Allah razı olsun canımAziz kızı Meltem ve Ayşe Duygu icin tespihleri okudum.Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.
Allah inancı olmasa Kuran olmasa biz bir hiçiz ne harikası biz bitmişizyassimin kuzum senin maviyatina hayranım keşke hepimiz senin gibi olabilsem, member Rabbim senin mükafatını inş gönlüne göre verecek. Sen hiç değişme, harikasın
İnşAllah canım benim hepimiz bu yaraları unuturuz inşAllahyassimin canım geçmiş olsun.Hayirlisi olsun.Tam üç kez bu durumu yaşamış biri olarak söyleyecek birşey bulamiyorum.Ne hissettiğini tahmin edebiliyorum.Cabucak toparlanıp yaralarını sararsin insallah.
Allah razı olsun canım bu olay benim de başıma gelir ara arayassimin kuzum daha erken yapmışsın sanki belli olur muydu ki bu günde. Rabbim sabır versin nefesimi tutarak okudum mesajları. Ama inan senin kadar olmasa da bizler de sanki biz hüsrana uğramış kadar canımız acıyor. Gerçekten çok üzüldüm. Adenilebilecek tek şey Rabbim sabır versin. Umutlarını yeşertsin hayırlısıyla. Bak bugün de güneş doğdu bugün de karanlık geride kaldı bugün de bizlere bahşedildi. Bugüne çıkamayan binlerce insan var ve biz çıktık. Drmek ki daha yaşayacaklatımız var. Allah'ın iZniyle olacak inşallah. Ama belki şimdi belki yıllar sonra. Bize lazım olan tek şey sabır. Buradaki duaların kıymetinden midir bilinmez adrtin ilk gününde ben de büyük bi çöküş yaşıyorum ertesi gün her şeye gönül rahatlığıyla hayırlısınolsun diyebiliyorsam demek ki bu ettiğimiz dualar meyvesini veriyor inşallah. Sizlerle bi olayımı paylaşmak istiyorum. Ola ki biraz rahatlatır. Geçen hafta öğle namazımı kışdıktan sonra bi güzel dua ettim ağlayarak. Dilimde tekrarladım hep Allahım yükümüzü hafiflet diye. Sonra kalktım wagen in verdiği cüzleri okumaya başlamıştım. 5. Cüzün ilk 3 sayfasını okudum. Sonra açtım telefondan mealini dinledim. Erkeklerin ve bayanların evliliklerinden bahsediyodu. Bi yerde tam da şu ayet geçiyordu kuzular nisa 28. Ayet: Allah sizin yükünüzü hafifletmek ister çünkü insan zayıf bir varlıktır...
Ayeti duyunca donakaldım. Birileri bizi görüyor bizi duyuyor bizden haberdar. Ne mutlu biz kullarına öyleyse
Biz de seni seviyoruz kuzucukne güzel gönül dostlarım var benim sizi okudukça rahatlıyorum en yakına rkadaşlarım oldunuz bi anda iyi ki varsınız sizi seviyorum
Aynenn. Bu grup da bir mucize bizim için. Rabbim hepimize destekçiler yollamış. Suret olmadan da muhabbet kurulabiliyormuş. Her adet günü yıkılana yoğun destek. Sonra bi başkası adet olunca bir anda ona yoğun destek. Hani vucutta bi yara açılınca alyuvarlar mı ne oraya hücum ediyor ya yarayı hemen kapatmak kurutmak için. Aynen öyleyiz valla hane güzel gönül dostlarım var benim sizi okudukça rahatlıyorum en yakına rkadaşlarım oldunuz bi anda iyi ki varsınız sizi seviyorum
yassimin kuzum daha erken yapmışsın sanki belli olur muydu ki bu günde. Rabbim sabır versin nefesimi tutarak okudum mesajları. Ama inan senin kadar olmasa da bizler de sanki biz hüsrana uğramış kadar canımız acıyor. Gerçekten çok üzüldüm. Adenilebilecek tek şey Rabbim sabır versin. Umutlarını yeşertsin hayırlısıyla. Bak bugün de güneş doğdu bugün de karanlık geride kaldı bugün de bizlere bahşedildi. Bugüne çıkamayan binlerce insan var ve biz çıktık. Drmek ki daha yaşayacaklatımız var. Allah'ın iZniyle olacak inşallah. Ama belki şimdi belki yıllar sonra. Bize lazım olan tek şey sabır. Buradaki duaların kıymetinden midir bilinmez adrtin ilk gününde ben de büyük bi çöküş yaşıyorum ertesi gün her şeye gönül rahatlığıyla hayırlısınolsun diyebiliyorsam demek ki bu ettiğimiz dualar meyvesini veriyor inşallah. Sizlerle bi olayımı paylaşmak istiyorum. Ola ki biraz rahatlatır. Geçen hafta öğle namazımı kışdıktan sonra bi güzel dua ettim ağlayarak. Dilimde tekrarladım hep Allahım yükümüzü hafiflet diye. Sonra kalktım wagen in verdiği cüzleri okumaya başlamıştım. 5. Cüzün ilk 3 sayfasını okudum. Sonra açtım telefondan mealini dinledim. Erkeklerin ve bayanların evliliklerinden bahsediyodu. Bi yerde tam da şu ayet geçiyordu kuzular nisa 28. Ayet: Allah sizin yükünüzü hafifletmek ister çünkü insan zayıf bir varlıktır...
Ayeti duyunca donakaldım. Birileri bizi görüyor bizi duyuyor bizden haberdar. Ne mutlu biz kullarına öyleyse
canım bende 16 ağustosta tatile çıkıyorum 3 eylülde dönücem eğer sayı fazla olursa günlük okuma adeti ben eşlik edemeyebilirim.Canlar bir fikrim var
Tesbihler bitince yedi gün ayetel kursi okuyalım. Dilek duasiymis. Ne dersiniz.
Ben şuan tatildeyim ama ben anca dönünce başlarım
Olmadı hepimiz toparlanınca başlarız kuzum, aynı anda destek olur hepimizecanım bende 16 ağustosta tatile çıkıyorum 3 eylülde dönücem eğer sayı fazla olursa günlük okuma adeti ben eşlik edemeyebilirim.
Diğer topikte biri denemiş cnm 2 dileğinin ikiside oldu yazmış bende internetten araştırdım biraz içim urperdi bir türlü yapamadım50-170-220-313-170-220-313
Saat 23.00-6.00 arası okunacak
aynen bebişim öyle yapalımOlmadı hepimiz toparlanınca başlarız kuzum, aynı anda destek olur hepimize
oo baya ilginçmiş bu 50 ilk gün 170 ikinci gün anlamına mı geliyor bu sayılar50-170-220-313-170-220-313
Saat 23.00-6.00 arası okunacak
Kesin bende yapacağım valla canım, inanmak yeter, döneyim ilk işim başlamak Rabbim kabul etsinDiğer topikte biri denemiş cnm 2 dileğinin ikiside oldu yazmış bende internetten araştırdım biraz içim urperdi bir türlü yapamadım
Aynen canım yedi gün farklı sayılarda okunuyoroo baya ilginçmiş bu 50 ilk gün 170 ikinci gün anlamına mı geliyor bu sayılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?