- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Kuzum cevapla yerine basıyorsun ya orada mesaj alıntılanıyo hani yukarda ki alıntı mesajın en başını sileceksinya canım beşki komik gelcek ama lütfen kızmayın ya ben bu silme işini beceremedim
alıntı yı yopıyom sonra nasıl etiketliycem bide ilk sayfadaki yazı yerinemi etiketliycemKuzum cevapla yerine basıyorsun ya orada mesaj alıntılanıyo hani yukarda ki alıntı mesajın en başını sileceksin
Yok canım sadece alıntı yap en baştaki mesajı sil sadece isimler kalsın başa falan dönmene gerek yok her zman başa dönemeyiz zor olur güncel kalırsa sayfalarda daha iyi oluralıntı yı yopıyom sonra nasıl etiketliycem bide ilk sayfadaki yazı yerinemi etiketliycem
Kuzum mesajı alıntı yapınca elini yukarda ki mesaja sür ok işareti çıkıyo öyle silebilirsin yok canım isim listesi mesajı sadecealıntıyı yaptım burayakadar okoy ama mesajı silemiyom sıkıntı burda bide kafam karıştı hangi mesaj ya açılış mesajımı
Hemen yazıyorum kuzumMehmet kızı Merve canim
yok beceremedim ama kafayı yedim başım ağırdı boşver iyimi o orda kalsınKuzum mesajı alıntı yapınca elini yukarda ki mesaja sür ok işareti çıkıyo öyle silebilirsin yok canım isim listesi mesajı sadece
Ben ayarlıyorum canım üzülme birbirimiz için burdayızyok beceremedim ama kafayı yedim başım ağırdı boşver iyimi o orda kalsın
Hoş geldin canım inşallah Rabbim gönül muradını hayrlısı ile yaşamanı ihsan ederMerhaba bende katilmak isterim duaya.
Hanife kizi özgün
Amin canim Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.Hoş geldin canım inşallah Rabbim gönül muradını hayrlısı ile yaşamanı ihsan eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?