Moralini hemen bozma canim gun dogmadan neler dogarmis,hem en umutsuz oldugumuz anlarda mucizeler yasanirmis duaya tevekkule devam insallah rabbim nasip edecekMalessef kızlar 0.8
Kısmet değilmiş
Elhamdülillah demektwn başka çare yok
Şimdi yanında olmak vardı yaseminin yaAynen ya bi tuaf oldum Rabbim yardımcısı olsun inşallah
Aynen öyle geçen yemek pişiriyodum keşke yakın olsaydım dedim kendi kendime yasemin yeni tıransfer olmuştu bikoşu doldur tabağa götürü verirdim bizleri en iyi bizler amlatız canım arkadaşımyaŞimdi yanında olmak vardı yaseminin yaah şu fani dünya
Şuan söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten, tıkandımAynen öyle geçen yemek pişiriyodum keşke yakın olsaydım dedim kendi kendime yasemin yeni tıransfer olmuştu bikoşu doldur tabağa götürü verirdim bizleri en iyi bizler amlatız canım arkadaşımya
3. Gün embriyosuydu canımKuzum daha var gününe hele bi dur inşallah vardır Allah tan umut kesilmez hem senin emriyolar kaçıncı günündüki ayrıca doktorlar salakdeğil çıkacağını biliyolarki 12 gün sonra ya test günü veriyolar üzülme yoksada vardır bi hayır belki doğal yoldan olcak
Sağol canım benim Allah razı olsun ama kendimizi kandırmanın alemi yokŞuan söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten, tıkandım
Yasemin kuzum biz yanındayız, daha herşey bitmis değil
Sen harika bir insansın Rabbim senden razı olsun inşallah gönlüne göre tez vakitte versin ki inanıyorum o zamanlar çok yakın çünkü sen çok güzel bir insansın iyi ki tanıdıklarımdansın3. Gün embriyosuydu canım
Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemezmiş
Demek sandığımdan daha güçlüymüşüm
Üzülmeyin kızlar Allah bunda da hayırlar yazmıştır elbet
Biz bilmeyiz Allah bilir
Asıl sizlersiniz harika olanSen harika bir insansın Rabbim senden razı olsun inşallah gönlüne göre tez vakitte versin ki inanıyorum o zamanlar çok yakın çünkü sen çok güzel bir insansın iyi ki tanıdıklarımdansın
Allah kabul etsin canım benim, inş anneler gününe hepimiz bebislerimiz ile girelim inşASSOSyal canım listede ki tüm arkadaşlara okudum Rabbim kabul etsin inşallah Allahım hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin seneye anneler gününde bebislerimiz ya kucagimizda ya da karnimizda olur inş
Dediklerine birebir katılıyorum kuzum. İnşallah olmayacağız öyleçok güzel yazmışsın canım aynen bunları düşünüyorum bende. hiçbir zaman sosyal mecrada çok resim paylaşan biri olmadım kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim. yer bildirimi yapmam kimse nerde ne yediğimi içtiğimi bilmek zorunda değil. insanlar sosyal medya yüzünden tükenmişlik sendromuna girmiş. sosyal hayatta herkes mutlu bu sefer evde onları takip edenler onları mutlu kendilerini yetersiz görüp bunalıma giriyorlar. kimse sosyal medyada kötü anını paylaşmaz ki herkes mutlu anını paylaşıyor. hele ki dediğin gibi çocukları bu PR çalışmalarına alet etmelerine deli oluyorum. çocuklarda sokakta seksek saklambaç oynamayı bilmeden ancak telefonla büyüyorlasr kitap okumak yok hiçbir şey yok. çok acıyorum ve eminimki asla böyle olmayacağım. eskiden hamile olduğunu söylemek bile ayıptı şimdi göbeklerini hafta hafta paylaşıyorlar dediğin gibi. enteresan bir çağa geldik...
Ben de seni seviyorum sosyologumSöyledi kuzum da ben yine yanlış anlamışım :)) şimdi anladım düzeltiyorum :)) psikologum yaa seviyorum seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?