2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Dil-i bitab canım senin için çektim tesbitlerimi. Maşallah senin günün mübarek güne denk geldi. Bugünün hürmetine Rabbim sana ve eşine en güzel mutluluğu tattırsın inşallah, evinizi hayırlı ve sağlıklı evlatlarla neşelendirsin . Amin

Eve
Evet cok sukur :) Rabbimbu mubarek gece hürmetine cumlemizin dualarını kabul etsin cumlemize hayirli evlatlar versin.

Dil-i bitab cnm senin niyetine tesbihleri çektim bu mübarek gün hurmetine Rabb'im gönlünden geçen hakkında hayırlı olan dualarını kabul etsin inşallah seninde hicbir annenin de kucagini koynunu boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin yuvamizdan çocuk sesini eksik etmesin inşallah

Allah razi olsun canim cunlemize versin Rabbim ❤❤

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
100 defa"rabbi hebli minessalihin"
100 defa " ya Allah" (her liste başında farklı bir esmaül hüsna)

Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....

Bugün Mutlu1anne için okuyoruz.

Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem
esra011 Necati kızı Esra
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@wagen Türkan kızı Şeyma
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@bi mucize

ben bugünkü ve yarın ki arkadaşların tesbihlerini yarın çekicem bu akşam dügün var muhtemelen geç dönerim eve pazartesi ikisini birlikte bildiririm sıkıntı olmaz dimi

Mutlu1anne kuzum senin için tesbihlerimi çektim, Rabbim gönlünüze göre versin , transferinin sonunda en en güzel ve hayırlı haberini almayı nasip etsin inşallah :)
Mutlu1anne için tesbihleri çektim Rabbim kabul etsin inşallah Allahım hayırlı evlatlarla önce karnını sonra kucağını doldursun inşallah

Çoookkk teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun amin inşallahhh cümlemize nasip olsun

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
100 defa"rabbi hebli minessalihin"
100 defa " ya Allah" (her liste başında farklı bir esmaül hüsna)
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....

Bugün @esra011 için okuyoruz.

@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@CigdemAsya Zeki kızı Çiğdem
esra011 Necati kızı Esra
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@wagen Türkan kızı Şeyma
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@bi mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…