2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
100 defa"rabbi hebli minessalihin"
100 defa " ya RAHMAN" (her liste başında farklı bir esmaül hüsna)
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....

Bugün Dil-i bitab için okuyoruz..

@nergismor Hüseyin kızı Saliha
@CigdemAsya Zeki kızı Çiğdem
esra011 Necati kızı Esra
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
@wagen Türkan kızı Şeyma
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem
bir mucize

Pdr_ci ve bir mucize icin tesbihleri cektim Rabbim evlatlarini sagsalim bir avazda kucaginiza almayi doyasiya koklamayi nasip etsin salih evlatlar olsunlar insAllah.

B Bir mucize niyetine tesbihleri çektim Rabbim kabul etsin inşallah Allahım hayirlisiyla sağlıklı sıhhatli evladını kucağına almayı nasip etsin.. Pdr_ci cnm yeni listeye baslayamadim yarın 3 arkadaş içinde cekicem inş bildirim yaparim

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....

Bugün @CigdemAsya için okuyoruz..

esra011 Necati kızı Esra
@wagen Türkan kızı Şeyma
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem
bir mucize

Tamam canım ben de çoğu zaman iki üç günde bir bildirim yapıyorum :)

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Bugün @esra011 için okuyoruz..

esra011 Necati kızı Esra
@wagen Türkan kızı Şeyma
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem
bir mucize

Bugün sıra bende herkezin tesbihini çekiyorum kendi günüm de çekmiyorum iyice anormal oldum ben ya benim günüm gelince kendimi izinli gibi hissediyorum o gün geçen sıra nendeymiş farkında değildim çektim tesbih odur budur sıra bendeyken çekmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…