2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

yassimin canıma rkadaşım daha test gününe var dur bakalım sen 4 gün sonra tekrar yap bakalım . allahın her şeye gücü yeter. belki şimdi değil ama bir gün mutlaka... bizi en iyi biz anlarız. üzülme diyemiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah

Aynen öyle geçen yemek pişiriyodum keşke yakın olsaydım dedim kendi kendime yasemin yeni tıransfer olmuştu bikoşu doldur tabağa götürü verirdim bizleri en iyi bizler amlatız canım arkadaşımya
Şuan söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten, tıkandım

Yasemin kuzum biz yanındayız, daha herşey bitmis değil

Kızlar Allah hepinizden razı olsun
Allah tan elbet ümit kesilmez O nun herşeye gücü yeter ama gerçekleri de gözardı etmemek lazım kısmet olmadı
Allah gönlümüze göre verecek inşaAllah bir gün

3. Gün embriyosuydu canım
Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemezmiş
Demek sandığımdan daha güçlüymüşüm
Üzülmeyin kızlar Allah bunda da hayırlar yazmıştır elbet
Biz bilmeyiz Allah bilir

Sen harika bir insansın Rabbim senden razı olsun inşallah gönlüne göre tez vakitte versin ki inanıyorum o zamanlar çok yakın çünkü sen çok güzel bir insansın iyi ki tanıdıklarımdansın

Sen harika bir insansın Rabbim senden razı olsun inşallah gönlüne göre tez vakitte versin ki inanıyorum o zamanlar çok yakın çünkü sen çok güzel bir insansın iyi ki tanıdıklarımdansın
Asıl sizlersiniz harika olan
Kızlar bu grubun manevi enerjisi o kadar güzel ki insan üzülemiyor bile
Ne yapalım Allah verir inşAllah ama önce O nun rızası Allah bizlere ve sevdiklerimize merhametiyle muamele etsin inşAllah

Allah kabul etsin canım benim, inş anneler gününe hepimiz bebislerimiz ile girelim inş

yassimin kuzum senin maviyatina hayranım keşke hepimiz senin gibi olabilsem, member Rabbim senin mükafatını inş gönlüne göre verecek. Sen hiç değişme, harikasın

DUAMIZ

"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"

Her gün bir kişi için 333 tane çekiyoruz.

Bugün Aziz kızı Meltem icin okuyoruz.

Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN

>> wagen (Türkan kızı Şeyma)*** [1-2-3-4 cüzleri okuyor /3 yasin, 5bin salavat]

>>
masal3487 (nevzat kızı özgün) [23-24-25 cüzleri okuyor /6yasin]

>>
M Meyra_naz (doğan kızı Ayşe)*** [5 yasin /5bin salavat]

>>
D denizzz3 (hidayet kızı deniz) [5 yasin/5bin salavat]

>>
ASSOSyal (halim kızı elif) *** [5 yasin /2bin salavat ]

>>
@Saman Alevi (Ömer kızı elif)

>>
@SUDESUDE09 (Mustafa kızı Şule)

>>
Pdr_ci (aziz kızı Meltem) [5-6-7-8 cüzleri okuyor]

>>
@umut-16 (Ayşe Duygu - iki isim de kendi ismidir) [18-19-20 cüzleri okuyor]

>>
@busra_brt (Salih kızı Büşra) [9-10-11-12. Cüzleri okuyor]

>>
yassimin (ali kızı Yasemin)*** [13-14-15 . cüzleri okuyor /5 yasin]

>>
@nergismor (Hüseyin kızı Saliha) [26-27-28-29-30. Cüzleri okuyor/ 2 yasin]

>>
Mutlu1anne (zeki kızı çiğdem) [5 yasin]

>>
@umutlugelin (hacer kızı mine)

>>
@Hulya_38 (fatma kızı hülya)

>> Y yagmur_20 [16-17. Cüzleri okuyor /5 yasin]

*** yanında bu işaret olanlar listeyi bitirenler

* aşağıdaki arkadaş listede yok, sadece hatim listesine dahil

{ @MeLMuR_2016 fatma kızı Meltem /21-22. Cüzleri okuyor /5 yasin]}

Dediklerine birebir katılıyorum kuzum. İnşallah olmayacağız öyle

yassimin kuzum daha erken yapmışsın sanki belli olur muydu ki bu günde. Rabbim sabır versin nefesimi tutarak okudum mesajları. Ama inan senin kadar olmasa da bizler de sanki biz hüsrana uğramış kadar canımız acıyor. Gerçekten çok üzüldüm. Adenilebilecek tek şey Rabbim sabır versin. Umutlarını yeşertsin hayırlısıyla. Bak bugün de güneş doğdu bugün de karanlık geride kaldı bugün de bizlere bahşedildi. Bugüne çıkamayan binlerce insan var ve biz çıktık. Drmek ki daha yaşayacaklatımız var. Allah'ın iZniyle olacak inşallah. Ama belki şimdi belki yıllar sonra. Bize lazım olan tek şey sabır. Buradaki duaların kıymetinden midir bilinmez adrtin ilk gününde ben de büyük bi çöküş yaşıyorum ertesi gün her şeye gönül rahatlığıyla hayırlısınolsun diyebiliyorsam demek ki bu ettiğimiz dualar meyvesini veriyor inşallah. Sizlerle bi olayımı paylaşmak istiyorum. Ola ki biraz rahatlatır. Geçen hafta öğle namazımı kışdıktan sonra bi güzel dua ettim ağlayarak. Dilimde tekrarladım hep Allahım yükümüzü hafiflet diye. Sonra kalktım wagen in verdiği cüzleri okumaya başlamıştım. 5. Cüzün ilk 3 sayfasını okudum. Sonra açtım telefondan mealini dinledim. Erkeklerin ve bayanların evliliklerinden bahsediyodu. Bi yerde tam da şu ayet geçiyordu kuzular nisa 28. Ayet: Allah sizin yükünüzü hafifletmek ister çünkü insan zayıf bir varlıktır...
Ayeti duyunca donakaldım. Birileri bizi görüyor bizi duyuyor bizden haberdar. Ne mutlu biz kullarına öyleyse

yassimin canım geçmiş olsun.Hayirlisi olsun.Tam üç kez bu durumu yaşamış biri olarak söyleyecek birşey bulamiyorum.Ne hissettiğini tahmin edebiliyorum.Cabucak toparlanıp yaralarını sararsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…