Evet cok sukur :) Rabbimbu mubarek gece hürmetine cumlemizin dualarını kabul etsin cumlemize hayirli evlatlar versin.Dil-i bitab canım senin için çektim tesbitlerimi. Maşallah senin günün mübarek güne denk geldi. Bugünün hürmetine Rabbim sana ve eşine en güzel mutluluğu tattırsın inşallah, evinizi hayırlı ve sağlıklı evlatlarla neşelendirsin . Amin
Allah razi olsun canim cunlemize versin Rabbim ❤❤Dil-i bitab cnm senin niyetine tesbihleri çektim bu mübarek gün hurmetine Rabb'im gönlünden geçen hakkında hayırlı olan dualarını kabul etsin inşallah seninde hicbir annenin de kucagini koynunu boş bırakmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin yuvamizdan çocuk sesini eksik etmesin inşallah
Dil-i bitab için dualarımı okudum dün akşam. Rabbim kndil gecesi hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah .
Allah razi olsun Rabbim hepimize saglikki ve hayirli evlatlar nasip etsin tez ZamandaDil-i bitab için tesbihleri çöktim Allah kabul etsin inşallah saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah.
Amin canım sağolasın .Mutlu1anne için tesbihlerimi çektim rabbim kabul eylesin inşallah
Yok kuzu niye sıkıntı olsunben bugünkü ve yarın ki arkadaşların tesbihlerini yarın çekicem bu akşam dügün var muhtemelen geç dönerim eve pazartesi ikisini birlikte bildiririm sıkıntı olmaz dimi
Mutlu1anne kuzum senin için tesbihlerimi çektim, Rabbim gönlünüze göre versin , transferinin sonunda en en güzel ve hayırlı haberini almayı nasip etsin inşallah :)
Mutlu1anne için tesbihleri çektim Rabbim kabul etsin inşallah Allahım hayırlı evlatlarla önce karnını sonra kucağını doldursun inşallah
Allah razı olsun canım amin ecmainDil-i bitab ve Mutlu1anne niyetine tesbihlerimi çektim rabbim kabul etsin hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasib etsin tez vakitte inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?