2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlar şimdi ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çok değil ama belirginleşti baya ne anlama geliyor şimdi
Yumurta büyüyor demek ki canım, saate, içtiğin suya dikkat et. En koyu olduğu zaman pik yapmış olacak, sonra silikleşmeye başlayınca çatlayacak demek oluyor, çalışmaları aksatma

Yumurta büyüyor demek ki canım, saate, içtiğin suya dikkat et. En koyu olduğu zaman pik yapmış olacak, sonra silikleşmeye başlayınca çatlayacak demek oluyor, çalışmaları aksatma
Canım çok su icmemem mi gerekiyor bide hergun tekrarlim mi bu testi

Canım çok su icmemem mi gerekiyor bide hergun tekrarlim mi bu testi
Test yaptırmadan önce bikaç saat sıvı alma kuzum sonuçları etkiliyormuş. Bide sabahki ilk idrarla değil de saat 11 civarı ya da akşam 7-8 civarı yapmak iyiymiş. Evet bikaç gün tekrarla sabah akşam da tekrarlayabilirsin. Yani günde 2 test halinde birkaç gün yapabilirsin daha iyi sonuç alırsın

ASSOSyal kuzıcuk bu desiğin ayetel kürsi dusı nasıl oluyo. Kız ben bi de kotkatım he başka yaratıkları çağıtmayalım yanımıza olur olur valla

ASSOSyal kuzıcuk bu desiğin ayetel kürsi dusı nasıl oluyo. Kız ben bi de kotkatım he başka yaratıkları çağıtmayalım yanımıza olur olur valla
Tövbe estağfurullah :)) yok Yaw bize gelmezler, mübarek dua

Önce niyet ediyorsun sonra yedi gün 23.00 - 6.00 arası günlük sayılara göre okuyorsun. Bu kadar

Ama kötülük için yapılınca tutmuyor hayırlı şeyler için yapılması gerek

Kızlar biliyorsunuz bende hafif enfeksiyon ve yara vardı. Antibiyotik ve yedi gün fitil kullandım. Düne kadar herşey normaldi fakat iki gündür yeniden su gibi sarı akıntım var. Enfeksiyon geçmemiş olabilir mi yada on gün içinde tekrar mı etti yeniden neler oluyor olabilir

Salih kızı Busra ve Ali kızı Yasin icin tespihleri okudum.Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.

Canım dr a sordun mu ?
Belki yeni sökülüyordur

Hüseyin kızı Saliha ve Zeki kızı Çiğdem icin tespihlerimi cektim.Rabbim kabul etsin insallah.Allahim tez zamanda hayirli evlatlar versin.

Bence gecmistir canim.Bu kadar kisa sürede antibiotik biter bitmez yenilemez diye dusunuyorum.Belki ilacin etkisiyle enfeksiyon sokuluyodur.Hemen endiselenme.Kendini bu kadar cok dinleme.Bir kismi psikolojik kendimden biliyorum.Iyice hassaslasiyoruz.Rahatla gecmistir.Enfeksiyonlar genelde fitille geciyor zaten.Kontrole git rahatla.Kendini evde boyle yiyip bitirme kuzum.Cok geçmiş olsun.

Ben de bugun histeroskopi oldum kizlar.Rahime cizik atildi bugün.Bir de uc yil once perde ameliyati olmustum.Yapan doktor perdeyi tam almamis .Onu da kesip almis doktor tekrardan.Ameliyat sonrasi izletti ayrica operasyonu.Ayin 14 unde de tutunmayi artirmak icin rahim icine ilac verecekler.Bir dahaki adetimde de gebelik asisiyla birlikte bebekleri koyacaklar.Hayirlisiyla insallah bu sefer gelsin bebeklerim.

Ah kuzum hadi inşAllah seninki tutsun sen çok daha fazla uğraştın bizden daha çok hak ediyorsun
RABBim de hayırla sağlıkla versin müjdeni canım

Ah kuzum hadi inşAllah seninki tutsun sen çok daha fazla uğraştın bizden daha çok hak ediyorsun
RABBim de hayırla sağlıkla versin müjdeni canım
Kendim icin istedigimin misli mislini versin Rabbim size.Ne demek sizden daha cok hakediyorum.Hepimize Rabbim imanli saglikli jayirli evlatlar nasip etsin insallah.Bu arada kuzum sana ben transfer oncesisoylemek istemedim ama bir dahaki denemende blast embriyo asamasina kadar goturt embriyolari.Bana doktor blast evresine kadar disarda yasamazsa rahime tutunmasi zor olur demisti.Benim 3. Gun embriyosu yaptirip tutan arkadaslarim var.Ama yine de 5. Gun yani blast embriyo asamasina getirtmeye calis.Nasip gerci benim embriyolar blastti hem de iki taneydi ama olmadi.Ne bileyim ya Rabbim siniyor ya da vermemesi bir lütuf.Neyin ne oldugunu biz bilmiyoruz ki.Allahim hayirlisini versin hakkimizda.Vermeyecekse de gonlumuzden bu istegi ozlemi cekip alsin ki uzulmeyelim aci cekmeyelim artik.

Özelse emaili vardır nette yaz cevap verir mutlaka hem on gün olmadan tekrar gidebilirsin ücretsiz

Belki de anca sökülüyordur bilmiyorum canlar olabilir. Belki de adet belirtisi hepsi olabilir. Zaten şuan tatildeyim, on günü geçti doktor kontrolü de, bir daha yaşarsam giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…