha şimdi okuldayım ve ayakta uyuyorum. Valla koca sağolsun iki gündür sahuru o hazırlıyor beni uyandırıyor. Ama daha 27 gün var sahur hepsini o hazırlayamaz ya. Velhasıl kelam elifcim yuhumm gelirr
Daha bünyeler alışmadı ondan kuzuKız ben de ne yemekler hazırlıyoz iftarda, gene de doymam diyorum ama ezan okununca iki kaşık yemek sonra of aman patladım oluyor.
Amin canım ins evet canım aç karnına yiyordu sabahları küçük bir saklama kabına zeytinyağı koydum sabah yeyince hemen yerine 1 inciri 3 4 parçaya bölüp attım her sabah taze taze yaptım cnm.. asilamam çok güzel geçti bu kez ağrım olmadı ama kanamam var biraz doktor 15 dakika dinlenip kalkabilirsin dedi canım ben yarım saat yattım ama garanti olsun diye12 haziran dogumgunum canım test günümde aynı gün inş en büyük en kutsal hediye yi alırım o gün
Planım öyle valla. Heralde ölünce uykuya doyacam ben.Eve gidince hemen yatışa geç kuzu yoksa akşam olmaz
Allah yar ve yardımcısı olsun canım bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallh. Uçakla gidemiyor musınuz, çok zor olacak onun için yaKizlar kardesim doguma girdi.Bizden cok uzakta.Bebek erken geldi kimse yok yaninda.Lutfen dua edin ne olur.Oruclu agizlarinizla tek basina gitmemiz on saat en az.
Ucak yok ki bulundugumuz sehirlerde.Dogmus bebek şükür.Ikisi de iyiymis.cok korktum yanliz olunca.Allah yar ve yardımcısı olsun canım bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallh. Uçakla gidemiyor musınuz, çok zor olacak onun için ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?