2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kizlar haftaya bugun kadir gecesi salat-i tefriciyye'yi erteleyelim isterseniz kadir gecesi dualarini bitirelim sikistirmayalim kendimizi ne dersiniz ?
Sira bu hafta bende zaten benim icin sorun olmaz 1 hafta ya da 2 hafta gec okunmasi
Canım sen bilirsin ama hiç ertelemeyelim bence okuruz ya sende şuanda kritik gunlerdesin seninkinide bitirelim haftayada başlarsak bayrama denk geliyor ondan sonraki hafta rabbi hebli ye baslicaz öbür topiktede okucaz aynı duayı bence yarın başlayalım sana

Kızlar tek tek etiket yapmadım ama kistedeki herkese tesbihleri çektim bitti çok şükür. Allah labul etsin. Rabbim gönlümüzdekini bizlere tez ve hayırlı vakitte nasipmetsün inşallah. Mübarek ramazanın hürmrtine

Kizlar haftaya bugun kadir gecesi salat-i tefriciyye'yi erteleyelim isterseniz kadir gecesi dualarini bitirelim sikistirmayalim kendimizi ne dersiniz ?
Sira bu hafta bende zaten benim icin sorun olmaz 1 hafta ya da 2 hafta gec okunmasi
Canim okuyalim bitsin.Sen son kisisin galiba degil mi.Bayram haftasi okumak zor olur.Ben sonra temmuz basi tatile xikiyorum.Babamin ameliyati var sonra da.Üzerime borc kalmasin baslayalim bence.

SALAT-I TEFRİCİYYE LİSTESİ
@wagen Turkan kizi Seyma
@masal3487 Nevzat kizi Özgün
@Meyra_naz Nazlı kizi Aysenur
@denizzz3 Hidayet kizi Deniz
@umut-16 Ayse Duygu
@Saman Alevi Ömer kizi Elif
@nergismor Hüseyin kizi Saliha

Kizlar ben son degilim @nergismor var benden sonra o yuzden demistim ara verelim mi diye peki dediginiz gibi yapalim ara vermeyelim tesekkur ederim kuzular M Meyra_naz D denizzz3
Ben ekran fotosu almistim yine.Guncelleme yapmissin kacirmisim canim.Ben nasil yatisicem nergismora.Onceden okusam olmaz dimi.Onun haftasinda arkadaslarima vereyim çünkü tam tatil haftasina gelecek sanirim.

Ben ekran fotosu almistim yine.Guncelleme yapmissin kacirmisim canim.Ben nasil yatisicem nergismora.Onceden okusam olmaz dimi.Onun haftasinda arkadaslarima vereyim çünkü tam tatil haftasina gelecek sanirim.
Kuzucum nergismor bir ara siteden cikti listelerden cikmisti ya biz de salati tefriciyyeyi 741 okuyorduk bir hafta on gun once tekrar geldi oradan kacirmis olabilirsin tatlim arkadaslarina dagitabilirsin kuzum

Eki Görüntüle 2008857
CANLAAARR bakın nereye gittim :) çok güzel bir yer, mis gibi kokuyor. Çok huzurlu hepimiz için isimlerimiz ile dua ettim selam götürdüm,Rabbim kabul etsin inşallah canlar
Rabbim kabul ve makbul etsin insallah canim bizim icin istediklerini Rabbim misli ile sana ihsan etsin Ramazani serif ayindan sonra bizde ziyaret etmek istiyoruz eskici mehmet dedeyi uftada hazretlerini 3 kuzulari insallah nasip olur bende sizler icin dua ederim mubareklerin yaninda

Bu arada liste alimlara aciktir ibaresi yazmaktadir kizlar katilmak isteyenler acele etsin her an kapanabilir belki

Eki Görüntüle 2008857
CANLAAARR bakın nereye gittim :) çok güzel bir yer, mis gibi kokuyor. Çok huzurlu hepimiz için isimlerimiz ile dua ettim selam götürdüm,Rabbim kabul etsin inşallah canlar
Yaa maşallah. Ne güzel alimler var bursa da. Allah kabul etsin dualarını, Allah razı olsun kuzumm. Ramazanın son 10 gününe girdik. Kadir gecesi son 10 günde gizli. Her gün bol bol dua edelim inşallah. Belki vakte saate denk gelit Rabbim kabul buyurur gitti mi senin misafirler canısı

wagen D denizzz3 masal3487 kuzular ben erkenden regl oldum yanisi husran (inna lillahi ve inna ileyhi raciun) her seyde bi hayr vardir 2 tane Meryem surem kaldi okunacak ben sizin yerinize kendi salat-i tefriciyyemi cekeyim icinizden biri benim adima kadir gecesi icin Meryem suresi okuyabilir mi ?

Canim seve seve okurdum ama ben de regl oldum pazara temizlenirim,kadir gecesi ne zaman pazar gunu okuyabilirim meryem surelerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…