2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

ya canım beşki komik gelcek ama lütfen kızmayın ya ben bu silme işini beceremedim
Kuzum cevapla yerine basıyorsun ya orada mesaj alıntılanıyo hani yukarda ki alıntı mesajın en başını sileceksin

Kuzum cevapla yerine basıyorsun ya orada mesaj alıntılanıyo hani yukarda ki alıntı mesajın en başını sileceksin
alıntı yı yopıyom sonra nasıl etiketliycem bide ilk sayfadaki yazı yerinemi etiketliycem

alıntı yı yopıyom sonra nasıl etiketliycem bide ilk sayfadaki yazı yerinemi etiketliycem
Yok canım sadece alıntı yap en baştaki mesajı sil sadece isimler kalsın başa falan dönmene gerek yok her zman başa dönemeyiz zor olur güncel kalırsa sayfalarda daha iyi olur

alıntıyı yaptım burayakadar okoy ama mesajı silemiyom sıkıntı burda bide kafam karıştı hangi mesaj ya açılış mesajımı

alıntıyı yaptım burayakadar okoy ama mesajı silemiyom sıkıntı burda bide kafam karıştı hangi mesaj ya açılış mesajımı
Kuzum mesajı alıntı yapınca elini yukarda ki mesaja sür ok işareti çıkıyo öyle silebilirsin yok canım isim listesi mesajı sadece

Bende fatma kizi serpil arkadaşlar dualrda bulusalim insallah

Kuzum mesajı alıntı yapınca elini yukarda ki mesaja sür ok işareti çıkıyo öyle silebilirsin yok canım isim listesi mesajı sadece
yok beceremedim ama kafayı yedim başım ağırdı boşver iyimi o orda kalsın

kızlar nerdesiniz canlar başka katılacak kimse yokmu son bir gün yarın akşam son hadi kızlar

@ShinSeGicanım bize katılmak istermisin

Bu arada kilo durumu fazla olan arkadaslar varsa benim diyet gunlugum var oraya beklerim,hem kafa dagitmis olursunuz hem de hamile kalmak daha da kolaylasmis olur.Malum kilo fazla olunca gebelikte zorlasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…