Ya kıyamam çok minnoşsunuz, inş aynı performansı ikizlerin le yaşayacaksınDoğdu ilk ben gördüm büyürken hep ben yanındaydım
En çok benim saçımı yapmıştır
En çok beni muayene etmiştir
En çok masalı da ben anlattım
E bi zahmet veremem kimseye o ünvanı
Senin yeğenin yok belli
Olsa sen asıl kimselere vermezsin
Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah, o günleri göstersinAllah nasip ederse nisan 17
Bakalım ya nasip
Yok be gülüm alınır mıyım hiçYa kıyamam çok minnoşsunuz, inş aynı performansı ikizlerin le yaşayacaksın
Evet bende o duygular yok ama takıldım ayol alınganlık yapma :))
Ben söylemeye bile korkuyorum ikizlerim demeyeYa kıyamam çok minnoşsunuz, inş aynı performansı ikizlerin le yaşayacaksın
Evet bende o duygular yok ama takıldım ayol alınganlık yapma :))
Amiiin inşAllah RABB im cümlemize hayırlısıyla nasip etsin hayırlı değilse de hayra çevirsin gönlümüze göre versin inşAllahRabbim sonunu güzel eylesin inşallah, o günleri göstersin
Çocukların sevgisi çok candan, çıkarsız ve çok masum. Keşke hâlâ öyle sevmeyi başarsak :) fındık kurdu ya laflara bakYok be gülüm alınır mıyım hiç
Ama bi an göresim geldi valla yeğenimi
Özledim
Özledikçe yolladığı sesli mesajları dinliyorum
Bugün dedim ki ben de seni çok seviyorum ama hangimizin daha çok sevdiğini nasıl ölçücez
Bana diyo ki
Gökyüzüne bak bi de dünyaya
Beni gökyüzü kadar seviyomuş
Ama yeme de ne yap bunu
Ben söylemeye bile korkuyorum ikizlerim demeye
RABBim e yolladım dilekçemi inşAllah kabul eder
Amin kuzum çok amin, Rabbim çok büyük bizden daha çok bizim iyiligimizi isteyendir. Hayırlılarin en güzellerini nasip etsin inşallahAmiiin inşAllah RABB im cümlemize hayırlısıyla nasip etsin hayırlı değilse de hayra çevirsin gönlümüze göre versin inşAllah
Hakikaten çocuklar çok başkaÇocukların sevgisi çok candan, çıkarsız ve çok masum. Keşke hâlâ öyle sevmeyi başarsak :) fındık kurdu ya laflara bak
Ay çok tatlı maşallah :) ye ye bitiremeHakikaten çocuklar çok başka
Laflar binbeşyüz
Ama komaya sokuyor insanı
Beni var gösteriyorum bu ne diyorum ben diyo
Benim kolumdaki beni gösteriyorum bu ne diyorum sen diyo
Bi de anlatamıyorsun sinirleniyo dalga geçiyosun sanıyo
Siz kaç kardeşsiniz yavrus?Ay çok tatlı maşallah :) ye ye bitireme
Ammmiinn . Diline sağlık gülümumut-16
@busra_brt
yassimin
Canlar tesbihlerinizi çektim. Rabbim kabul etsin ve tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dinine bağlı Salih ve Saliha evlatlarınız olsun, ana baba sözünden çıkmasınlar
yassimin inş sonucun pozitif çıkacaktır, grubumuzun nazar boncuğu olacaksın
Ben tekim kuzum :)Siz kaç kardeşsiniz yavrus?
Oy oy sen tam kınalı kuzusun deseneBen tekim kuzum :)
İnş amin kuzum, Rabbim duysun hamiş dualarını :)Oy oy sen tam kınalı kuzusun desene
Allah sana en az iki tane hayırlı sağlıklı evlat versin
Bakarsın aşılamadan oluverir hemencik
Kuzu yakınlarda bi devlet var oraya gidecem inş. Evet her seferinde para almamaları lazım saçma olur yoksa :) o zaman benim adet görünürde çarşamba günü son. Önümüzdeki oazartesi gideyim mi zaten araya haftasonu hiriyorAslında bildiğin rutin kontrol, benim doktorlarım ben hiç söylemeden direkt takibe başlamıştı. Senin ki ne de demek ki hatırlatmak gerekiyor, bu arada takip için para ödenmiyor sadece ilk muayene ücreti veriyorsun takip başlıyor yani ben öyle yaptım
Evet ya insan kendi çocuğu gibi seviyor. Ben başkasının çocuğunu kolay kolay sevemem. Anca kanım bazılarına ısınır onları alır severim. Ama yeğen galiba ne olursa olsun insanın kanı canı gibi. Valla benm de ısıra ısıra bitiresim geliyo:) telefonum onun resimleri videolarıyla doluBenim yeğenim 4 yaşında bizim apartmanda bi arkadaşım var ona da teyze diyomuş ay ben bunu duydum
Gittim hesap sormaya dedim kulağıma bişeyler geldi sen başkalarına teyze diyomuşsun ?!
bu bi kork
Demiyorum ki diyor benim bi tane teyzem var
Sonra sen onu alıp ısıra ısıra yiyorsun
Evet canımyassimin kuzum bu arada sana iki yum konuldu de mi? Bi arkadaştan bunun yasak olduğunu söylemiş de doktoru
Aynen pazartesi bismillah de başla bakalım, inş uğurlu gelir minnoşum :)Kuzu yakınlarda bi devlet var oraya gidecem inş. Evet her seferinde para almamaları lazım saçma olur yoksa :) o zaman benim adet görünürde çarşamba günü son. Önümüzdeki oazartesi gideyim mi zaten araya haftasonu hiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?