2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Bursa'nin Gemlik ilcesindeyim kuzum fakulteye gittim testleri yaptirdim sonuclari mi ise tavsiye uzerine baska dr gosterdim ama herkesin ovmesine ragmen benin icime sinmedi dr ne yalan soyliyem tatli dilli yumusak bi bayan ama sadece oglen 12 kadar bakiyor hamile kalinca baska hastaneye yolluyor ve dogum yaptirmiyor maalesef
Tupler tikali ise 3 kez nasil hamile kalabildiniz drlar bir sey demediler mi yani hsg de bazen sonuclar yanlis cikabiliyormus kisinin kendini kasmasi yuzunden anestzili mi cekindiniz

Anestezi olmadan oldu bende bu doktora hiç guvenmiyorum konya da kendi doktorum var oda aynısını söyledi o hastaneye güven olmaz tekrar çekelim dedi bende bayramdan sonra tekrar hsg çekeceğim inşallah bu defa bebeğim bana tutunur . Bir daha klomen le hamile kalmak istedim ikinci gebelikti kalbini duydum o kadar güzel bir duygu ki 7 haftalik kalbi durdu .inşallah en kisa zamanda herkez bebeğine kavuşur Rabbim bu güzel günlerde sesimizi duysun .

Insallah canim insallah
Kac hafta kalacaksin kuzum trabzon da oh ne guzel sana da iyi gelir annisle hem hasret giderirsin moral tavan yapar
Bayramdan sonra dönücem nasipse kuzucum
Sürpriz yaptım anmeme birden beni karşısında görünce şok oldu ilk lafı sen beni sevindirdin Allah da seni böyle sevindirsin oldu. O da bana yetti çok şükür

Ne kadar güzel bir rüya görmüşsün kuzucuk Annecin sana dua ediyordur inşAllah rüyan tez vakitte gerçek olur

Arkadaslar ne zaman dir bekliyorsunuz bebek hasreti düşük yapan varmı benim 3 düşük var tutunmadigini düşüyor 6 aydır korunu yordum bu ay tekrardan basladim bebek çalışmalarına
Canım ben de 32 yaşındayım 4 yıllık evliyim 1 kere düşük oldu kalbi durdu bebişimin. Allah ın takdiri. Hala bekliyoruz eşimle Allah büyük canım o yüreklerimizin yangınını bilir önce O nun rızasını dilerim. Vallahi O nun rızası herşeyden hayırlıdır. Elbet gönlümüzdekini de duamızdakimi de bilendir kabul edeceği günü bekleyip duruyoruz ama bizi birbirimize arkadaş eden dertlerimizi hafifleten de yine O dur
Birbirimize dayanak olup bu günleri mutlu sonla taçlandıracağız inşAllah

Huseyin kizi Saliha icin tespihleri cektim.Rabbim hayirli evlat versin.Ben ekran fotosu almistim ona gore okuyordum.nergismor sonradan eklenmis o yuzden biraz gec okudum.Gormemistim.Kadir gecesi icin de 6 tane Yasini okudum.Insallah Rabbim kabul etsin.@Saman alevi

Allah rahmet eylesin.Nur icinde yatsin.Rabbim sabir versin size.Ruyaniz hayirlara ciksin inşallah.Basen kelimeler yetersiz anlamsiz kaliyor.Rabbim yar ve yardimciniz olsun.Kalbinize gonlunuze huzur versin.İçinizi aydinlatsin.Hicbir kelime sizin aciniza teselli olamaz.Ama dualarimizla yanunizdayiz insallah.

Amin canım Allah razı olsun Rabbim sizinde yardımcınız olsun çok destek oluyorsunuz Allahım hepinizden razı olsun 15 yıl oldu gerçekten çok zor mus çocuktum fazla idrak edemedim ilk zamanlar ama seneler geçtikçe acim daha da büyümeye başladı evlenirken çok canım yanmıştı çok aradım anne mı şuanda yanımda olması için neler yapmazdım onun olması bile güç verirdi bana belki daha az acı çekerdim her derdimi anlatırdım.. sizden başka kimsem yok icimdekileri anlaticam tek siz anlıyorsunuz beni hepimiz evlat hasreti çekiyoruz birbirimizin acısını paylaşıyoruz dua ediyoruz Rabb'im tez vakitte hayirlisiyla kucaklarinizi doldursun inşallah iyiki varsiniz

Canımmm başun sağolsun, Rabbim anneni peygamberimize komşu eylesin. Ne güzel bir rüya görmüşsün. Bu rüya annenin güzel bir yerde olduğunun da habercisidir inşallah. Ayrıca bebişe de işaret gibi geldi bana. Bir anda ümitsiLiğin dibe vursuğu bi anda annecağzının rüyanda sana dayanak olması büyk bi lütuf. Rabbim anneciğinin hürmetine hayırlı evlatlar bahşetsin inşallah. Ben de kaç gündür okuldaki seminerde bütün öğretmenlerin çocuğuyla geldipini görüyorum. İnsanın içi gidiyor, sanki bitek ben bu nimete layık görülmedim diye hissediyorum çok üzülüyorum. Bunca üzüntü keder boşa değildir inşallah. Her şeyin bi vakti var inşallah. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin. Eğer bizim için hayırsız olacaksa da Rabbim dilediği şekilde oldursun. Biz bilemeyiz Allah bilir.

Amin canım ins sinavimiz gerçekten çok büyük canım inş bu kadar zaman bekledik ikiz bebeklerle mukafatlandirir Rabb'im hepimizi bazen çok ümitsizliğe kapiliyorum bayramda yaklaştı babalar günü geldi esimde bende çok duygusallastik dün reklam izliyoruz babası kızını uyutmak için saz çalıp türkü söylüyor eşime bı baktım gözlerinden yaşlar gelmiş şuan bi geçiş donemindeyiz geçecek inş toparlaniriz biran önce..

Hatunlar gunaydin. Çok heycanliym. Bugün benin için büyük gün saat 1 de asilama yapilcak. Simdi hastaneye gidiyoruz.ne olur dua edin kzlar tutsun asilama. Sabaha kadar uyuyamadim heycandan
Günaydın canım rabbim yardımcın olsun ins hayirlisiyla 15 gün sonra güzel haberlerini alırız

Hatunlar gunaydin. Çok heycanliym. Bugün benin için büyük gün saat 1 de asilama yapilcak. Simdi hastaneye gidiyoruz.ne olur dua edin kzlar tutsun asilama. Sabaha kadar uyuyamadim heycandan
Hayirli olsun canim.Rabbim yüzünü guldursun.Mujdeli haberler alirsin insallah sonucunda.

umut-16 Ayşe Duygu niyetine 635 salat-i tefriciyye cektim Rabbim makbul ve kabul etsin insallah
Rabbim tez vakitte saglikli sihhatli elleri ayaklari duzgun hastaliksiz kusursuz anaya babaya saygili itaatkar hurmetkar ana baba sozunden disari cikmayan akilli uslu zeki akli basinda ahlakli imanli tatli dilli guler yuzlu yumusak huylu sicak kanli su gibi duru hayrli uzun omru olan anaya babaya vatana hayrli kendi katindan temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin insallahu teala

Kadir gecesi dua listesi
masal3487 Nevzat kızı Özgün 2 bin kelime i tevhit 2 bin kelimei temcit 5 yasin suresi 5 meryem suresi okumasi bitmistir
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid okudu 10 bin kelime-i temcid 6 yasin süresi okudu 3 meryem süresi
Pdr_ci Aziz kızı Meltem 4 Yasin süresi 4 Meryem süresi 5 bin salavat 5 bin kelimei tevhit 5 bin de kelimei temcit
Zeytin_yesili 5 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif okudu 2 yasin süresi okudu 2 meryem süresi
B busra_brt 15 yasin süresi 1000 tane kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif
M Meyra_naz 5 bin kelime_i tevhid 2 bin kelime-i tenzih kelime-i temcid salevat-ı şerif 3 yasin süresi 2 Meryem suresi
ASSOSyal 5 yasin süresi 3 meryem süresi 1000 tane kelime-i temcid salevat-ı şerif cekti 5 bin salevat-ı şerif daha aldi
wagen 3000 kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 10 meryem süresi
umut-16 3 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şeri 1 meryem süresi
S SUDESUDE09 2 bin kelime-i tevhid kelime-i temcid kelime-i tenzih salevat-ı şerif 5 meryem süresi
@nergismor 5 meryem suresi 34 bin kelime-i tevhid bin kelime-i temcid 5 bin kelime-i tenzih 40 bin salevat-i serif okundu
yassimin 1 yasin suresi 1 meryem suresi

[QUOTE="Saman Alevi, post: 5170849Kadir gecesi icin toplanan dualar
41 yasin süresi (sayi tamamlanmistir)
41 meryem süresi (sayi tamamlanmistir)
70 bin Kelime-i Tevhid
33 bin Kelime-i Temcid
23 bin Kelime-i Tenzih
61 bin Salevat-ı Şerif

umut-16 neyetine 635 Tefriciye çektim Rabb'im kabul etsin inşallah bu mübarek günler hürmetine hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla evini kucağını doldursun inşallah

Kizlar haftaya bugun kadir gecesi salat-i tefriciyye'yi erteleyelim isterseniz kadir gecesi dualarini bitirelim sikistirmayalim kendimizi ne dersiniz ?
Sira bu hafta bende zaten benim icin sorun olmaz 1 hafta ya da 2 hafta gec okunmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…