2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ya kıyamam çok minnoşsunuz, inş aynı performansı ikizlerin le yaşayacaksın

Evet bende o duygular yok ama takıldım ayol alınganlık yapma :))

Ya kıyamam çok minnoşsunuz, inş aynı performansı ikizlerin le yaşayacaksın

Evet bende o duygular yok ama takıldım ayol alınganlık yapma :))
Yok be gülüm alınır mıyım hiç
Ama bi an göresim geldi valla yeğenimi
Özledim
Özledikçe yolladığı sesli mesajları dinliyorum
Bugün dedim ki ben de seni çok seviyorum ama hangimizin daha çok sevdiğini nasıl ölçücez
Bana diyo ki
Gökyüzüne bak bi de dünyaya
Beni gökyüzü kadar seviyomuş
Ama yeme de ne yap bunu

Çocukların sevgisi çok candan, çıkarsız ve çok masum. Keşke hâlâ öyle sevmeyi başarsak :) fındık kurdu ya laflara bak

Ben söylemeye bile korkuyorum ikizlerim demeye
RABBim e yolladım dilekçemi inşAllah kabul eder

Amiiin inşAllah RABB im cümlemize hayırlısıyla nasip etsin hayırlı değilse de hayra çevirsin gönlümüze göre versin inşAllah
Amin kuzum çok amin, Rabbim çok büyük bizden daha çok bizim iyiligimizi isteyendir. Hayırlılarin en güzellerini nasip etsin inşallah

Çocukların sevgisi çok candan, çıkarsız ve çok masum. Keşke hâlâ öyle sevmeyi başarsak :) fındık kurdu ya laflara bak
Hakikaten çocuklar çok başka
Laflar binbeşyüz
Ama komaya sokuyor insanı
Beni var gösteriyorum bu ne diyorum ben diyo
Benim kolumdaki beni gösteriyorum bu ne diyorum sen diyo
Bi de anlatamıyorsun sinirleniyo dalga geçiyosun sanıyo

Ay çok tatlı maşallah :) ye ye bitireme

Ammmiinn . Diline sağlık gülüm

Oy oy sen tam kınalı kuzusun desene
Allah sana en az iki tane hayırlı sağlıklı evlat versin
Bakarsın aşılamadan oluverir hemencik
İnş amin kuzum, Rabbim duysun hamiş dualarını :)

Bizim adamı aşılamaya ikna edene kadar kaç yıl geçer dersin, ona ihtiyacımız olmadan gelse :)

Kuzu yakınlarda bi devlet var oraya gidecem inş. Evet her seferinde para almamaları lazım saçma olur yoksa :) o zaman benim adet görünürde çarşamba günü son. Önümüzdeki oazartesi gideyim mi zaten araya haftasonu hiriyor

Evet ya insan kendi çocuğu gibi seviyor. Ben başkasının çocuğunu kolay kolay sevemem. Anca kanım bazılarına ısınır onları alır severim. Ama yeğen galiba ne olursa olsun insanın kanı canı gibi. Valla benm de ısıra ısıra bitiresim geliyo:) telefonum onun resimleri videolarıyla dolu bi de ablamgil urfadalar sık sık da göremiyoz öyle. Her görüşümde ayrı bi şeyi öğrenmiş olarak geliyor o daha da değişik oluyor

Aynen pazartesi bismillah de başla bakalım, inş uğurlu gelir minnoşum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…