Valla gelmişim 32 yaşına birde bana iki tane koyamayiz diyecek he, oldu canım görürsem söylerim :)) dört bile koysun bu yaştan sonra anacığım, para mı basıyorum burda bir kere de bitsin gitsin :)) )Evet canım
O doktora kalmış yasal olarak 35 yaş altına 2 tane koymuyorlar
Ama dr hüküm verebiliyor
Ya dr ların hepsi aynı değil canımValla gelmişim 32 yaşına birde bana iki tane koyamayiz diyecek he, oldu canım görürsem söylerim :)) dört bile koysun bu yaştan sonra anacığım, para mı basıyorum burda bir kere de bitsin gitsin :)) )
ASSOSyal niyetine tesbihleri çektim Rabb'im hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım kucağını ikiz bebislerle doldursun inşallah
Allah kabul etsin canlar, ağzınıza yüreğinize sağlık. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah. Allah razı olsunASSOSyal niyetine tesbihlermi çektm Rabbim kabul etsin kuzucum tez vakitte sağlıklı hayırlı salih ve saliha kullarından bir cennet bahçesiyle evin şenlensin
Bir anne adayının çoookkk uzun zorlu bir mücAdelesi ağlayarak okudum ama değdi biraz olsun nefes alabildimNeymiş ki o canım?
Kuzum benin iki yasinimi bide 1 cüz sen oku ben 4 cüz almıştım 4 cüz u sen oku 1 2 3 ben okurum olurmu ben senin ismini yazdım listeye merak etme bende bu aralar giremiyom kızlar daha listeyede başlamadım toplu okurum yaz temizliğim bitmedi bi türlü çok detaycı olmamdan olsa gerek bi odayı 4 gün siliyomya kafayı yedim heral bide detaylara çok takılıyom ondan heral neyse okuycam ama zaten adetliyim 2 güne temizlenirim iş arasında okumaya çalışcam bitiremesemde gaftaya biter işim inşallah ozaman bitiririmHayırlı aksmalar misafirlerim bugün gitti ancak girebildim listeye henüz baslamadim yarin temizlenip size yetisirim inşallah 40 yasin ve salâvat dağıtılmis yasin bitmiş sanırım birjniz bana bi tane versneiz en azindan benimde katkim olsa salavat da şimdilik beş bin alayimwagen
Yavrucum öyle detaya girersen evi komple bitirdiğinde ilk sildiğin oda tekrar pislenmiş olurKuzum benin iki yasinimi bide 1 cüz sen oku ben 4 cüz almıştım 4 cüz u sen oku 1 2 3 ben okurum olurmu ben senin ismini yazdım listeye merak etme bende bu aralar giremiyom kızlar daha listeyede başlamadım toplu okurum yaz temizliğim bitmedi bi türlü çok detaycı olmamdan olsa gerek bi odayı 4 gün siliyomya kafayı yedim heral bide detaylara çok takılıyom ondan heral neyse okuycam ama zaten adetliyim 2 güne temizlenirim iş arasında okumaya çalışcam bitiremesemde gaftaya biter işim inşallah ozaman bitiririm
Aynen öyle o yüzden halısını sermiyom her yeri bitirince tekrar silip seriyom sonra bi duş ve sütlü kahve bitti gitti:))Yavrucum öyle detaya girersen evi komple bitirdiğinde ilk sildiğin oda tekrar pislenmiş olur
Amin agzına yüreğine sağlık canısı inşallah ilk gamişimiz olcanKuzucuklar hepinizin tesbihlerini çektim ve ayrı ayrı hediye ettim bu sıralar gazmana dönüştüğüm için abdest tutmak biraz zor oluyy
wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
@Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
B busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha (okuyor) 26-27-28-29-30.cüzleri okuyor Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem (okuyor) - U umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
- H Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)
Artık hakkınızı helal edin canlar
Her birimize yüce RABBim tez vakitte gönlümüzden geçen tüm evlat sıfatlarını taşıyan hayırlı sağlıklı imanlı uzun ve hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin ikişer üçer inşAllah
Yavrum benim okuduklarım yok listede değişmedi değil mi?GÜNCEEEELLLLLL
kızlar toplamda 15 kişiyiz 333 adet geliyor kişi başı
İSMİ okunan kişi 5 ad fazla okusun sayı tamamlansın
AMİN AMİN AMİNN...
Ey yüce rabbimiz ! sen bizim sesimizi en iyi işiten dertlerimi gören bilensin.Sesimizi dualarımızı duy bize sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel mi güzel cennet bahçelerinden hayırlı evlatlar gönder!
Sadece bize değil tüm evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip et...
Başlayacağımız bu duayı sen bize vesile kıl Allahım...
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
EL FATİHA...
Halim kızı Elif İÇİN OKUYORUZ CANLARIM BUGÜN RABBİM KABUL EYLESİN
wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor - @masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
@ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
@Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
@umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
@yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor)26-27-28-29-30.cüzleri okuyor - @Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
- @umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
- @Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)
Kuzum ben aynen listeyi kopyaliyorum,Yavrum benim okuduklarım yok listede değişmedi değil mi?
5 yasini şerif ve 13- 14 -15. Cüzleri
Olabilir canım bazen insan iki defa yumurtalayabiliyor ve bu sayede geç döllenme oluyor işte. Valla ben Adetinden bir gün önce hamile kalanı gördüm bu sitede, herşey mümkün Rabbim isterseArkadaşlar adet olmadan tekrar yumurtalar gelişir mi normalde 7 temmuzda olmam gerekiyordu olmadım daha. 3 gündür çay içiyorum çok gazım var akintimda çoğaldı bide aşılama için iğne yaptirdigimda yumurtalilarim geriliyordu yumurtalardan dolayı aynı o hissi ve acıyı yaşıyorum noluyo acaba yumurtlama zamanı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?