İnşAllah olayımm da umut yolumuz açılsın hamiş horonu yapalımİlk Hamilemiz yine sen olacaksın kuzu
Haftaya cuma 10. Gün ilk testimi yapayım diyorum kuzular ne dersiniz?Ayyy inşallah inşallah kaç gün kaldı testeyassimin kuzucum
6 sı canım ama 4 ünde ilk testimi yapayım diyorum hem mübarek Cuma günü8 Ağustos Du galiba :)
Allah razı olsun kuzucum inşAllah sırayla ay geçmeden hamiş kalalım 9 aylarımızı sağlıkla dolduralımumut-16
B busra_brt
yassimin
Canlar tesbihlerinizi çektim. Rabbim kabul etsin ve tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dinine bağlı Salih ve Saliha evlatlarınız olsun, ana baba sözünden çıkmasınlar
yassimin inş sonucun pozitif çıkacaktır, grubumuzun nazar boncuğu olacaksın
Allah gönlüne göre en hayırlı şekilde nasip etsin canımKızlar ben yegenimi , minnosumu görmeye Ürgüpe geldim.O kadar tatli ki.Teyze ol anliycaksin derdi arkadaslarim inanmazdim.Bambaşka birşey.Hep kucağımda.Öpüyorum kokluyorum doyamiyorum.O yüzden giremedim bu ara.Sali günü Ankarada merkezde kontrolüm var.Histeroskopi için gün verecek.Dualarinizi esirgemeyin benden.
Yok 3 doktor değiştirdim biri bile demedi. Ne olduğunu bile bilmiyordum. Kıs onların vakti zamanı var her şeye. Ondan rahatlar. Biz başımızın çaresine balacaz mecburAdetin bitsin, kaç günde regl olduğunu biliyorsundur az çok onuncu gün yumurtlama olmuyorsa ondan başla, zaten gittikçe zamanını doktor söylüyor. Erken yumurtlama ihtimaline göre onuncu gün dedim. En azından hangi boyuta geldiğini öğrenmiş olursun. Benim anlamadığım çok sık doktora gidiyorsun şimdiye kadar yumurta takibi yapmadı mı
Aynen öylee. Bizimki de daha 15 aylık. Her bişeyi yeni yeni öğrendiğinde eriyip bitiyoruz karşısında. Şimdi de anne demeyi öğrenmiş tospik.Allah gönlüne göre en hayırlı şekilde nasip etsin canım
Yeğenin Bir de büyüyüp watsptan teyseeee ama ben seni çok sevooolum sesli mesajları atmaya başladığında gör
Teyzeler ve yeğenleri arasında çok kuvvetli bir bağ var sen anasının ikamesisin artık tatlııım
Yap yap gözümüz gönlümüz şenlensin :)İnşAllah olayımm da umut yolumuz açılsın hamiş horonu yapalım
Haftaya cuma 10. Gün ilk testimi yapayım diyorum kuzular ne dersiniz?
6 sı canım ama 4 ünde ilk testimi yapayım diyorum hem mübarek Cuma günü
Ay ne güzel olur her ay birimiz doğum yapsak :))Allah razı olsun kuzucum inşAllah sırayla ay geçmeden hamiş kalalım 9 aylarımızı sağlıkla dolduralım
Canım doya doya sev, sevdikçe hepimiz için dua et. Teyze ana yarısı kan çeker tabi mis kokuluyu :) Dualarımız seninleKızlar ben yegenimi , minnosumu görmeye Ürgüpe geldim.O kadar tatli ki.Teyze ol anliycaksin derdi arkadaslarim inanmazdim.Bambaşka birşey.Hep kucağımda.Öpüyorum kokluyorum doyamiyorum.O yüzden giremedim bu ara.Sali günü Ankarada merkezde kontrolüm var.Histeroskopi için gün verecek.Dualarinizi esirgemeyin benden.
Aslında bildiğin rutin kontrol, benim doktorlarım ben hiç söylemeden direkt takibe başlamıştı. Senin ki ne de demek ki hatırlatmak gerekiyor, bu arada takip için para ödenmiyor sadece ilk muayene ücreti veriyorsun takip başlıyor yani ben öyle yaptımYok 3 doktor değiştirdim biri bile demedi. Ne olduğunu bile bilmiyordum. Kıs onların vakti zamanı var her şeye. Ondan rahatlar. Biz başımızın çaresine balacaz mecbur
Benim yeğenim 4 yaşında bizim apartmanda bi arkadaşım var ona da teyze diyomuş ay ben bunu duydumAynen öylee. Bizimki de daha 15 aylık. Her bişeyi yeni yeni öğrendiğinde eriyip bitiyoruz karşısında. Şimdi de anne demeyi öğrenmiş tospik.
Güzel de laf mı yahuAy ne güzel olur her ay birimiz doğum yapsak :))
Kıskanç kıskançBenim yeğenim 4 yaşında bizim apartmanda bi arkadaşım var ona da teyze diyomuş ay ben bunu duydum
Gittim hesap sormaya dedim kulağıma bişeyler geldi sen başkalarına teyze diyomuşsun ?!
bu bi kork
Demiyorum ki diyor benim bi tane teyzem var
Sonra sen onu alıp ısıra ısıra yiyorsun
İnşAllah öyle olur canımYap yap gözümüz gönlümüz şenlensin :)
Doğum hangi aya denk gelir hamilelik olursa kuzu, hesaplandın mı :)Güzel de laf mı yahu
Baldan tatlı
Doğdu ilk ben gördüm büyürken hep ben yanındaydımKıskanç kıskanç
Yoook artık hiç aklıma bile gelmediDoğum hangi aya denk gelir hamilelik olursa kuzu, hesaplandın mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?