Ayy canım benim bizi en iyi biz anlarız ama ne olur yapma böyle çok zor biliyom bizzat seninle aynı duyguları yaşıuom ama yapma böyle o üzüldüğünde sen gülüceksin sen üzüldüğünde o gülcek yoksa hayat geçmez hem inan sen böyle olunca eşini daha çok üzüyosundur eminim yapma toparlanki eşini toparlıya bilesin dua et elbet bizde şükür etceğimiz evlatları alcaz bir günİnş canım eşim çok kafaya takiyor üzülüyor onu öyle görünce bende dayanamadım kacgundur yemeden içmeden kesildim annem geldi rüyama zor zamanlar geçiriyorum annemde yanımda olamadığı için rüyamda teselli ediyor beni
İnş canım inş o gunleride görebiliriz inş Allahım isteyen herkese nasip etsin hepimize dayanma gücü versin sabır versin inşallahAyy canım benim bizi en iyi biz anlarız ama ne olur yapma böyle çok zor biliyom bizzat seninle aynı duyguları yaşıuom ama yapma böyle o üzüldüğünde sen gülüceksin sen üzüldüğünde o gülcek yoksa hayat geçmez hem inan sen böyle olunca eşini daha çok üzüyosundur eminim yapma toparlanki eşini toparlıya bilesin dua et elbet bizde şükür etceğimiz evlatları alcaz bir gün
Canim Ramazan ayindan mi nedir bilmiyorum normalde ben 32-35 gunleri arasinda olurdum tahmini batim 20-25 haziran arasiydi 20 mayis Sat'ti adetin 2 gunu 2 hurma icine cekilmis corek otu 1 hurmanin icine ceviz koyarak sabah ac karnina yedim 27 mayista temizlendim temizlendigim gun yumurtlama akintisi geldi seffaf uzayan 2-3 gun sonra tekrardan geldi adetimin 19cu gunu kahve rengi akintim gelmeye basladi ama adet gibi cok degil gunde bir defa 7 gundur ite kaka kahve rengi akintim geliyor normalde 5-6 bu sekil gelir 7 gun adete donerdi donmedi ama bu ay goguslerim baya sisti acimaya basladi ki hic bi ay olmaz bu bende cok fazla gazim var bi de kup kuruyum bi defa kahve akintim geliyo kesiliyo bugun test yaptim evde negatif cikti bekleyecem mecburZeytin_yesili Kuzu bat ne zaman, sabırsızım ben :)
Amiinnn .wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Nazlı kızı Ayşenur
@Halitim Recep kızı Ayşe (yeni liste de muaf okumasi gereken dualar varmis)
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
ASSOSyal Halim kızı Elif
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra
umut-16 Ayşe Duygu ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
B busra_brt Salih kızı Büşra
yassimin Ali kızı Yasemin
D Dilefrz Sinan kızı Esra
@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem
PINARXXX Pınar Kaya
Rabbim evlat hasreti ile yanan kavrulan ummet-i Muhammed'e sağlıklı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya itaatkar hürmetkar ana baba sözünden çıkmayan akıllı uslu zeki anaya babaya vatana hayrlı ahlaklı aklı başında imanlı kendi katından temiz salih saliha evlatlar ihsan etsin inşallah
Ah kuzum çok zor bilirim, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende zor duruyorum yerimde Allahtan misafir var kafam dağıldı şükür. Rabbim hayırlısını versin insallah hepimizeCanim Ramazan ayindan mi nedir bilmiyorum normalde ben 32-35 gunleri arasinda olurdum tahmini batim 20-25 haziran arasiydi 20 mayis Sat'ti adetin 2 gunu 2 hurma icine cekilmis corek otu 1 hurmanin icine ceviz koyarak sabah ac karnina yedim 27 mayista temizlendim temizlendigim gun yumurtlama akintisi geldi seffaf uzayan 2-3 gun sonra tekrardan geldi adetimin 19cu gunu kahve rengi akintim gelmeye basladi ama adet gibi cok degil gunde bir defa 7 gundur ite kaka kahve rengi akintim geliyor normalde 5-6 bu sekil gelir 7 gun adete donerdi donmedi ama bu ay goguslerim baya sisti acimaya basladi ki hic bi ay olmaz bu bende cok fazla gazim var bi de kup kuruyum bi defa kahve akintim geliyo kesiliyo bugun test yaptim evde negatif cikti bekleyecem mecbur
Saol allah razı olsun canım Hosbuldum aranıza Rabbim burda herkesin kucağıni boş bırakmaz sin inşallah güzel haberler veririz burda :)PINARXXX canim hos geldin Rabbim insallah dualarimizi makbul ve kabul eder insallah kucaklarimizi hayrlisi sagliklisi ile doldurur
Amin canim insallah nasip ve kismetin onune gecilmiyor dogum ve olumun saati sasmazmisAh kuzum çok zor bilirim, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bende zor duruyorum yerimde Allahtan misafir var kafam dağıldı şükür. Rabbim hayırlısını versin insallah hepimize
Amin canim insallahSaol allah razı olsun canım Hosbuldum aranıza Rabbim burda herkesin kucağıni boş bırakmaz sin inşallah güzel haberler veririz burda :)
Ben 32 yasindayim 10 aylik evliyim hic korunmadim 2 kimyasal dusugum var gen testim yapildi dr gosterdim ama bir sey demedi 3 genimde mutasyon var sitede kan pihtilasmasi ile ilgili topikte kizlara sordum benim gibi olanlara igne vermisler bana hic bisi demedi drArkadaslar ne zaman dir bekliyorsunuz bebek hasreti düşük yapan varmı benim 3 düşük var tutunmadigini düşüyor 6 aydır korunu yordum bu ay tekrardan basladim bebek çalışmalarına
Amin canım Allah razı olsun bazen çıkmaza girmiş gibi hissediyor insan ama mecbur toparlanmam lazım hayat devam ediyor Rabb'im sabır versin hepimize inşallah.. canım inşallah hamilesindir idrar testine çok güvenme Allahım gönlüne göre versin inşallahM Meyra_naz canim basin sagolsun Rabbim anneciginin mekanini cennet eylesin insallah
Üzulme demem asla bende bugun bi heves yok negatif cikacak biliyorum deyip test yaptim ama gene husran ve eksiklik etkisi yapti bende sadece Allahim herkesin cocugu var sana inanmayanlarin bile ama benim olmuyo dedim o an kendine geldim gozumde ki yasi sildim Rabbim sen daha iyi bilirsin hayrlisi dedim ama adet olmadim hala bi umidim var hep olacak yilmak yok yola devam duaya devam
Pihtilasma sorunun var mi canim arastirildi mi 3 dusuk cok ya cok gecmis olsun Rabbim tekrarini gostermesinArkadaslar ne zaman dir bekliyorsunuz bebek hasreti düşük yapan varmı benim 3 düşük var tutunmadigini düşüyor 6 aydır korunu yordum bu ay tekrardan basladim bebek çalışmalarına
Amin canim Rabbim sabrimizi artirsin insallah yaz geldi sahile inmeye cekiniyorum gebeler bebekliler icim.gidiyoAmin canım Allah razı olsun bazen çıkmaza girmiş gibi hissediyor insan ama mecbur toparlanmam lazım hayat devam ediyor Rabb'im sabır versin hepimize inşallah.. canım inşallah hamilesindir idrar testine çok güvenme Allahım gönlüne göre versin inşallah
Canım tutunmadan düştüğünü nasıl anladın bende iki aydır supheleniyorum çok ağrılı geçiyor adetim acaba asilamadanmi diye düşünüyorum..normalde asilamanin 8. Veya 9. Günü rahme tutunur bebek diyorlar ben iki aşılamada da asilamamin 10.günü hastalandim ilk aşılamada adet gunume 10 gün vardı daha kanama basladi doktora söyledim oda anlam veremedi..geçen sene başka bir doktora gidiyordum doktor hiç hamile olduğunu dusundun mu suphelendin mı diye sormuştu o zaman aklıma hiç gelmedi neden böyle birşey sordunuz demekArkadaslar ne zaman dir bekliyorsunuz bebek hasreti düşük yapan varmı benim 3 düşük var tutunmadigini düşüyor 6 aydır korunu yordum bu ay tekrardan basladim bebek çalışmalarına
Daha yeni evlisin canım bende 2 yıl oldu nerdeyse hsg çektim geçen ay her iki tüp te tikaniklik var anlamadım tekrar hsg çekilecek 3 üncü gebelik te pıhtılaşma iğnesi coraspirin kullandim daha çabuk kanama ve düşük oldu ama tahlil de pıhtılaşma çıkmadı. Nerde yaşıyorsun tedavi görüyorsun caninBen 32 yasindayim 10 aylik evliyim hic korunmadim 2 kimyasal dusugum var gen testim yapildi dr gosterdim ama bir sey demedi 3 genimde mutasyon var sitede kan pihtilasmasi ile ilgili topikte kizlara sordum benim gibi olanlara igne vermisler bana hic bisi demedi drbu ayda supheleniyoruz esimle ama gene dusuk olur diye aklim cikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?