2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

@Saman Alevi cnm senin niyetine tesbihleri çektim Rabbim kabul etsin inşallah Allahım kolay doğumla sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
100 defa"rabbi hebli minessalihin"
100 defa " ya Allah" (her liste başında farklı bir esmaül hüsna)

Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....
Bugün Dil-i bitab için okuyoruz.

Dil-i bitab
Mutlu1anne
esra011 Necati kızı Esra
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@wagen Türkan kızı Şeyma
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci
@bi mucize
saman alevi Ömer kızı Elif

Son düzenleme:
kızlar elif düzenli olarak giremediği için lşste paylaşımını ben yapıyorum artık. sabahın ilk dersinde listemiz burada olacak inşallah bazı arkadaşların etiketi olmadı nedense. 10 defa denedim. bu arada her liste yenilendiğinde esmaül hüsnadan bir isim okuyalım diye düşündüm. çünkü esmalar içinde bir tane isim varmış ki onunla yapılan dualar asla geri çevrilmezmiş. bi de böyle deneyelim bakalım. tekliflere açığız bi sonraki listede. sizlere rengarenk, bol emojili bir liste yaptım. esra senin emojini özellikle seçtim

Ay vallahi bu mesajı daha okumadan emojiye baktım bu kadar mı denk gelir aynı ben dedim sonra da bu mesajını okudum hhahaha çok teşekkür ediyorum canisi

ben baya düşünceli ahahahah::

B
Benimkini de tutturmussun :)) esmaul husna guzel fikir

Kanka bu listede ben olsam beni hangi emoji ile anlatırdın kız merak ettim

Çok güzel olmuş liste bayıldımhayırlı olsun duaların kabul olduğu liste olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…