- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Rabbi hebli mines salihin tesbihatini cekicez canim bayramdan sonra gunluk 5000 kisi basi bolusupKızlar bu dua nasıl hangi dua yi okuyoruz bana biri anlatsa :)
Canım sen bilirsin ama hiç ertelemeyelim bence okuruz ya sende şuanda kritik gunlerdesin seninkinide bitirelim haftayada başlarsak bayrama denk geliyor ondan sonraki hafta rabbi hebli ye baslicaz öbür topiktede okucaz aynı duayı bence yarın başlayalım sanaKizlar haftaya bugun kadir gecesi salat-i tefriciyye'yi erteleyelim isterseniz kadir gecesi dualarini bitirelim sikistirmayalim kendimizi ne dersiniz ?
Sira bu hafta bende zaten benim icin sorun olmaz 1 hafta ya da 2 hafta gec okunmasi
Canim okuyalim bitsin.Sen son kisisin galiba degil mi.Bayram haftasi okumak zor olur.Ben sonra temmuz basi tatile xikiyorum.Babamin ameliyati var sonra da.Üzerime borc kalmasin baslayalim bence.Kizlar haftaya bugun kadir gecesi salat-i tefriciyye'yi erteleyelim isterseniz kadir gecesi dualarini bitirelim sikistirmayalim kendimizi ne dersiniz ?
Sira bu hafta bende zaten benim icin sorun olmaz 1 hafta ya da 2 hafta gec okunmasi
Ben ekran fotosu almistim yine.Guncelleme yapmissin kacirmisim canim.Ben nasil yatisicem nergismora.Onceden okusam olmaz dimi.Onun haftasinda arkadaslarima vereyim çünkü tam tatil haftasina gelecek sanirim.Kizlar ben son degilim @nergismor var benden sonra o yuzden demistim ara verelim mi diye peki dediginiz gibi yapalim ara vermeyelim tesekkur ederim kuzular M Meyra_naz D denizzz3
Kuzucum nergismor bir ara siteden cikti listelerden cikmisti ya biz de salati tefriciyyeyi 741 okuyorduk bir hafta on gun once tekrar geldi oradan kacirmis olabilirsin tatlim arkadaslarina dagitabilirsin kuzumBen ekran fotosu almistim yine.Guncelleme yapmissin kacirmisim canim.Ben nasil yatisicem nergismora.Onceden okusam olmaz dimi.Onun haftasinda arkadaslarima vereyim çünkü tam tatil haftasina gelecek sanirim.
Rabbim kabul ve makbul etsin insallah canim bizim icin istediklerini Rabbim misli ile sana ihsan etsin Ramazani serif ayindan sonra bizde ziyaret etmek istiyoruz eskici mehmet dedeyi uftada hazretlerini 3 kuzulari insallah nasip olur bende sizler icin dua ederim mubareklerin yanindaEki Görüntüle 2008857
CANLAAARR bakın nereye gittim :) çok güzel bir yer, mis gibi kokuyor. Çok huzurluhepimiz için isimlerimiz ile dua ettim selam götürdüm,Rabbim kabul etsin inşallah canlar
Ewet canım toplu aldım okuyorum yavaş yavaş
Yaa maşallah. Ne güzel alimler var bursa da. Allah kabul etsin dualarını, Allah razı olsun kuzumm. Ramazanın son 10 gününe girdik. Kadir gecesi son 10 günde gizli. Her gün bol bol dua edelim inşallah. Belki vakte saate denk gelit Rabbim kabul buyururEki Görüntüle 2008857
CANLAAARR bakın nereye gittim :) çok güzel bir yer, mis gibi kokuyor. Çok huzurluhepimiz için isimlerimiz ile dua ettim selam götürdüm,Rabbim kabul etsin inşallah canlar
Canim seve seve okurdum ama ben de regl oldum pazara temizlenirim,kadir gecesi ne zaman pazar gunu okuyabilirim meryem surelerini.
Rabbim kabul ve makbul etsin canim ben regl oldum 2900 cekilmisim var esime dedim benim yerime oku diye insallah esim okuyacak corbada tuzu olsun herifiminEwet canım toplu aldım okuyorum yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?