2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

umut-16
B busra_brt
yassimin
Canlar tesbihlerinizi çektim. Rabbim kabul etsin ve tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dinine bağlı Salih ve Saliha evlatlarınız olsun, ana baba sözünden çıkmasınlar
yassimin inş sonucun pozitif çıkacaktır, grubumuzun nazar boncuğu olacaksın

Allah razı olsun kuzucum inşAllah sırayla ay geçmeden hamiş kalalım 9 aylarımızı sağlıkla dolduralım

Kızlar ben yegenimi , minnosumu görmeye Ürgüpe geldim.O kadar tatli ki.Teyze ol anliycaksin derdi arkadaslarim inanmazdim.Bambaşka birşey.Hep kucağımda.Öpüyorum kokluyorum doyamiyorum.O yüzden giremedim bu ara.Sali günü Ankarada merkezde kontrolüm var.Histeroskopi için gün verecek.Dualarinizi esirgemeyin benden.

Allah gönlüne göre en hayırlı şekilde nasip etsin canım
Yeğenin Bir de büyüyüp watsptan teyseeee ama ben seni çok sevooolum sesli mesajları atmaya başladığında gör
Teyzeler ve yeğenleri arasında çok kuvvetli bir bağ var sen anasının ikamesisin artık tatlııım

Yok 3 doktor değiştirdim biri bile demedi. Ne olduğunu bile bilmiyordum. Kıs onların vakti zamanı var her şeye. Ondan rahatlar. Biz başımızın çaresine balacaz mecbur

Aynen öylee. Bizimki de daha 15 aylık. Her bişeyi yeni yeni öğrendiğinde eriyip bitiyoruz karşısında. Şimdi de anne demeyi öğrenmiş tospik.

Yap yap gözümüz gönlümüz şenlensin :)

Canım doya doya sev, sevdikçe hepimiz için dua et. Teyze ana yarısı kan çeker tabi mis kokuluyu :) Dualarımız seninle

Yok 3 doktor değiştirdim biri bile demedi. Ne olduğunu bile bilmiyordum. Kıs onların vakti zamanı var her şeye. Ondan rahatlar. Biz başımızın çaresine balacaz mecbur
Aslında bildiğin rutin kontrol, benim doktorlarım ben hiç söylemeden direkt takibe başlamıştı. Senin ki ne de demek ki hatırlatmak gerekiyor, bu arada takip için para ödenmiyor sadece ilk muayene ücreti veriyorsun takip başlıyor yani ben öyle yaptım

Aynen öylee. Bizimki de daha 15 aylık. Her bişeyi yeni yeni öğrendiğinde eriyip bitiyoruz karşısında. Şimdi de anne demeyi öğrenmiş tospik.
Benim yeğenim 4 yaşında bizim apartmanda bi arkadaşım var ona da teyze diyomuş ay ben bunu duydum
Gittim hesap sormaya dedim kulağıma bişeyler geldi sen başkalarına teyze diyomuşsun ?!
bu bi kork
Demiyorum ki diyor benim bi tane teyzem var
Sonra sen onu alıp ısıra ısıra yiyorsun

Kıskanç kıskanç

Kıskanç kıskanç
Doğdu ilk ben gördüm büyürken hep ben yanındaydım
En çok benim saçımı yapmıştır
En çok beni muayene etmiştir
En çok masalı da ben anlattım
E bi zahmet veremem kimseye o ünvanı
Senin yeğenin yok belli
Olsa sen asıl kimselere vermezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…