- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Yuppiiiiii bnide aldınız@Mrrrrve canım bu listeye katılabilirsin kuzum pazar gecesi isimler listelenip yasin okumaya adetliler ise tesbih çekmeye başlıyor (Ya Varis Ya Halik Ya Evvelü)
Rabbim hayrlı güzel haberler almayı nasip etsin canım inşallah gönül muradını versinYuppiiiiii bnide aldınıztamam tamam harika olur. Ayrıca şuan hastanedeyim bana dua edin olur mu
canım ben bekarım , sizin niyetinize okumayı isterdim canımda haftaya çok yoğunum ,okuyamam sizi aksatırım bekletirim içim rahat etmez . Rabbim sizinle beraber isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canımhmbg canım bize katılmak istermisin
olur cnm okurum benn ama ne zaman icinsevcanvildo ebru_can_ebru M miyaz Y yagmur_20 hayrlı evlatlarımız olması kucaklarımızın dolması için yasin-i şerif tesbihat topluyoruz canlar katılmak ister misiniz ?
Kuzum pazar gecesine kadar liste için arkadaş arıyoruz biraz kalabalıklaşınca başlayacağız inşallah her gün bir yasin şerif okunacak adet olunca Ya Varis Ya Halık Ya Evvel ismi şerifler tesbih çekilecekolur cnm okurum benn ama ne zaman icin
Rabbim hayrlısı ile gönül muradını ihsan etsin canım inşallah bekleriz hamile kalsan da bizler için dua etmeye bizde hamile arkadaşlarımız için hayrlı sağlıklı kolay doğumla bebeklerini kucaklarına almaları için dua ederizKızlar ben de katılmak istiyorum önceki hamileliğim de böyle bir topikte tespihlerle olmuştuinşallah yine ALlah nasip ederi benim adet tarihin 3 nisan ama adet belirtilerinin hepsi var umudum yok adet olur olmaz sizinleyim
canım emeğine sağlık Allah razıolsun ya çok güzel olmuş benden iyi ayarlamış sın maşallah suphan Allahwagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
G Greeneliton
ASSOSyal
sher33 Hasan kızı Seher
Bejan19
@Tambikedi
@Mrrrrve
Y yagmur_20
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Canlar nicklerinizin yanına isimlerinizi de yazarsanız seviniriz kendi isimlerimize niyet edip okuyacağız
Amin canım Rabbim senden de razı olsun listeyi bozmamak için üste ki yazıyı silip sadece listeyi alırsak devam eder listecanım emeğine sağlık Allah razıolsun ya çok güzel olmuş benden iyi ayarlamış sın maşallah suphan Allah
duan için çok sağol katılmak istersin diye düşündüm ben çok sağol canımcanım ben bekarım , sizin niyetinize okumayı isterdim canımda haftaya çok yoğunum ,okuyamam sizi aksatırım bekletirim içim rahat etmez . Rabbim sizinle beraber isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım
Evet canım en başta ki yazıyı sileceksin post member yazan yeri komple sadece liste isimleri kalacaktamam yapalım ilk yazıyımı silcem
Tamam canımKerim kizi merve canimmm benimki netim.yok giremiyorm pek
ya canım beşki komik gelcek ama lütfen kızmayın ya ben bu silme işini beceremedimTamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?