2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Pdr_ci tesbihlerimi çektim Rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin .. hayırlı güzel ahlaklı evlat olur inşallah ..

Pdr_ci cnm senin niyetine tesbihleri çektim Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı kolay doğumla saglikli sihhatli prensesini kucagina almayı nasip etsininsallah

B Bir mucize arkadaşım için tesbihlerimi çektim. Rabbim karnındaki bebeğine sağlık sıhhat nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla doğumunu yapıp bebeğini kucağına almak nasip olsun.

B Bir mucize arkadaşım için tesbihlerimi çektim. Rabbim karnındaki bebeğine sağlık sıhhat nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla doğumunu yapıp bebeğini kucağına almak nasip olsun.
Ayy canım sağol Allah razı olsun Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallah ne çabuk sıra bana geldi :)

B Bir mucize canım senin niyetine tesbihleri çektim Rabbim kabul etsin inşallah Allahım bir avazda dogum yapip saglikli sihhatli evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar adetliydim bu gün yıkandım kendime S SUDESUDE09 yesbihlerimi okudum rabbim tez zamanda hayırlı Salih ve Saliha Zeki evlatlar nasip etsin istiyen tüm müslümanlara vizede inşallah yarın eksiklerimi bitiririm inşallah
Not- adetliykende okunduğunu biliyom ama böyle daha çok içime siniyor ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…