- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Bursa'nin Gemlik ilcesindeyim kuzum fakulteye gittim testleri yaptirdim sonuclari mi ise tavsiye uzerine baska dr gosterdim ama herkesin ovmesine ragmen benin icime sinmedi dr ne yalan soyliyem tatli dilli yumusak bi bayan ama sadece oglen 12 kadar bakiyor hamile kalinca baska hastaneye yolluyor ve dogum yaptirmiyor maalesefDaha yeni evlisin canım bende 2 yıl oldu nerdeyse hsg çektim geçen ay her iki tüp te tikaniklik var anlamadım tekrar hsg çekilecek 3 üncü gebelik te pıhtılaşma iğnesi coraspirin kullandim daha çabuk kanama ve düşük oldu ama tahlil de pıhtılaşma çıkmadı. Nerde yaşıyorsun tedavi görüyorsun canin
Anestezi olmadan oldu bende bu doktora hiç guvenmiyorum konya da kendi doktorum var oda aynısını söyledi o hastaneye güven olmaz tekrar çekelim dedi bende bayramdan sonra tekrar hsg çekeceğim inşallah bu defa bebeğim bana tutunur . Bir daha klomen le hamile kalmak istedim ikinci gebelikti kalbini duydum o kadar güzel bir duygu ki 7 haftalik kalbi durdu .inşallah en kisa zamanda herkez bebeğine kavuşur Rabbim bu güzel günlerde sesimizi duysun .Bursa'nin Gemlik ilcesindeyim kuzum fakulteye gittim testleri yaptirdim sonuclari mi ise tavsiye uzerine baska dr gosterdim ama herkesin ovmesine ragmen benin icime sinmedi dr ne yalan soyliyem tatli dilli yumusak bi bayan ama sadece oglen 12 kadar bakiyor hamile kalinca baska hastaneye yolluyor ve dogum yaptirmiyor maalesef
Tupler tikali ise 3 kez nasil hamile kalabildiniz drlar bir sey demediler mi yani hsg de bazen sonuclar yanlis cikabiliyormus kisinin kendini kasmasi yuzunden anestzili mi cekindiniz
Bayramdan sonra dönücem nasipse kuzucumInsallah canim insallah
Kac hafta kalacaksin kuzum trabzon da oh ne guzel sana da iyi gelir annisle hem hasret giderirsin moral tavan yapar
Ne kadar güzel bir rüya görmüşsün kuzucuk Annecin sana dua ediyordur inşAllah rüyan tez vakitte gerçek olurCanim nazlı kızı Ayşenur yazsan annemin ismi uğurlu gelir inş annemi 12 yaşındayken kaybettim geçenlerde de moralim çok bozuktu annemi gördüm rüyamda benim belim çok ağrıyor annem elini belime koyuyor rüyamda hiç ağrı felan kalmıyor üzülme olacak dedi inş Rabb'im hepimizin yüzüne baksın
Canım ben de 32 yaşındayım 4 yıllık evliyim 1 kere düşük oldu kalbi durdu bebişimin. Allah ın takdiri. Hala bekliyoruz eşimle Allah büyük canım o yüreklerimizin yangınını bilir önce O nun rızasını dilerim. Vallahi O nun rızası herşeyden hayırlıdır. Elbet gönlümüzdekini de duamızdakimi de bilendir kabul edeceği günü bekleyip duruyoruz ama bizi birbirimize arkadaş eden dertlerimizi hafifleten de yine O durArkadaslar ne zaman dir bekliyorsunuz bebek hasreti düşük yapan varmı benim 3 düşük var tutunmadigini düşüyor 6 aydır korunu yordum bu ay tekrardan basladim bebek çalışmalarına
Allah rahmet eylesin.Nur icinde yatsin.Rabbim sabir versin size.Ruyaniz hayirlara ciksin inşallah.Basen kelimeler yetersiz anlamsiz kaliyor.Rabbim yar ve yardimciniz olsun.Kalbinize gonlunuze huzur versin.İçinizi aydinlatsin.Hicbir kelime sizin aciniza teselli olamaz.Ama dualarimizla yanunizdayiz insallah.Canim nazlı kızı Ayşenur yazsan annemin ismi uğurlu gelir inş annemi 12 yaşındayken kaybettim geçenlerde de moralim çok bozuktu annemi gördüm rüyamda benim belim çok ağrıyor annem elini belime koyuyor rüyamda hiç ağrı felan kalmıyor üzülme olacak dedi inş Rabb'im hepimizin yüzüne baksın
Amin canım Allah razı olsun Rabbim sizinde yardımcınız olsun çok destek oluyorsunuz Allahım hepinizden razı olsun 15 yıl oldu gerçekten çok zor mus çocuktum fazla idrak edemedim ilk zamanlar ama seneler geçtikçe acim daha da büyümeye başladı evlenirken çok canım yanmıştı çok aradım anne mı şuanda yanımda olması için neler yapmazdım onun olması bile güç verirdi bana belki daha az acı çekerdim her derdimi anlatırdım.. sizden başka kimsem yok icimdekileri anlaticam tek siz anlıyorsunuz beni hepimiz evlat hasreti çekiyoruz birbirimizin acısını paylaşıyoruz dua ediyoruz Rabb'im tez vakitte hayirlisiyla kucaklarinizi doldursun inşallah iyiki varsinizAllah rahmet eylesin.Nur icinde yatsin.Rabbim sabir versin size.Ruyaniz hayirlara ciksin inşallah.Basen kelimeler yetersiz anlamsiz kaliyor.Rabbim yar ve yardimciniz olsun.Kalbinize gonlunuze huzur versin.İçinizi aydinlatsin.Hicbir kelime sizin aciniza teselli olamaz.Ama dualarimizla yanunizdayiz insallah.
Canımmm başun sağolsun, Rabbim anneni peygamberimize komşu eylesin. Ne güzel bir rüya görmüşsün. Bu rüya annenin güzel bir yerde olduğunun da habercisidir inşallah. Ayrıca bebişe de işaret gibi geldi bana. Bir anda ümitsiLiğin dibe vursuğu bi anda annecağzının rüyanda sana dayanak olması büyk bi lütuf. Rabbim anneciğinin hürmetine hayırlı evlatlar bahşetsin inşallah. Ben de kaç gündür okuldaki seminerde bütün öğretmenlerin çocuğuyla geldipini görüyorum. İnsanın içi gidiyor, sanki bitek ben bu nimete layık görülmedim diye hissediyorum çok üzülüyorum. Bunca üzüntü keder boşa değildir inşallah. Her şeyin bi vakti var inşallah. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin. Eğer bizim için hayırsız olacaksa da Rabbim dilediği şekilde oldursun. Biz bilemeyiz Allah bilir.Amin canım Allah razı olsun Rabbim sizinde yardımcınız olsun çok destek oluyorsunuz Allahım hepinizden razı olsun 15 yıl oldu gerçekten çok zor mus çocuktum fazla idrak edemedim ilk zamanlar ama seneler geçtikçe acim daha da büyümeye başladı evlenirken çok canım yanmıştı çok aradım anne mı şuanda yanımda olması için neler yapmazdım onun olması bile güç verirdi bana belki daha az acı çekerdim her derdimi anlatırdım.. sizden başka kimsem yok icimdekileri anlaticam tek siz anlıyorsunuz beni hepimiz evlat hasreti çekiyoruz birbirimizin acısını paylaşıyoruz dua ediyoruz Rabb'im tez vakitte hayirlisiyla kucaklarinizi doldursun inşallah iyiki varsiniz
Amin canım ins sinavimiz gerçekten çok büyük canım inş bu kadar zaman bekledik ikiz bebeklerle mukafatlandirir Rabb'im hepimizi bazen çok ümitsizliğe kapiliyorum bayramda yaklaştı babalar günü geldi esimde bende çok duygusallastik dün reklam izliyoruz babası kızını uyutmak için saz çalıp türkü söylüyor eşime bı baktım gözlerinden yaşlar gelmiş şuan bi geçiş donemindeyiz geçecek inş toparlaniriz biran önce..Canımmm başun sağolsun, Rabbim anneni peygamberimize komşu eylesin. Ne güzel bir rüya görmüşsün. Bu rüya annenin güzel bir yerde olduğunun da habercisidir inşallah. Ayrıca bebişe de işaret gibi geldi bana. Bir anda ümitsiLiğin dibe vursuğu bi anda annecağzının rüyanda sana dayanak olması büyk bi lütuf. Rabbim anneciğinin hürmetine hayırlı evlatlar bahşetsin inşallah. Ben de kaç gündür okuldaki seminerde bütün öğretmenlerin çocuğuyla geldipini görüyorum. İnsanın içi gidiyor, sanki bitek ben bu nimete layık görülmedim diye hissediyorum çok üzülüyorum. Bunca üzüntü keder boşa değildir inşallah. Her şeyin bi vakti var inşallah. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin. Eğer bizim için hayırsız olacaksa da Rabbim dilediği şekilde oldursun. Biz bilemeyiz Allah bilir.
Günaydın canım rabbim yardımcın olsun ins hayirlisiyla 15 gün sonra güzel haberlerini alırızHatunlar gunaydin. Çok heycanliym. Bugün benin için büyük gün saat 1 de asilama yapilcak. Simdi hastaneye gidiyoruz.ne olur dua edin kzlar tutsun asilama. Sabaha kadar uyuyamadim heycandan
Hayirli olsun canim.Rabbim yüzünü guldursun.Mujdeli haberler alirsin insallah sonucunda.Hatunlar gunaydin. Çok heycanliym. Bugün benin için büyük gün saat 1 de asilama yapilcak. Simdi hastaneye gidiyoruz.ne olur dua edin kzlar tutsun asilama. Sabaha kadar uyuyamadim heycandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?