2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

@Mrrrrve canım bu listeye katılabilirsin kuzum pazar gecesi isimler listelenip yasin okumaya adetliler ise tesbih çekmeye başlıyor (Ya Varis Ya Halik Ya Evvelü)

@Mrrrrve canım bu listeye katılabilirsin kuzum pazar gecesi isimler listelenip yasin okumaya adetliler ise tesbih çekmeye başlıyor (Ya Varis Ya Halik Ya Evvelü)
Yuppiiiiii bnide aldınız tamam tamam harika olur. Ayrıca şuan hastanedeyim bana dua edin olur mu

Yuppiiiiii bnide aldınız tamam tamam harika olur. Ayrıca şuan hastanedeyim bana dua edin olur mu
Rabbim hayrlı güzel haberler almayı nasip etsin canım inşallah gönül muradını versin

hmbg canım bize katılmak istermisin
canım ben bekarım , sizin niyetinize okumayı isterdim canımda haftaya çok yoğunum ,okuyamam sizi aksatırım bekletirim içim rahat etmez . Rabbim sizinle beraber isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım

olur cnm okurum benn ama ne zaman icin
Kuzum pazar gecesine kadar liste için arkadaş arıyoruz biraz kalabalıklaşınca başlayacağız inşallah her gün bir yasin şerif okunacak adet olunca Ya Varis Ya Halık Ya Evvel ismi şerifler tesbih çekilecek

Kızlar ben de katılmak istiyorum önceki hamileliğim de böyle bir topikte tespihlerle olmuştu inşallah yine ALlah nasip ederi benim adet tarihin 3 nisan ama adet belirtilerinin hepsi var umudum yok adet olur olmaz sizinleyim

Son düzenleme:
Kızlar ben de katılmak istiyorum önceki hamileliğim de böyle bir topikte tespihlerle olmuştu inşallah yine ALlah nasip ederi benim adet tarihin 3 nisan ama adet belirtilerinin hepsi var umudum yok adet olur olmaz sizinleyim
Rabbim hayrlısı ile gönül muradını ihsan etsin canım inşallah bekleriz hamile kalsan da bizler için dua etmeye bizde hamile arkadaşlarımız için hayrlı sağlıklı kolay doğumla bebeklerini kucaklarına almaları için dua ederiz

canım emeğine sağlık Allah razıolsun ya çok güzel olmuş benden iyi ayarlamış sın maşallah suphan Allah
Amin canım Rabbim senden de razı olsun listeyi bozmamak için üste ki yazıyı silip sadece listeyi alırsak devam eder liste

duan için çok sağol katılmak istersin diye düşündüm ben çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…