Allah razı olsun kuzum benimPdr_ci canım meltemim için tesbihleri çektim Allah prensesi saglıkcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah. hayırlı evlat olsun inşallah.
Ayy canım sağol Allah razı olsun Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah ne çabuk sıra bana geldi :)B Bir mucize arkadaşım için tesbihlerimi çektim. Rabbim karnındaki bebeğine sağlık sıhhat nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla doğumunu yapıp bebeğini kucağına almak nasip olsun.
Liste az ya canım hemen geliyo :)Ayy canım sağol Allah razı olsun Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah ne çabuk sıra bana geldi :)
Amin inşallah canım sağol Allah razı olsun .. isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla ..B Bir mucize canım senin niyetine tesbihleri çektim Rabbim kabul etsin inşallah Allahım bir avazda dogum yapip saglikli sihhatli evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım, aynı şekilde sen de inşallah :)Pdr_ci tesbihlerimi çektim Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin .. hayırlı güzel ahlaklı evlat olur inşallah ..
Ay Allah razı olsun kuzum, tez vakitte sana da nasip etsin inşallah :)Pdr_ci cnm senin niyetine tesbihleri çektim Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı kolay doğumla saglikli sihhatli prensesini kucagina almayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?