2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

M Meyra_naz kuzumm inşallah on dört gün sonra buraya hamileyim diye de yazacaksın. Bol bol dinlen yorma kendini, hepimiz senin için dua ediyoruz. Allahın izniyle topiğimizin ilk hamilesi sen olacaksın ve ilk dua bebişimiz olacak inşallah dualarımızla Hep beraber büyüyeceğiz

Allah razı olsun canım benim ne güzel dileklerde bulundunuz icimi rahatlattiniz Rabb'im gönlünüze göre versin inşallah tez zamanda önce karnımızı sonrada kucaklarimizi doldursun ins

masal3487 Nevzat kızı Özgün niyetine tesbihatlarımı çektim Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah Sağlikli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya saygili ana baba sozunden cikmayan itaatkar anaya babaya vatana hayrli akilli uslu zeki ahlakli imanli su gibi uzun omru olan salih saliha evlatlar ihsan etsin Rabbim insallah

masal3487 cnm senin için tesbihleri çektim Rabb'im kabul etsin inşallah Allahım kucağını evini bebeginle doldursun inş rabbim sana da isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar asilamam yapıldı incirin mucizesini yaşadık ilk aşılamada sperm sayısı 19 milyondu bugün 66 milyon olmuş soklardayim.. şükürler olsun Rabbime
ay harika yavrum maşAllah haydi hayırlı müjdeli haberi ilk senden alacağız sanırım... hepimiz sırayla müjdelerimize kavuşuruz hayırlısıyla inşAllah

Bende yedim mayıştımya kuran okumamlazım bi türlü başlayamadım

Benim misafirlerim vardi az once gittiler esim yatti uyuyo af Allahim bi basima pinekliyom hic sevmedigim sey
Ya kızlar birde sırf ağırlık olmasın diye az yemeye çalışıyorum, az ekmek yiyorum ama bu kadar açlığın üzerine yemek yiyince şeker yükseliyor galiba hepimiz aynı durumdaymışız

Kızlar napıyorsunuz, yemeği yedim uykum geldi
Ya benim gibi gününün çoğu uyumakla geçen biri Ramazan da ne zorlanıyo kız iftardan sonra namazlar olmasa pat düşüp yatacam valla sahıra kadar. Aha şimdi okuldayım ve ayakta uyuyorum. Valla koca sağolsun iki gündür sahuru o hazırlıyor beni uyandırıyor. Ama daha 27 gün var sahur hepsini o hazırlayamaz ya. Velhasıl kelam elifcim yuhumm gelirr

Ya kızlar birde sırf ağırlık olmasın diye az yemeye çalışıyorum, az ekmek yiyorum ama bu kadar açlığın üzerine yemek yiyince şeker yükseliyor galiba hepimiz aynı durumdaymışız
Kız ben de ne yemekler hazırlıyoz iftarda, gene de doymam diyorum ama ezan okununca iki kaşık yemek sonra of aman patladım oluyor.

Eve gidince hemen yatışa geç kuzu yoksa akşam olmaz

Kizlar kardesim doguma girdi.Bizden cok uzakta.Bebek erken geldi kimse yok yaninda.Lutfen dua edin ne olur.Oruclu agizlarinizla tek basina gitmemiz on saat en az.

canım inş güzel haberler alıcaksın ne güzel olmuş bak tamda gününe denk gelmiş çok sevindimm <3

Kizlar kardesim doguma girdi.Bizden cok uzakta.Bebek erken geldi kimse yok yaninda.Lutfen dua edin ne olur.Oruclu agizlarinizla tek basina gitmemiz on saat en az.
Allah yar ve yardımcısı olsun canım bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallh. Uçakla gidemiyor musınuz, çok zor olacak onun için ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…